13/10/14

Aromaesti Φυσικά καλλυντικά!!!

Κοριτσάκια μου γλυκά γεια σας!
Σήμερα θα σας μιλήσω για τα φυσικά καλλυντικά Aromaesti.
Πάμε να δούμε τα προϊόντα :
  • Salt Scrub Grapefruit :
 Salt scrub. Mε γκρέιπφρουτ, ροδάκινο, νερολί & μανταρίνι./ Βοηθά στην απολέπιση των νεκρών κυττάρων του δέρματος, είναι θρεπτικό, ενυδατικό και λειαίνει το δέρμα. Ένα πολύ απαλό scrub με υπέροχο άρωμα!!!
  • Body Yogurt Grapefruit :
Body Yogurt. Mε γκρέιπφρουτ, ροδάκινο, νερολί & μανταρίνι./ Ενυδατώνει, μαλακώνει, θρέφει και προστατεύει το δέρμα, ενώ υποστηρίζει την φυσική λιπαρή ισορροπία. Μια πολύ ενυδατική κρεμά σώματος με τέλειο άρωμα. Το λάτρεψα και σίγουρα θα το ξανά πάρω.
Peeling σαπούνι με σφουγγάρι :
Ένα σαπούνι-σφουγγάρι peeling με υπέροχο άρωμα κόκκινο σταφύλι. Μύριζε όλο το μπάνιο μου. Κάνει πολύ καλή απολέπιση χώρις να "γδέρνει" το δέρμα.
Μπάλα αλάτων ροζ ροδοπέταλα:
Θα σας ξαναπώ για την τέλεια μυρωδιά και για αυτό το προϊόν, μύριζε ο τόπος ακόμη και με την ζελατίνη. Το συγκεκριμένο δεν το δοκίμασα αλλά το έχω στο μπάνιο μου και μοσχομυρίζει.

Από ότι καταλάβατε τα λάτρεψα όλα τα προϊόντα και σίγουρα θα παραγγείλω να δοκιμάσω και άλλα. Αν θέλετε και εσείς να κάνετε δικό σας κάποιο προϊόν τους μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στο site τους εδώ καθώς και την σελίδα τους στο Fb εδώ.






 

6 σχόλια:

Ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλια σας!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © by All Beauty Included. All rights reserved. Designed By El Design