26/3/16

Pan that palette 2016: Update #1!

Καλημέρα και χρόνια πολλά ομορφιές!!! Σήμερα θα σας δείξω την πρόοδο που έχω κάνει για την παλετα που θέλω να τελειώσω μέσα στη χρονιά. Δείτε το intro post εδώ.
Χρησιμοποιώ τη παλέτα δύο μήνες τώρα ασταμάτητα δηλαδή μία δυο φορές που βάφτηκα δεν την χρησιμοποίησα και παμε να δουμε τη πρόοδο μου ανά 6 σκιές :
Εχει φανεί ο πάτος σε 3 από τις 6 σκιές αυτές τις δύο καφέ πάνω και κάτω και στη άσπρη αριστερά επάνω. Έχει κάνει ένα μικρο λακουβακι η  bronze δεξιά.
Σε αυτές τις σκιές έχω κάνει τη μικρότερη προοδο. Έχω χρησιμοποιήσει μερικές φορές τη λευκή και μόλις μία φορά τη μπλε σκιά που είναι κάτω.
Σε αυτές τις σκιές έχω πιάσει πάτο στη γκρι σκιά που είναι δίπλα από την άσπρη.
Συμπέρασμα : Έχω πιάσει πάτο σε 4/18 σκιές. Όχι άσχημα. Πραγματικά μου είναι πολύ δύσκολο να χρησιμοποιώ μόνο αυτή τη παλέτα ενώ έχω καινούριες παλέτες στη συλλογή μου. Δεν ξέρω αν θα ολοκληρωσω αυτό το project pan αλλά θα προσπαθήσω μέχρι τέλος της χρονιάς να έχω πιάσει πάτο τουλάχιστον σε 12 από τις 18 σκιές!
Μέχρι το επόμενο ποστ!!!
Φιλία πολλά!!!
Δέσποινα!!!

8 σχόλια:

  1. Μπράβο σου για την προσπάθεια! Όντως είναι δύσκολο να χρησιμοποιείς μια μόνο παλέτα ειδικά μάλιστα τις πιο σκούρες αποχρώσεις. Καλή συνέχεια στην προσπάθεια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλή πρόοδος! Μακάρι και εγώ να μπορούσα να το κάνω αυτο, αλλά δεν έχω την υπομονή. Αγαπημένη μου είναι η πρώτη που έχει πιο ζεστές αποχρώσεις! Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φανταστική πρόοδος. Πλάκα κάνεις? Εγώ έχω μια παλέτα τριών σκιών και δυσκολεύομαι να την τελειώσω κυρίως βέβαια γιατί δε βάφομαι καθημερινά αλλά και πάλι. Έχει πλάκα αυτό το project. Τα φιλιά μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν πιστεύω να τελειώσω ποτέ μου παλέτα,ούτε καν μεμονομενη σκιά!!!χααχαχα μπράβο κοριτσαρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλια σας!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © by All Beauty Included. All rights reserved. Designed By El Design