26/11/13

Week favourites!!!

Αγαπούλες να μαι πάλι!!! Μιας και η εβδομάδα έφτασε στο τέλος της, θα σας δείξω τα αγαπημένα προϊόντα που χρησιμοποίησα την εβδομάδα που μας πέρασε:. 
Πάμε να τα δούμε ένα εν αναλυτικά :

Το αγαπημένο μου κραγιόν αυτή τη εβδομάδα είναι ένα κραγιόν της Avon απο την σειρά Colour Trends και είναι η απόχρωση DAZZLING POUT. Είναι ένα πολύ ωραίο ροζ-μοβ απαλό με λίγο shimmer. Η τσαχπινιά είναι ότι έχει το σχήμα καρδιάς!!! 

Η σκιά που πραγματικά έλιωσα αυτή την εβδομάδα είναι της Golden Rose η απόχρωση 210. Πρόκειται για μια ματ καφέ σκιά που μου την είχε στείλει η εταιρεία για δοκιμή. Νομίζω είναι η τέλεια σκιά για όλες τις ώρες και μπορεί να φορεθεί πραγματικά απο το πρωί μέχρι το βράδυ. Έχει πολύ καλή χρωματική απόδοση και μεγάλη διάρκεια. 


Clarifying Pressed Powder απο την Elf απόχρωση #1305 ivory. Εγώ την χρησιμοποίησα πάνω απο την BB cream μου και εξαφάνιζε κάθε ίχνος λιπαρότητας. Δεν ξέρω κατά πόσο φαίνεται το χρώμα της για τι είναι αρκετά ανοιχτή!!! 

Το επόμενο προϊόν πραγματικά το λατρεύω!!! Θεωρώ ότι είναι μακράν το καλύτερο στην κατηγορία του και δεν μιλάω για άλλο απο το Cream Eyeliner απο Elf σε μαύρη απόχρωση. Έχει και δικό του πινελάκι μέσα στη συσκευασία. Έχει πολύ καλή χρωματική απόδοση και πολύ καλή διάρκεια. Είναι το αγαπημένο μου προϊόν μακιγιάζ. Ίσως το μόνο αρνητικό που έχει είναι ότι στεγνώνει σχετικά γρήγορα. 

Για το τέλος άφησα το αποσμητικό σε μορφή spray απο την Dove το οποίο το έχω σε travel size συνέχεια μέσα στο νεσεσέρ μου. Έχει ένα απίθανο άρωμα φρεσκάδας που δεν μπορώ να το περιγράψω!!! 

Αυτά ήταν τα αγαπημένα μου προϊόντα που χρησιμοποίησα αυτήν την εβδομάδα, ελπίζω να σας άρεσαν. Ποια ήταν τα δικά σας αγαπημένα προϊόντα;;; Περιμένω τα σχόλια σας!!! Μέχρι το επόμενο ποστ φιλάκια πολλά!!! Δέσποινα! 

22/11/13

Giveaway με δώρο μια κεραλοιφή!

Άλλος ένας διαγωνισμός εξπρές!!! 
Το δώρο θα είναι μια κεραλοιφή απο τα χεράκια της MarMade!

Για να πάρετε μέρος στο giveaway θα πρέπει να ακολουθήσετε τα βήματα που θα βρείτε στο πίνακα παρακάτω!

Για να είναι έγκυρες οι συμμετοχές οι απαντήσεις πρέπει να γίνουν μέσα στον πίνακα!!! Ο καθένας μπορεί να συμπληρώσει περισσότερες συμμετοχές συλλέγοντας πόντους για κάθε μία συμμετοχή!!! Απλά όσα περισσότερα τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να κερδίσετε!!!
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^


^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ SHARE ΣΤΟ FB ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ!

Σημείωση: Αν κάποιο link δεν ανοίγει όταν το πατάτε, κάντε απλά αντιγραφή & επικόλληση τον κωδικό! 

Το giveaway κλείνει στις 30 Νοεμβρίου 2013!
Ο νικητής θα είναι ένας!!!
Ευχαριστούμε πολύ!!!
Καλή τύχη σε όλους & όλες!!!
====================================
Ο διαγωνισμός γίνεται για διαφημιστικούς λόγους & για προώθηση του blog!
***Το δώρο είναι αγορασμένο με δικά μας χρήματα!!! Ευχαριστούμε πολύ!
Το Facebook & οι λοιπές εταιρίες δεν έχουν καμία σχέση με το διαγωνισμό μας!
====================================
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους όσους μας προβάλουν απο την σελίδα τους πως θα έχουν μια θέση στους χορηγούς του εκάστοτε διαγωνισμού που προβάλουν!
Καλή σας μέρα!

Sephora nail polish & Nail polish remover!

Αγαπάκια μου καλή σας μέρα!!! Σήμερα το ποστ που θα μιλήσει για τα βερνίκια νυχιών και το ξεβαφτικό νυχιών απο τα Sephora. Πιστεύω ότι είναι πετάμενα λεφτά!!! Ευτυχώς που δεν τα αγόρασα αλλά τα δοκίμασα απο μια φίλη μου που τα έχει Το βερνίκι δεν έχει διάρκεια, βγαίνουν οι άκρες την ίδια μέρα κιόλας και ας έχω βάλει top coat και είναι ακριβό για μένα σε σχέση με το αποτέλεσμα του, 5,95 κοστίζει! Θεωρώ ότι άλλα βερνίκια που είναι πολύ πιο οικονομικά, έχουν μεγαλύτερη διάρκεια και καλύτερο χρωματικό αποτέλεσμα. Επίσης ένα απο τα βερνίκια που δοκίμασα ήταν ένα top coat που όπως έλεγε έκανε gel effect, δεν κάνει απολύτως τίποτα. Όσον αφορά το ξεβαφτικό νυχιών είναι άθλιο. Θέλει πάρα πολύ τρίψιμο για να αφαιρέσει το βερνίκι και θέλει πολλές επαναλήψεις. Δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένη ούτε απο τα βερνίκια, ούτε απο το ξεβαφτικό. Δεν θα τα αγόραζα και ευτυχώς που τα δοκίμασα χωρίς να τα αγοράσω. Τώρα τι να πω, ίσως φταίνε τα δικά μου νύχια, ίσως δεν κάνουν για μένα. Εσείς έχετε δοκιμάσει;;; Αν ναι σας έχει συμβεί και εσάς το ίδιο;;; Αυτά απο μένα κοριτσάκια μου. Μέχρι το επόμενο ποστ φιλάκια πολλά!!! Δέσποινα!

20/11/13

Giveaway με δώρο μία κορδέλα! Αποτελέσματα!

Άλλο ένα Giveaway μας μόλις τελείωσε! Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας & αν δεν κερδίσατε δεν πειράζει, έρχεται πολύ σύντομα καινούριο!!! Η νικήτρια λοιπόν που θα πάρει αυτή την υπέροχη κορδέλα είναι. . .
Συγχαρητήρια & πάντα τυχερή!!!
Η νικήτρια έχει ενημερωθεί & έχει 48 ώρες να απαντήσει αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί! 

Το δώρο θα σταλεί με απλό ταχυδρομείο χωρίς επιβάρυνση του παραλήπτη, απο την στιγμή που θα φύγει απο τα χέρια μας δεν έχουμε καμία ευθύνη για το αν θα φτάσει στα χέρια σας ή όχι!!! Αν ο παραλήπτης θελήσει άλλο τρόπο αποστολής θα επιβαρυνθεί τα έξοδα!!! 

Ευχαριστούμε πολύ!!!

Empties!

Αγαπουλίτσες μου καλησπέρα τι κάνετε;;; Κρυώνετε καθόλου ή μόνο εγώ;;; Μπήκε για τα καλά ο χειμώνας!!! Σήμερα θα κάνω ένα ποστ με μερικά προϊόντα που τελείωσα και θα σας πω τη γνώμη μου!!! Λίγα και καλά. Πάμε να ξεκινήσουμε :
Πρώτο προϊόν είναι μια κολόνια που μου είχε κάνει δώρο η πεθερά μου για την γιορτή μου. Είναι η Trussardi Donna και την λάτρεψα!!! Είχε ένα άρωμα ελαφρύ ότι πρέπει για όλη μέρα!!! Την καταευχαριστήθηκα. Σίγουρα θα την ξαναέπαιρνα!!! 
Επόμενο προϊόν είναι ένα Conditioner Syoss της σειράς Repair & Fullness για κανονικά και ταλαιπωρημένα μαλλιά Το λάτρεψα το προϊόν και γενικά όλα τα προϊόντα της Syoss! Ένα συν του προϊόντος, είναι silicone free. Έχω ήδη αγοράσει ξανά προϊόντα της εταιρείας. 
Τρίτο και τελευταίο προϊόν είναι μια κολόνια χύμα απο το Beauty Town τύπου Channel No5. Αγαπώ αυτό το άρωμα άλλα δυστυχώς δεν άρεσε καθόλου στο άντρα μου πάνω μου!!!Οπότε λόγω ανωτέρας βίας δεν θα το ξαναπάρω!!! Χαχαχα!!! 

Αυτά ήταν τα προϊόντα που τελείωσα Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο απο αυτά;;; Σας άρεσαν;;; Θα χαρώ πολύ να ακούσω τα σχόλια σας!!! Μέχρι το επόμενο ποστ φιλάκια πολλά!!! Δέσποινα! 

3/11/13

Απαντήσεις στις ερωτήσεις σας!

Σας ζητήσαμε στον προηγούμενο διαγωνισμό μας να μας ρωτήσετε ότι θέλετε, εδώ λοιπών είναι οι ερωτήσεις σας & πάμε να δούμε τις απαντήσεις!

1) Alice Beerland: Ποια είναι η πιο αγαπημένη σου συνήθεια ομορφιάς? Ποια εταιρία πιστεύεις ότι έχει τα πιο φυσικά προϊόντα?

Α: Η αγαπημένη μου συνήθεια είναι, ένας σωστός καθαρισμός προσώπου που συνδυάζεται με μια τόνωση και φυσικά μια ενυδατική. Κατά την γνώμη μου και για τα προϊόντα που έχω δοκιμάσει θεωρώ του Κορρε και της bioten τέλεια προϊόντα και φυσικά!!!

2) Bebe Mimi: Θα ήθελα να μάθω ποιά είναι τα αγαπημένα σου προϊόντα καθαρισμού για το πρόσωπο και το καλύτερο concealer για τους μαύρους κύκλους στα μάτια που έχεις χρησιμοποιήσει!

Α: Αγαπημένα μου προϊόντα καθαρισμού είναι της Loreal Paris το Perfect Clean με το cleanpod γιατί καθαρίζει σε βάθος το πρόσωπο και κάνει και ένα ελαφρύ μασάζ!!! Το καλύτερο concealer για μένα είναι της seventeen το Ideal cover στη απόχρωση 03 ivory.

3) deppy: πως φτιάχνεις τα μαλλιά σου μπούκλες

Α: Ο καλύτερος τρόπος είναι με το ψαλίδι για μπούκλες!!!

4) es(Τζένη Παπαγεωργίου) Θα ήθελα να μου πείτε ποιο είναι το πιο καλυπτικό κονσίλερ? Ποια μάσκαρα θεωρείς καλύτερη? Ποια υλικά σου αρέσει να χρησιμοποιείς?

A: Το πιο καλυπτικό κονσίλερ είναι της seventeen το Ideal cover. Στο θέμα μάσκαρα είναι μακράν καλύτερες της maybelline New York. Μου αρέσει να χρησιμοποιώ όσο πιο πολύ φυσικά καλλυντικά χωρίς να σνομπάρω τα υπόλοιπα σε καμία περίπτωση!!!

5) Evangelia Kollia: Θέλω να σε ρωτήσω ποιο είναι το αγαπημένο σου βιβλίο? Αγαπημένο σου ταξίδι;

Α: Αγαπημένο βιβλίο χμμ!!! Έπεσες σε βιβλιοφάγο!!! Τρελαίνομαι να διαβάζω βιβλία αλλά θα σου πω το πρώτο βιβλίο που διάβασα και με είχε συγκινήσει βαθύτατα, ήταν "Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι" της Λένας Μαντά. Αγαπημένο ταξίδι στη Θεσσαλονίκη!!!

6) Fotini Xanthopoulou: Ποια είναι για εσένα η τοπ εταιρεία για κρέμες προσώπου; Ποια είναι η αγαπημένη σου ελληνική εταιρεία καλλυντικών; Πόσα χρόνια ασχολείσαι με το κόσμημα; 

Α: Θεωρώ καλύτερη εταιρεία σε κρέμες την bioten, φυσική κρέμα, χωρίς parabens, τέλειο άρωμα, υπέροχη υφή και οικονομική!!! Ελληνική εταιρεία αγαπημένη είναι τα Mastic Spa, υπέροχα προϊόντα, σου θυμίζουν Ελλάδα μόνο που τα μυρίζεις!!! Με το κόσμημα σαν χόμπι ασχολούμαι 4 χρόνια τώρα, έχω σταματήσει βέβαια γιατί με την μπουμπού δεν μου μένει χρόνος!!!

7) Giota Papadopoulou: Έχεις αγοράσει καλλυντικά μεσώ διαδικτύου? Ποια μάσκαρα χρησιμοποιείς? Ποιο είναι το αγαπημένο σου Lip gloss? Ποιο χρώμα κραγιόν προτιμάς?

Α: Άπειρες φόρες έχω αγοράσει απο το ίντερνετ και έμεινα και πολύ ευχαριστημένη και πολύ καλές τιμές. Αυτή τη περίοδο χρησιμοποιώ της Yves Saint Laurent τη baby doll σε μαύρο χρώμα εννοείται. Το αγαπημένο μου lip gloss για αυτή τη περίοδο είναι της Bourjois 3D effect απόχρωση 42. Τα χρώματα που προτιμώ σε κραγιόν είναι τα ροζουλένια και τα nude .

8)anna pi: Πόσο συχνά βάφεσαι και ποια καλλυντικά δεν αποχωρίζεσαι απο την καθημερινότητα σου? Είσαι ικανοποιημένη περισσότερο απο κάποιο καλλυντικό? 

Α: Βάφομαι σχεδόν κάθε μέρα, ανάλογα και τα κέφια!!! Τα καλλυντικά που δεν αποχωρίζομαι είναι μια καλή bb, αυτή τη περίοδο χρησιμοποιώ της Avon, ένα concealer, της Seventeen Ideal cover, ενα μολύβι ματιών μαύρο, της mac, μια μάσκαρα οπωσδήποτε, τώρα χρησιμοποιώ της Yves Saint Laurent και ένα ρουζ της Laura Mercier. Ένα καλλυντικό που με ικανοποιεί πλήρως και το χρησιμοποιώ συχνά είναι της elf το cream eyeliner σε μαύρη απόχρωση, έχει και δικό του πινελάκι μέσα και κάνει μια πολύ ωραία γραμμή στο μάτι!!!

9) Katerina11 & Κατερίνα Σώρρα: Ποιο είναι το αγαπημένο σου άρωμα?

Α: Το αγαπημένο μου άρωμα είναι της channel No5 αλλά δεν το φοράω πλέον γιατί δεν του αρέσει του συζύγου!!!

10) marina gm: Ποιος είναι ο αγαπημένος σου προορισμός για ταξίδι-εκδρομή?

Α: Άμα έχεις καλή παρέα παντού είναι ωραία!!! Αλλά ένα μέρος που λατρεύω και θα ήθελα να πάω είναι το Παρίσι!!!

11) Natasha K & Xristina Combra: Πιο είναι το αγαπημένο σου κραγιόν?

Α: Αγαπημένο μου κραγιόν είναι της elf το d21 ένας πολύ ωραίος συνδυασμός βαθύ κόκκινου με λίγο μπορντό!!! 

12) simona: θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι καλύτερα να φοράμε κραγιόν ή Lip gloss στα smoky eyes?

Α: Μπορείς και τα 2 αν και εγώ θα προτιμούσα κραγιόν!!!

13) Stavroula: Προτιμάς ξένες ή ελληνικές εταιρείες καλλυντικών και ποια εταιρεία είναι η αγαπημένη σου?

Α: Προτιμώ και ξένες και ελληνικές εταιρείες αν και κατά κύριο λόγο στηρίζουμε Ελληνικά προϊόντα. Αγαπημένη μου εταιρεία είναι η Mastic Spa, η Bioten και η Elf .

14) Xrisa Vasiliou: Αγαπημένα προϊόντα για τα μαλλιά;

Α: Λατρεύω τα προϊόντα Syos είναι όλα τέλεια!!!

15) xrysave & Χρυσα Βεϊζη: Εγώ θέλω να μου πεις την αγαπημένη σου αντηλιακή κρέμα.

Α: Η αγαπημένη μου αντηλιακή φέτος το καλοκαίρι ήταν της Solene με δείκτη προστασίας 50

16) Ζωή Χασιώτη: Ποια είναι τα προϊόντα που χρησιμοποιείς καθημερινά και δεν θα τα άλλαζες με τίποτα;

Α: Αν και δοκιμάζω και άλλες η καλύτερη για μένα είναι της Bioten και δεν θα άλλαζα με τίποτα το cream eyeliner της elf μαύρο πάντα!!!

17) Σέβη Ν.: Ποια είναι η αγαπημένη σου κρέμα χεριών ?

Α: Της Ahava με νερό απο τη νεκρά Θάλασσα!

18) ΧΑΡΑ ΡΟΥΣΣΗ: Θα ήθελα να μου πειs ποια είναι η αγαπημένη σου μάσκαρα?

Α: Αγαπημένη μου μάσκαρα είναι η Colossal Cat eyes απο την Maybelline New York!

19) ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ: Θα ήθελα να μου πειs ποια είναι η αγαπημένη σου σκιά ματιών & πούδρα ?

Α: Η αγαπημένη μου σκιά ματιών είναι απο παλέτα της Vivo!

Σας ευχαριστώ για τις όμορφες ερωτήσεις σας! Δέσποινα!

2/11/13

Giveaway με δώρο μία κορδέλα!

Ένα νέο giveaway μόλις έφτασε!!! Η αγαπημένη μας Κορδελοποιήματα και όχι μόνο  μας προσφέρει μία κορδέλα(την εικονιζόμενη)δώρο για εσάς!!!

Για να είναι έγκυρες οι συμμετοχές οι απαντήσεις πρέπει να γίνουν μέσα στον πίνακα!!! Ο καθένας μπορεί να συμπληρώσει περισσότερες συμμετοχές συλλέγοντας πόντους για κάθε μία συμμετοχή!!! Απλά όσα περισσότερα τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να κερδίσετε!!!
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^


^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ SHARE ΣΤΟ FB ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ!

Το giveaway κλείνει στις 20 Νοεμβρίου 2013!
Ο νικητής θα είναι ένας!!!
Ευχαριστούμε πολύ!!!
Καλή τύχη σε όλους & όλες!!!
====================================
Ο διαγωνισμός γίνεται για διαφημιστικούς λόγους & για προώθηση του blog!
***Το δώρο είναι μια προσφορά της Κορδελοποιήματα και όχι μόνο!!! Ευχαριστούμε πολύ!
Το Facebook & οι λοιπές εταιρίες δεν έχουν καμία σχέση με το διαγωνισμό μας!
====================================
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους όσους μας προβάλουν απο την σελίδα τους πως θα έχουν μια θέση στους χορηγούς του εκάστοτε διαγωνισμού που προβάλουν!
Καλή σας μέρα!

Collab Giveaway!!! Αποτελέσματα!

Ένα υπέροχο Giveaway έφτασε στο τέλος του!!! Οι συμμετοχές μας πολλές & σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με την συμμετοχή σας!!! Ήρθε η ώρα λοιπόν να ανακοινώσουμε τις τυχερές μας νικήτριες που θα παραλάβουν τα δωράκια τους Κατά σειρά προτεραιότητας όπως είχαμε πει στο post του διαγωνισμού ως εξής:
Νικητής Νο1-Ρένα
Νικητής Νο2-Δέσποινα
Νικητής Νο3-Νατάσα
Νικητής Νο4-Φωτεινή

& πάμε να δούμε τα αποτελέσματα!





Συγχαρητήρια & πάντα τυχερές!!!
Οι νικήτριες έχουν ενημερωθεί & έχουν 48 ώρες να απαντήσουν αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί! 

Το δώρο θα σταλεί με απλό ταχυδρομείο χωρίς επιβάρυνση του παραλήπτη, απο την στιγμή που θα φύγει απο τα χέρια μας δεν έχουμε καμία ευθύνη για το αν θα φτάσει στα χέρια σας ή όχι!!! Αν ο παραλήπτης θελήσει άλλο τρόπο αποστολής θα επιβαρυνθεί τα έξοδα!!! 

Ευχαριστούμε πολύ!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © by All Beauty Included. All rights reserved. Designed By El Design