26/2/14

Review Vaelia σανδαλόξύλο & χαμομήλι!

Κοριτσάκια μου γλύκα καλημέρα! Σήμερα Τετάρτη θα σας κάνω ένα Review για ένα χειροποίητο σαπούνι με σανταλόξυλό και χαμομήλι από Vaelia.
Λίγα λόγια για το προϊόν :
 Αντισηπτικό και καταπραϋντικό σαπούνι, ιδανικό για τους ερεθισμούς από το ξύρισμα αλλά και για χρήση στην ευαίσθητη περιοχή.
Σαπούνι ιδανικό για ξύρισμα, για άντρες και γυναίκες. Η προσθήκη του σανταλόξυλου κάνει το σαπούνι αντισηπτικό, αντιφλεγμονώδες, μαλακτικό και καταπραϋντικό, ό,τι πρέπει για τους ερεθισμούς από το ξύρισμα. Το έλαιο καρύδας σε συνδυασμό με το φοινικέλαιο, προσφέρουν πλούσιο και κρεμώδη αφρό. Επιπλέον, το ελαιόλαδο και το αμυγδαλέλαιο φροντίζουν και ενυδατώνουν το δέρμα και το χαμομήλι έχει αντιφλεγμονώδεις και αντιμικροβιακές ιδιότητες.
Συστατικά : ελαιόλαδο, αφέψημα χαμομηλιού, αμυγδαλέλαιο, λάδι καρύδας, φοινικέλαιο, σόδα, αιθέριο έλαιο σανταλόξυλου. Η τιμή του 4,40. Μπορείς να το βρεις εδώ.
Η γνώμη μου :
Πρώτα από όλα έχει υπέροχη συσκευασία, πολύ προσεγμένη. Εγώ το χρησιμοποίησα για το ξύρισμα, εκτός ότι ήταν πολύ απαλό το δέρμα μου μετά  δεν μου δημιούργησε ερεθισμό ούτε σπυράκια όπως γίνεται συνήθως με τον αφρό ξυρίσματος. Επίσης είναι αρκετά οικονομικό γιατί η μια μπάρα σας κρατάει πάνω από ένα μήνα τουλάχιστον. Εγώ τ έχω κόψει σε κομματάκια και έχω ένα μέσα στο μπάνιο μου.
Το λάτρεψα αυτό το προϊόν. Σίγουρα θα το αγοράσω. Το συγκεκριμένο μου το έστειλε η εταιρεία για δοκιμή και τους ευχαριστώ πολύ!!! 
Τα προϊόντα Vaelia μπορείς να τα βρεις στο επίσημο site τους εδώ  καθώς και στην σελίδα τους στο fb εδώ. 
Αύτα από μένα. Μέχρι το επόμενο ποστ φιλάκια πολλά!!! Δέσποινα!!!     
 
 

6 σχόλια:

  1. πολύ ωραία συσκευασία...αγαπώ τα σαπούνια...αυτό πρέπει και να μυρίζει και πολύ ωραία με το σανδαλόξυλο... φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου αρέσουν πολύ τα χειροποίητα σαπουνια, ωραια παρουσίαση!
    Φιλιά
    Μαιρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνω μαζι σου!!! αγαπω τα χειροποίητα σαπουνια!!! προσπαθω να αντικαταστήσω τα "χημικα" προιοντα με φυσικα :) φιλια!!!

      Διαγραφή
  3. Αχ σαν τα σαπούνια και δη τα χειροποίητα τίποτα.
    Μακάρι να χρησιμοποιύσαμε όλοι τέτοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνω μαζι σου!!! οσο μπορούμε πρεπει να τα εντάξουμε στην καθημερινοτητα μας φιλια πολλα!!!

      Διαγραφή

Ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλια σας!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © by All Beauty Included. All rights reserved. Designed By El Design