8/1/14

Oriflame Tender Care!!!

Πολλές γλυκιές καλημέρες!!! Σήμερα θα κάνω ένα Review με ένα πολυσυζητημένο προϊόν. Μιλάω για το tender care της oriflame με άρωμα φραγκοστάφυλλο. Είχε την καλοσύνη να μου στείλει να δοκιμάσω η Δέσποινα και η σελίδα της Δεσποινα-Oriflame
Πάμε να πούμε λίγα λόγια για το προϊόν αρχικά :

Είναι ένα προϊόν περιποίησης επιδερμίδας. Eιδική σύνθεση με κερί μέλισσας και φυτικά έλαια. Κατάλληλο για χείλη, πρόσωπο, παρανυχίδες ή οποιαδήποτε περιοχή που είναι ξηρή, τραχιά ή ερεθισμένη. 15 ml. Βγαίνει σε διάφορα αρώματα όπως: αμύγδαλο, κεράσι, σοκολάτα, καραμέλα, καρύδα, κ.α

Η γνώμη μου :

Καταρχήν, έχει ένα υπέροχο άρωμα!!! Απλά το λατρεύω. Κάνει πολύ καλή δουλειά στα σκασμένα χείλη, στα χέρια τοπικά & σε ξηρά σημεία!!! Είναι πραγματικά ένα εξαιρετικό προϊόν και σε πολύ καλή τιμή.

Αν θέλετε να δείτε και άλλα προϊόντα Oriflame και να ενημερώνεστε για προσφορές μπορείτε να ακολουθήσετε τη σελίδα της συνονόματης Δέσποινας στο fb πατώντας εδώ! Επίσης αν θέλετε να κάνετε εγγραφή για να μπορείτε να παίρνετε τα προϊόντα με έκπτωση 23% στην επίσημη σελίδα της Oriflame αν εγγραφείτε βάζοντας το κωδικό Consulant 1079325. 

Ελπίζω να σας άρεσε. Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο tender care ή κάποιο άλλο προϊόν της Oriflame;;; Ποια είναι η γνώμη σας;;; Αν δεν έχετε δοκιμάσει θα θέλατε;;; Περιμένω τα σχόλια σας!!! Αυτά από μένα!!! Μέχρι το επόμενο ποστ φιλάκια πολλά!!! Δέσποινα!

6 σχόλια:

  1. Εχω και εγώ tender care, αλλά με άρωμα βανίλια και είναι πολύ καλό!Φοβερή ενυδάτωση και υπέροχο άρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα λατρεύω τα Tender Care..δυστυχώς όμως το φραγκοστάφυλο μου ξέφυγε! Κατά τ' άλλα έχω όλα τα αρώματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι τέλειο!
    Εγώ το χρησιμοποιώ και σε περίπτωση εγκαύματος είναι θαυματουργό!
    Έχω το κανονικό και σε καραμέλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλια σας!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © by All Beauty Included. All rights reserved. Designed By El Design