31/1/14

Castalia!

Ομορφιές μου γεια σας!!! Όπως σας είχα πει και στο Facebook μου είχε στείλει η εταιρεία Castalia δυο προϊόντα της , και την ευχαριστώ πολύ για να τα δοκιμάσω και να πω την γνώμη μου . 
Λίγα λόγια για την εταιρεία :

Τα προϊόντα της CASTALIA κυκλοφορούν από το 1992. Έχουν αναπτυχθεί στα κέντρα έρευνας και ανάπτυξης της Lavipharm στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα ποιότητας τεκμηριωμένα με κλινικές μελέτες.

Από την Castalia κυκλοφορούν 6 σειρές προϊόντων:

- Sensial: Δραστική ενυδάτωση και ανακούφιση της ευαίσθητης επιδερμίδας
- Dermopur: Ολοκληρωμένη εντατική φροντίδα της ευαίσθητης λιπαρής ή με τάση ακμής επιδερμίδας.
- Chronoderm: Προληπτική και επανορθωτική δράση ενάντια στα σημάδια γήρανσης και φωτογήρανσης της ευαίσθητης επιδερμίδας.
- Helioderm: Αποτελεσματική αντηλιακή πολυπροστασία της ευαίσθητης επιδερμίδας.
- Lavilon: Εντατική φροντίδα των μαλλιών και του ευαίσθητου τριχωτού της κεφαλής.
- Dermogiene: Καθημερινή υγιεινή του σώματος.

Πάμε να δούμε και τα προϊόντα που δοκίμασα :

Dermopur Crème Solaire SPF 30 – 40ml

Μη λιπαρή σμηγματορυθμιστική ενυδατική αντηλιακή κρέμα προσώπου για υγιή ματ όψη καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας. 

Το φωτοσταθερό σύστημα φίλτρων Tinosorb™ M® & S® παρέχει υψηλή προστασία από τη UVΒ και UVΑ ηλιακή ακτινοβολία. Φυσικά Λιγνάνια μειώνουν την έκκριση του σμήγματος και βοηθούν στην καταστολή των πόρων. Συγχρόνως, οι Φυτοστερόλες Σόγιας, καταπραΰνουν το ερεθισμένο δέρμα και συμβάλλουν στην αναγέννησή του, προσδίδοντας έτσι στην επιδερμίδα υγιή και ανανεωμένη όψη. 

Η γνωμη μου :

Πολύ καλή αντηλιακή προσώπου που πραγματικά δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Δείχνει την επιδερμίδα μου πιο φωτεινή. Σίγουρα θα την ξανά αγόραζα.

Dermopur Gel Nettoyant - 150ml

Απαλό σμηγματορυθμιστικό αφρίζον καθαριστικό gel προσώπου χωρίς σαπούνι. 

Πρωτοποριακός μηχανισμός δράσης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της λιπαρής ή με τάση ακμής επιδερμίδας (σπυράκια, μαύρα στίγματα, ερεθισμοί, γυαλάδα) σε όλα τα επίπεδα. 

Η γνώμη μου : 

Κάνει πολύ καλή δουλειά. Βοηθάει στο να εξαφανιστούν πιο γρήγορα τα σπυράκια και στο να μην εμφανιστούν ξανά . Πραγματικά το λάτρεψα αυτό το προϊόν. Σίγουρα θα το ξανά πάρω!!!

Αυτά ήταν τα προϊόντα που δοκίμασα. Αν θέλετε να δείτε και αλλά προϊόντα της εταιρείας επισκεφτείτε το επίσημο site τους εδώ καθώς και την σελίδα τους στο fb εδω

Αυτά από μένα!!! Μέχρι το επόμενο ποστ φιλάκια πολλά!!! Δέσποινα!!! 

24/1/14

Liebster Award!

Κοριτσια μου γλυκα καλημέρα!!! Το blog μας εχει νέο βραβειακι!!! Ευχαριστω πολύ την Ελευθερια και το Diary of a beauty addict  που μας το εδωσε!!!

Οι ερωτήσεις που μου εθεσε η Ελευθερια για να απαντησω είναι :

1. Αγαπημένο χρώμα; 
Λατρευω το ροζ!!!

2. Αγαπημένο τραγούδι; 
Αγαπημενο μου τραγουδι είναι ο Φυλακας Ο Αγγελος σου :)

3. Κόμπακτ ή υγρό makeup; 
Αν και εχω και τα δυο προτιμω το υγρο makeup

4. Έντονα μάτια ή έντονα χείλη; 
Εντονα χειλη :)

5. Αγαπημένος αριθμός; 
Αγαπημενος αριθμος μου είναι το 3!!!

6. Βουνό ή θάλασσα; 
Μιας και είμαι νησιωτοπουλα φυσικα θα πω θαλασσα!!!

7. Μακριά ή κοντά μαλλιά; 
Μακρια και συγκεκριμενα πολύ μακρια μαλλια!!!

8. Κολάν ή jeans; 
Κολαν!!!

9. Δύσκολη ζωή ή απλά δύσκολες στιγμές; 
Την ζωη μας την φτιαχνουμε εμεις , τιποτα δεν είναι ευκολο μονο δυσκολες στιγμες που όταν τις ξεπερναμε μας κανουν πιο δυνατούς!!!

10. Πρέπει να δείχνουμε την αγάπη μας στον άλλον; 
Ναι !!! Πρεπει να δειχνουμε την αγαπη μας. Πολλες φορες μονο αυτό αρκει!!!

11. Τι είναι το blogging για σένα; 
Είναι σαν δευτερο σπιτι μου. Ότι ελευθερος χρονος μου μενει το σπαταω εκει!!! Φτιαχνοντας ποστ και μιλωντας με την blogοοικογενεια!!!

Οι ερωτήσεις μου :
  1. Αγαπημενο φαγητο;
  2. Αγαπημενο μερος για διακοπες;
  3. Τι χρωμα ματια εχεις;;;
  4. Ξανθια ή μελαχρινη;
  5. Φορεμα ή φουστα;
  6. Ποιο είναι το αγαπημενο σου λουλουδι;
  7. Αγαπημενο ποτο;
  8. Μασκαρα ή μολυβι;
  9. Αγαπημενο βερνικι νυχιων;
  10. Θα ηθελες να αλλαξεις κατι στη ζωη σου;;;
  11. Μπουκλες ή ισια;
Και τα blog που το δινω είναι:
  1. http://missmadden923.blogspot.gr/
  2. http://makeupbynatashav.blogspot.gr/
  3. http://allforwomengossip.blogspot.gr/
  4. http://ikatina.blogspot.gr/
  5. http://daddycool2403.blogspot.gr/
  6. http://beautystars.gr
  7. http://thekmdietproject.blogspot.gr/
  8. http://www.madeinheart.gr/
  9. http://fmagazino.blogspot.gr/
  10. http://5glamclub.blogspot.gr/
  11. http://metaxymasoloi.blogspot.gr
Κανόνες τους οποίους τήρησα:

1.Πρέπει να απαντήσεις στις 11 ερωτήσεις που ετοίμασε το άτομο που σου απένειμε το βραβείο. 
2.Πρέπει με τη σειρά σου να μοιράσεις το βραβείο σε άλλα 11 μπλογκ και να κάνεις και εσύ με τη σειρά σου 11 διαφορετικές ερωτήσεις. 
3.Πρέπει να ενημερώσεις τα άτομα στα οποία δίνεις το βραβείο. 
 

23/1/14

Haul #2 Sephora, Asos, Ebay, inatural!

Κοριτσάκια μου γλυκά καλημέρα!!! Τι μου κάνετε;;; Σήμερα θα σας δείξω κάποιες πρόσφατες αγορές μου και κάποια πραγματάκια που μου ήρθαν. Πάμε να ξεκινήσουμε :
Το Σ/κ που μας πέρασε έκανα μια βόλτα από τα Sephora που είχε προσφορά 1+1 όλα τα προϊόντα Sephora και είπα να το εκμεταλλευτώ. Έτσι πήρα 2 lip stains τα οποία είναι πολυσυζητημένα και είπα να τα δοκιμάσω. Πήρα τις αποχρώσεις 03 και 04. Επίσης πήρα ένα body lotion με άρωμα cotton flower και ένα body scrub με άρωμα βανίλια. Για όλα αυτά πλήρωσα 18 ευρώ!!!

Είχα παραγγείλει από το Asos το Apocalips της Rimmel , η απόχρωση Apocaliptic που είναι και στη wish list μου δες εδώ το οποίο κόστιζε γύρω στα 7 ευρώ με δωρεάν μεταφορικά . Θα κάνω ποστ μόλις το δοκιμάσω.

Η πολύ γλυκιά Μαρία είχε μιλήσει για τα προϊόντα της ETUDE HOUSE και έτσι αποφάσισα να πάρω και εγώ κάτι από την συγκεκριμένη εταιρεία . Πήρα από το Ebay αυτό το γλυκό blusher στην απόχρωση #2 Strawberry Chou .Κόστιζε 5 ευρώ με δωρεάν μεταφορικά . Λάτρεψα την συσκευασία του, δεν είναι cutie; Αν σου αρέσει μπορείς να το βρεις εδώ .

Τέλος πήρα από το inatural την κρεμά με πρόπολη από την Apivita που είχε δείξει και η Φωτεινή και είπα να την δοκιμάσω, κόστιζε γύρω στα 5 ευρώ.

Αυτά ήταν λοιπόν τα πραγματάκια που πήρα, ελπίζω να σας άρεσαν!!! Έχουμε κανένα κοινό;;; Μέχρι το επόμενο ποστ φιλάκια πολλά!!! Δέσποινα!!!

22/1/14

Phyto προϊόντα μαλλιών!

Κοριτσάκια μου γλυκά καλημέρα!!! Ελπίζω να είστε όλες καλά!!! Εγώ είμαι λίγο συναχωμένη :( και έλεγα πως θα γλίτωνα φέτος αλλά μπα!!! Σήμερα θα σας κάνω ένα ποστ για τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών από την εταιρεία Phyto paris. Μου τα έστειλε η εταιρεία για δοκιμή και την ευχαριστώ πολύ!!!
Λίγα λόγια για την εταιρεία :

Πρωτοπόρος στη φυτική κοσμετολογία, η ΡΗΥΤΟ δημιουργεί προϊόντα αποκλειστικά από φυτά, χωρίς χημικά πρόσθετα. Οι καλύτερες θεραπείες κατά της τριχόπτωσης, εξειδικευμένα Σαμπουάν, έλαια και οροί μαλλιών, φυτικές βαφές μαλλιών και μια μεγάλη γκάμα ποιοτικών προϊόντων.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προϊόντα που μου έστειλαν και να σας πω την γνώμη μου : 
Phytorhum Δυναμωτικό Σαμπουάν για Αδύναμα Μαλλιά 

Σαμπουάν για συχνό λούσιμο, με αυθεντική συνταγή από κρόκο αυγού και ρούμι, που αναζωογονεί και ζωντανεύει τα άτονα και κουρασμένα μαλλιά. Εμπνευσμένο από παραδοσιακές ιεροτελεστίες ομορφιάς και από παλιές πατροπαράδοτες συνταγές, το PHYTORHUM είναι ένα αυθεντικό μπάνιο ενέργειας για τα μαλλιά που έχουν χάσει τη ζωντάνια τους! 

Το PHYTORHUM περιέχει κρόκο αυγού που, εκτός από τις αναγνωρισμένες αναζωογονητικές και μαλακτικές του ιδιότητες, είναι πολύ πλούσιος σε φυσικά θρεπτικά συστατικά (πρωτεΐνες, λεκιθίνη, βιταμίνες) και μεταλλικά στοιχεία όπως ο φώσφορος.

Σε συνδυασμό με το ρούμι, που παράγεται από ζαχαροκάλαμο, δυναμώνει και αναζωογονεί το τριχωτό της κεφαλής. Οι ενυδατικές ιδιότητες της προβιταμίνης Β5 και οι καταπραϋντικές ιδιότητες του άνθους βατομουριάς προσφέρουν απαλότητα και λάμψη στα μαλλιά. Η τιμή του είναι 11,33 τα 200 ml 

Η γνώμη μου :

Ένα σαμπουάν που πραγματικά κάνει αυτό που λέει δυναμώνει τα αδύναμα μαλλιά, τα αφήνει λίγα και απαλά σαν να βγήκες μόλις από το κομμωτήριο ,με ελάχιστη ποσότητα. 
Phytobaume Hydratasion Μαλακτική κρέμα 

Μαλακτική κρέμα για ενυδάτωση για κανονικά-ξηρά μαλλιά. Βάλσαμο για μετά το λούσιμο που προσφέρει στην τρίχα 100% φυσική ενυδάτωση, απαλότητα και ελαστικότητα. Τα μαλλιά ξεμπλέκονται εύκολα με ένα μόνο βούρτσισμα! 

Μετά από κάθε λούσιμο, το PHYTOBAUME HYDRATATION ξεμπλέκει τέλεια τα κανονικά-ξηρά μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει. Λεία και ευκολοχτένιστα, τα μαλλιά είναι γεμάτα λάμψη, απαλότητα και ελαστικότητα. 

Χωρίς σιλικόνη.

Το λάδι jojoba, που έχει εξαιρετικές μαλακτικές και αναδομητικές ιδιότητες, σε συνδυασμό με ένα παράγωγο καστορέλαιου, προσφέρουν μέγιστη προστασία και ενυδάτωση. Το εκχύλισμα σπόρων αγγελικής αναζωογονεί και καθαρίζει σε βάθος τα μαλλιά, χαρίζοντας τους φυσική λάμψη και μοναδική ζωντάνια. Κοστίζει 11,25 

Η γνώμη μου :

Ξεμπλέκει πολύ εύκολα τα μαλλιά μου χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να σπάσουν!!! Θα το αναζητήσω σίγουρα!!!

Subtil Elixir 

Τέσσερα πολύτιμα έλαια σμίγουν για να ξυπνήσουν τις αισθήσεις σας και την ομορφιά των μαλλιών σας!

Ένα μαγικό λάδι για έντονη απόλαυση στα μαλλιά σας, μοναδική λάμψη και βαθιά θρέψη!

Μυστικό ελιξίριο 4 πολύτιμων ελαίων. Μια ισορροπημένη αλχημεία των ελαίων της καμέλιας, του karanja, του κρόκου αυγού και του φύτρου καλαμποκιού που συνδυάζονται για να σας δίνουν μέγιστη αποτελεσματικότητα τροφής, εξαιρετικής λάμψης και αμίμητης απαλότητας χωρίς να βαραίνουν τα μαλλιά σας.

• Έλαιο κρόκου αβγού - Πολύ θρεπτικό

Διακρίνεται για την περιεκτικότητά του σε ακόρεστα λι

παρά οξέα, βιταμίνες (A, C, B12), ιχνοστοιχεία (ασβέστιο, φώσφορο, σίδηρο, μαγνήσιο, κάλιο), που ενισχύουν και δυναμώνουν την τρίχα, χαρίζοντας της ενέργεια. Η ιδιότητά του να μετατρέπεται σε γαλάκτωμα, διευκολύνει το ξέμπλεγμα των μαλλιών αποτελεσματικά. Σε περιεκτικότητα 9% στο SUBTIL ELIXIR, το θρεπτικό αυτό έλαιο προσδίδει απαλότητα ακόμα και στα πιο ξηρά μαλλιά.

• Έλαιο καμέλιας - Ενυδατικό και ελαφρύ

Διακρίνεται για τη σύνθεσή του σε βασικά λιπαρά οξέα (ωμέγα 6, ωμέγα 9, παλμιτικό οξύ). Εξαιρετικά απαλό, μη λιπαρό, προσδίδει στο SUBTIL ELIXIR, το μαγικό άγγιγμα του και την αισθησιακή υφή του. Διεισδύει εύκολα, ενυδατώνει, προσφέροντας μεταξένια απαλότητα στα μαλλιά.

• Έλαιο karanja - Προστατευτικό

Έχει επιλεγεί για τη σημαντική περιεκτικότητά του σε αντιοξειδωτικά συστατικά, που επιτρέπει την προστασία της τρίχας από τις ελεύθερες ρίζες, αναγεννά τα μαλλιά, ενώ ταυτόχρονα τα ενυδατώνει σε βάθος.

• Έλαιο φύτρου καλαμποκιού - Αναδομητικό

Έχει πολλαπλές ευεργετικές ιδιότητες, με σύνθεση ιδιαίτερα πλούσια σε βασικά λιπαρά οξέα (ωμέγα 6, ωμέγα 9), φωσφολιπίδια, βιταμίνη Ε και φλαβονοειδή. Είναι ικανό να προσφέρει έντονη τροφή, λάμψη, απαλότητα στα μαλλιά, ενώ αναγεννά την τρίχα.

Μια πολύτιμη αρμονία που ξυπνά τις αισθήσεις.

Λεπτή, απαλή και μεταξένια υφή, απλώνεται ευχάριστα πριν το λούσιμο και ξεβγάζεται εύκολα. Απαλά θεϊκό άρωμα με νότες φύλλων μπανανιάς, λουλουδιού του πάθους, γαρδένια και εξωτικά musc. Κοστίζει περίπου 20 ευρώ. 

Η γνώμη μου :

Είναι πραγματικά ένα μαγικό λαδάκι μαλλιών που κάνει εξαιρετική δουλειά χωρίς να βαραίνει το μαλλί. Εγώ το έβαλα στα μαλλιά μου το άφησα για 30 λεπτά και μετά λούστηκα όπως συνήθως. Πολύ καλό!!! Σίγουρα θα το αναζητήσω. 

Αυτά ήταν τα προϊόντα που δοκίμασα. Έμεινα αρκετά ικανοποιημένη μπορώ να πω. Αν θέλετε να δείτε και αλλά προϊόντα της εταιρείας μπορείτε να δείτε την επίσημη ιστοσελίδα τους εδώ , καθώς και την σελίδα τους στο Fb εδώ.

Αυτά από μένα!!! Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν από την εταιρεία;;; Ποια η γνώμη σας;;; Αν δεν έχετε δοκιμάσει θα δοκιμάζατε;;; Μέχρι το επόμενο ποστ φιλάκια πολλά!!! Δέσποινα!!!

21/1/14

Fusion Beauty Ultrafresh!

Κορίτσια μου γλυκά γεια σας!!! Σήμερα θα σας κάνω ένα Review για ένα σετ μακιγιάζ που μου έστειλαν από το Strawberrynet.com. Για όσες δεν το γνωρίζετε είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με προϊόντα γνωστών εταιρειών σε πολύ καλές τιμές!!! 
Εμένα μου έστειλαν να δοκιμάσω ένα σετ μακιγιάζ 5 προϊόντων από την Fusion Beauty ,το οποίο είχε μέσα προϊόντα για highlighet και shimmer .

Πάμε να τα δούμε αναλυτικά:
Είχε ένα προϊόν για ενίσχυση παντού ένα highlighter διακριτικό. Πολύ καλή χρωματική απόδοση. Σε μορφή σκιάς!

Είχε 2 προϊόντα σε κρεμώδη μορφή για τονισμό, μπορούν να χρησιμοποιηθούν παντού: στη μύτη, κάτω από το φρύδι, πάνω από το χείλος.

Και είχε και 2 προϊόντα σε μορφή στυλό, τα οποία δίνουν λάμψη. Πολύ βολικά να τα έχεις και μέσα στη τσάντα σου.

Όπως σας είπα έχουν πολύ καλή απόδοση. Μου άρεσε επίσης πολύ η συσκευασία τους. Είναι μια εταιρεία που εγώ προσωπικά δεν την ήξερα αλλά τώρα που δοκίμασα προϊόντα της σίγουρα θα αναζητήσω και άλλα προϊόντα της. Αν σας άρεσε η παλέτα μπορείτε να την βρείτε εδώ .

Επίσης αν θέλετε να δείτε και άλλα προϊόντα από το Strawberrynet μπορείτε να δείτε εδώ

Αυτά από μένα!!! Ελπίζω να σας άρεσε το ποστ. Φιλιά πολλά!!! Δέσποινα! 

Giveaway με δώρο ένα κολιέ! Αποτελέσματα!

Άλλο ένα Giveaway μας μόλις τελείωσε! Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας & αν δεν κερδίσατε δεν πειράζει, μπορείτε να πάρετε μέρος στο δεύτερο διαγωνισμό που τρέχει στη σελίδα μας εδώ!!! Η νικήτρια λοιπόν που θα πάρει δώρο αυτό το υπέροχο κολιέ είναι. . .
Συγχαρητήρια & πάντα τυχερή!!!
Η νικήτρια έχει ενημερωθεί & έχει 48 ώρες να απαντήσει αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί! 

Το δώρο θα σταλεί με απλό ταχυδρομείο χωρίς επιβάρυνση του παραλήπτη, απο την στιγμή που θα φύγει απο τα χέρια μας δεν έχουμε καμία ευθύνη για το αν θα φτάσει στα χέρια σας ή όχι!!! Αν ο παραλήπτης θελήσει άλλο τρόπο αποστολής θα επιβαρυνθεί τα έξοδα!!! 

Ευχαριστούμε πολύ!!!

20/1/14

Cinderella's creations by Maria!

Ομορφιές μου πολλές ζουζουνιάρικες καλημέρες!!! Σήμερα θα μιλήσουμε για χειροποίητα κοσμήματα που τα λατρεύω πραγματικά και συγκεκριμένα για τις υπέροχες δημιουργίες της γλυκιάς Μαρίας από το Cinderella's creations που έχουμε κάνει και Giveaway.
Φτιάχνει με πολύ αγάπη και μεράκι υπέροχα κοσμήματα ένα και ένα, δωράκια, λαμπάδες για ξεχωριστούς ανθρώπους. Υπέροχες δημιουργίες που πραγματικά μας φτιάχνουν την διάθεση και θα κλέψουν όλα τα βλέμματα και τις καλύτερες εντυπώσεις. Αλλά πάμε να δούμε ένα δείγμα από την εξαιρετική δουλει της!!!






Είμαι σίγουρη ξετρελαθήκατε όπως και εγώ!!! Αν θέλετε να δείτε και άλλες δημιουργίες της Μαρίας μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα της στο Fb εδώ!

Αυτά από μένα . Μέχρι το επόμενο ποστ φιλάκια πολλά!!! Δέσποινα!!!

19/1/14

Χειροποίητα καλλυντικά "Δωράκι Σαπουνάκι"!

Ομορφιές μου καλημέρα!!! Σήμερα θα κάνω ένα Review με χειροποίητα καλλυντικά από τη γλυκιά Δώρα και το Δωράκι- Σαπουνάκι , προϊόντα που αγόρασα αλλά και μου έστειλε για δοκιμή.
Χρησιμοποιεί αγνά υλικά για να φτιάξει τα πιο φυτικά καλλυντικά χωρίς χημικά. Ότι καλύτερο για την επιδερμίδα μας!!! Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προϊόντα που δοκίμασα : 

Κρεμά σώματος με αγνά υλικά σε διάφορα αρώματα χωρίς parabens και άλλα επικίνδυνα υλικά! Βγαίνει σε διάφορα αρώματα όπως Δαμάσκηνο, Aloe Vera, Σοκολάτα, Βανίλια, Pink musk, White musk, Παιδική πούδρα,Fruit slices, Καρύδα, Καρπούζι, Ρόδι, Μέλι, Φουντούκι, Σαμπάνια, Tropicana, Light blue και άλλα και σε μέγεθος 106ml & 206ml.

Η άποψη μου :
Εγώ δοκίμασα με άρωμα δαμάσκηνο και καρύδα. Απλά τα λάτρεψα, ειδικά το δαμάσκηνο. Απορροφάτε αμέσως ,δεν είναι καθόλου λιπαρή και το άρωμα διαρκεί για ώρες, ακόμη και οι πιτζάμες μου μύριζαν μετά . :) 

Το scrub αυτό έχει μια υπέροχη υφή πάστας και χρησιμοποιείται πολύ εύκολα με το χέρι. Περιέχει αμυγδαλέλαιο, βερυκοκέλαιο, φυτική γλυκερίνη και βούτυρο mango που περιποιούνται σε βάθος την επιδερμίδα και την αφήνει καθαρή και ενυδατωμένη. Ακόμη, η φυσική βάση σαπουνιού που περιέχει ξεβγάζεται πολύ εύκολα -σε αντίθεση με τα κλασσικά srub ζάχαρης- ενώ δεν αφήνει υπολείμματα στο μπάνιο σας (105γρ). Το συγκεκριμένο scrub είναι με άρωμα φράουλας (διαθέσιμα αρώματα: Μέντα & σοκολάτα, τσιχλόφουσκα, σοκολάτα, βανίλια, σοκολάτα & πορτοκάλι, ρόδι, δαμάσκηνο, βανίλια & καρύδα, ακτινίδιο,σταφύλι, sun shine, pink musk κ.α)

Η γνώμη μου :
Δοκίμασα με άρωμα φράουλας. Το χρησιμοποίησα στο πρόσωπο μου, δεν ερέθιζε καθόλου το πρόσωπο μου αν και έχω ευαίσθητο δέρμα, έκανε πολύ καλή απολέπιση στο πρόσωπο μου και άφηνε το δέρμα μου απαλό και λαμπερό. 

Τονωτική λοσιόν προσώπου με ανθόνερα, aloe vera, φυτική γλυκερίνη και βιταμίνη Β5(πανθενόλη). Η λοσιόν αυτή είναι καταπραυντική και δροσιστική (μπορείτε να ψεκάζετε το πρόσωπο σας κατά τη διάρκεια της ημέρας ενυδατώνοντας το πρόσωπα σας αλλά και σταθεροποίωντας το μακιγιάζ σας) ενώ είναι απαραίτητο συμπλήρωμα μετά το ντεμακιγιάζ σας με γαλάκτωμα καθαρισμού (50 &100 ml).

Η γνώμη μου : 
Εγώ πήρα αυτή με τα 100 ml . Πολύ βολική συσκευασία και πολύ γλυκό άρωμα χωρίς να ερεθίζει το πρόσωπο. Μπορείς να το έχεις στη τσάντα σου ειδικά το καλοκαίρι και να ψεκάζεις το πρόσωπο σου για να το ενυδατώσεις άμεσα.

Σαπούνι-Κονφετί με άρωμα τσιχλόφουσκα!

Η γνώμη μου: 
Καταρχήν, έχει ένα υπέροχο άρωμα , δεν ξηραίνει το πρόσωπο και προσωπικά μόνο που το βλέπω μου φτιάχνει την διάθεση :) .

Lip balm 

το έχω σε 2 αρώματα: τσιχλόφουσκα και xmas . Η τσιχλόφουσκα λατρεμένο άρωμα και το xmas μυρίζει Χριστούγεννα. Υπέροχες μυρωδιές . Ενυδατώνουν και περιοποιούνται τα ταλαιπωρημένα και σκασμένα χείλη. Εξαιρετικό προϊόν.

Πραγματικά έμεινα πλήρως ικανοποιημένη από τα προϊόντα. Γιατί είναι φυτικά χωρίς χημικά που βλάπτουν την επιδερμίδα και σε πολύ καλές τιμές!!! Αν θέλετε να δείτε και άλλα προϊόντα από την Δώρα μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα της στο Fb εδώ .

Αυτά από μένα!!! Σας άρεσαν;;; Θα θέλατε να δοκιμάσετε κάποιο από αυτά;;; Μέχρι το επόμενο ποστ φιλάκια πολλά!!! Δέσποινα!!!

18/1/14

Το πρώτο haul του 2014!!!

Ομορφιές μου καλημέρα!!! Όπως καταλάβατε και από τον τίτλο θα σας δείξω τις πρώτες αγορές μου για το 2014. Δεν τα πήρα όλα σε μια μέρα, κάποια πράγματα ήταν πράγματα που είχα παραγγείλει καιρό απλά τα παρέλαβα τώρα. Πάμε να τα δούμε όμως αναλυτικά : 

Από Ebay πηρα : 
Σετ με 12 βαζακια περλες για caviar manicure, κοστιζε 2,09 ευρω με δωρεαν μεταφορικα 

Σετ με 30 ρολά με ταινίες για σχέδια για νύχια, κόστιζαν 1,60 με δωρεάν μεταφορικά 

Από ένα site του εξωτερικού δεν θυμάμαι τώρα το όνομα (αν το θυμηθώ θα σας το γράψω) 
βραχιόλι ροζ-λευκό, έκανε γύρω στα 2 ευρώ δωρεάν μεταφορικά


Υπέροχη παλέτα με σκιές, ρουζ και πούδρες πολύ γλυκιά έκανε 4 ευρώ με δωρεάν μεταφορικά 

Από Glowbox
Από την εταιρεία I love...(καλέ τι υπέροχο όνομα) πήρα 2 body lotion , ένα με άρωμα lemons & limes και ένα με άρωμα coconut & cream έκαναν 7 ευρώ το ένα

Πάλι από την εταιρεία I love... πήρα και ένα body butter με άρωμα mango & papaya , θα σας κάνω αναλυτικό ποστ για προϊόντα της εταιρείας γιατί έχω άλλο ένα body butter , αυτό κόστιζε 6,90

Και από την εταιρεία Bubbles & Butters ένα body butter με άρωμα σοκολάτας, απλά δεν υπάρχει μυρίζει σοκολάτα, μερέντα πραλίνα, απόλαυση απλά, αυτό ήταν λίγο πιο ακριβό κόστιζε 10,20 

Από Likebrands
Rimmel London Match Perfection blush σε απόχρωση 001 light. Κόστιζε 5,76 , κανονικά είχε 7,20 αλλά μου έκαναν έκπτωση 20%

Αυτά ήταν τα πραγματάκια που πήρα. Ελπίζω να σας άρεσαν. Έχουμε κάποιο κοινό;;; Αυτά από μένα, φιλάκια πολλά. Δέσποινα!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © by All Beauty Included. All rights reserved. Designed By El Design