10/3/14

Garnier Fresh Essencials Grape Scrub!

Κοριτσάκια μου καλημέρα και καλή εβδομάδα!!! Καλέ τι κρύο είναι αυτό;;; Ούτε το χειμώνα δεν είχαμε τόσο. Τελικά είναι πολύ σωστό αυτό που λένε "Μάρτης γδάρτης". Σήμερα θα σας μιλήσω για το scrub που χρησιμοποιώ αυτό τον καιρό. Δεν είναι άλλο από το Garnier Fresh Essencials με Grape water. Σας το έχω δείξει και στην ρουτίνα μου εδώ.
Λίγα λόγια για το προϊόν :
Η κρεμώδης φόρμουλα με μικρό σωματίδια απολεπίζει απαλά το δέρμα και προσφέρει ένα βαθύ καθαρισμό των πόρων χωρίς να ξηραίνει το δέρμα. Κατάλληλο για κανονικές και μικτές επιδερμίδες. Με βιταμίνη Ε και νερό σταφυλιών. Έχει πολύ μικρούς κόκκους.
Είναι ένα αρκετά παχύρευστο  προϊόν. Χρειάζεσαι ελάχιστη ποσότητα και έχει και πολύ βολικό άνοιγμα. Η τιμή του στα 3,19 και το βρίσκεις εδώ.
Η γνώμη μου :
Ένα πολύ καλό scrub προσώπου που δεν ερεθίζει το δέρμα. Κατάλληλο και για καθημερινή χρήση. Διαρκεί πολύ καιρό γιατί χρειάζεται την ελάχιστη ποσότητα. Η βαθμολογία που θα του έβαζα είναι σίγουρα 8/10.
Το έχεις δοκιμάσει;;; Ποια η γνώμη σου;;; Έχεις κάποιο άλλο scrub να μου προτείνεις; Φιλιά πολλά!!! Δέσποινα!!!


 

10 σχόλια:

  1. Θα ήθελα να το δοκιμάσω όταν τελειώσει το δικό μου! Εγώ έχω της Apivita το scrub με ροδακινο , που αφήνει και το δέρμα απαλό και έχει ωραία μυρωδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν το εχω δοκιμασει αλλα ειμαι στην αναζητηση ενος καλου scrub!!!Τωρα δοκιμαζω ενα της bioten που ειναι ετσι και ετσι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. από bioten δεν εχω δοκιμασει κανενα scrub!!! να το δοκιμασεις!!! φιλια!!!

      Διαγραφή
  3. Αα καλό φαίνεται και οικονομικό!Απ τα καλύτερα scrub που έχω δοκιμάσει είναι της Yellow Rose κ των body Shop!Φιλάκια Δεσποινάκι!! :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. από yellow Rose θελω να δοκιμασω και εγω!!! που το βρίσκεις;;; φιλια!!!

      Διαγραφή
  4. φαίνεται πολύ ωραίο, εγώ χρησιμοποιώ ένα άλλο της garnier, το είχα βάλει στα αγαπημένα Φεβρουαρίου αν θες να το δεις-που νομίζω πως κάνει σχεδόν την ίδια χρήση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρησιμοποιώ ένα της Clinique και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη αλλά πιθανώς να το δοκιμάσω και αυτό αφού είναι τόσο καλό:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν εχω δοκιμασει κανενα της clinique από τιμες πως είναι;;; φιλια!!!

      Διαγραφή

Ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλια σας!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © by All Beauty Included. All rights reserved. Designed By El Design