29/6/16

Test Kwnstantina's products!!!

Καλησπέρα Beauties!
Πριν λίγο καιρό η Κωνσταντίνα από το Δεν υπάρχει άσχημη γυναίκα, υπάρχει αβαφη γυναίκα! μου έστειλε κάποια προϊόντα που δεν την βολεψαν για να τα δοκιμασω και να σας πω τη γνώμη μου!
Παμε να τα δούμε:
Πρώτο προιον η παλέτα από W7 in the mood


Ή συγκεκριμένη παλέτα μου άρεσε αρκετά για ένα καθημερινό μακιγιάζ. Έχουν αρκετά καλή απόδοση οι σκιές με primer τις χρησιμοποίησα πάντα. Έχουν λίγο fall out αλλά πραγματικά δεν έχω βρει σε καμμία σκιά drugstore η high-end να μην έχει fall out  οπότε δεν με πείραξε καθόλου.Δεν ένιωθα να μου ξηραινουν τα βλέφαρα. Κοστίζει 5,50€ εδώ.
Η γνώμη της Κών/νας: Τα χρώματα είναι εξαιρετικά, με έντονη απόδοση και πολύ καλή διάρκεια. Όμως, παρατήρησα ότι είναι αρκετά ξηρές, με αποτέλεσμα στην ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια να προκαλεί ερεθισμό. Δεν την χρησιμοποιούσα συχνά την συγκεκριμένη παλέτα, όμως τις περισσότερες φορές ένιωθα τα βλέφαραμου ξερά, να με φαγουρίζουν ή να με τσούζουν στοσημείο ακριβώς που ερεθίζεται η περιοχή γύρω από τα μάτια. 
Sweet cream matte lipsticks by Jordana :


Τα συγκεκριμένα τα λάτρεψα! Πραγματικά!!! Γινονται αμέσως ματ! Εξαιρετική απόδοση χρώματος με μία μόνο στρώση μεγάλη διάρκεια χωρίς να μεταφέρεται όταν φιλας κτλ. Μόνο αν το τριψεις πχ αν σκουπιστεις θα φύγει λίγο. Παρατήρησα και εγώ ότι μαζεύει πολύ προϊόν γύρω από το στόμιο αλλά εμένα δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα! Επίσης ξηραινουν λίγο τα χείλη! Κοστίζουν 4,70€ εδώ. Ή γνώμη της Κών/νας εδώ.
Επόμενο είναι τα lip liners από Catrice :
Τ συγκεκριμένα σε καμμία περίπτωση δεν είναι αδιάβροχα φεύγουν σχετικά γρήγορα και δεν είναι και τα πιο μαλακά μολύβια που έχω δοκιμάσει. Ή γνώμη της Κών/νας εδώ.
Vivid matte liquid lipstick by Maybelline :
Το συγκεκριμένο με απογοήτευσε πλήρως. Ναι μεν έχει πολύ καλή απόδοση αλλά τρέχει εξω από τα χείλη με αποτέλεσμα να λερωνομαι και επίσης δεν εστρωνε καλά στα χείλη. Κριμα γιατί είχα πολλές προσδοκίες από αυτό. Ή γνώμη της Κών/νας εδώ.
Και τελευταιο προϊόν είναι τα : Daylight curing Sunset βερνίκια από τη Barry M:
Τα συγκεκριμένα είναι βερνίκια τύπου gel χωρίς τη χρήση λάμπας Uv. Το χρώματακι άκρως καλοκαιρινό. Στεγνώνουν πολύ γρήγορα κάτι που αναζητώ από τα βερνίκια καθ' ότι μανούλα οπότε χρόνος περιορισμένος. Έκανα το πεντικιουρ μου με αυτό και κράτησε 2 βδομάδες χωρίς να πάθει τίποτα. Το λάτρεψα και σίγουρα θα αναζήτησω και άλλα. Δείτε τη γνώμη της Κών/νας εδώ.
Και κάπου εδώ τελειώνει αυτή ή αναρτηση, μην ξεχασετε να τσεκαρετε και το ποστ της Κών/νας εδώ. για να δείτε ποια προϊόντα της έστειλα και αν της άρεσαν!
Φιλία πολλά!!!
Δέσποινα!!!






9 σχόλια:

  1. χαίρομαι κορίτσι μου που τα 3/5 σε άφησαν ικανοποιημένη και θα τα χρησιμοποιήσεις! Ότι δεν μπορεί να χαρεί κάποιος, ας βρουν νέο σπίτι που θα χρησιμοποιηθούν!! Φιλιά κοπέλα μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ χρήσιμη αναρτηση με αναλυτικη περιγραφη καθώς αποφεύγουμε αποτυχημένες αγορές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτο απο Maybelline δεν το εχω δοκιμάσει αλλά σίγουρα δεν είναι αυτό που διαφημισαν! Και είναι πολύ κακο μαρκετινγκ αυτο... Απαράδεκτοι :p
    Η παλετα μου αρεσει αρκετα! Ββεβαια εχει μια μυρωδια σαν άρωμα απο κλασικο κραγιον και αυτο με χαλάει αλλά δεν εχω παρατηρήσει ξηροδερμία ή κάτι! Χρησιμοποιώ πάντα τη βάση ματιών από τη Mac. Το painterly :D
    φιλάκια<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραία συνεργασία κορίτσια, είναι πιο ενδιαφέρον να διαβάζουμε περισσότερες απόψεις για ένα προϊόν!! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα αυτό το post!!! το μόνο που έχουμε δοκιμάσει είναι η παλέτα και τη βρήκαμε σχετικά καλή για τα χρήματα που κοστίζει πάντα. xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ ενδιαφέρον το ποστ σου!!!Σίγουρα θα ήθελα να δοκιμάσω τα βερνίκια από τη Barry M και τα Sweet cream matte lipsticks απο Jordana!

    Φιλάκια πολλά!
    http://maryspworld.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλια σας!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © by All Beauty Included. All rights reserved. Designed By El Design