7/10/15

Beauty and Euphoria pack!!!

Καλησπέρα ομορφιές μου!!! Πριν λίγες μέρες και ενώ χαζευα στο Facebook είδα μια ανάρτηση για ένα νέο συνδρομητικό κουτάκι!!! Αμέσως ετρεξα να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό και αφού είδα ότι το περιεχόμενο του φαινόταν ενδιαφέρον το παράγγειλα!!!
Το κουτάκι λέγεται Beauty and Euphoria pack και περιέχει προϊόντα ομορφιάς και ευεξίας τα οποία μπορείτε να προμηθευτειτε από φαρμακείο.
Παμε να δούμε όμως αναλυτικά τα προϊόντα που είχε μέσα :
-Gaia etherial Beauty body milk.

Πλούσιο, κρεμώδες γαλάκτωμα σώματος εντατικής ενυδάτωσης και θρέψης της επιδερμίδας με βιολογικό λάδι ελιάς, έλαιο φιστικού, έλαιο άργκαν καλέντουλα και μετάξι, γνωστά για τις θρεπτικές, καταπραϋντικές, ενυδατικές και μαλακτικές τους ιδιότητες.Σε ουδέτερο άρωμα, ιδανικό για άνδρες & γυναίκες! 7,65€/250ml.

-Private label "We love pharmacies " shower gel. 
Εμένα μου έτυχε αυτό με το άρωμα βανίλια. 3,5€/250ml.

-"We love pharmacies" βραχιόλι κρύσταλλο θεραπείας. Εμένα μου έτυχε αυτό με το ροζ χαλαζία. 8€.
-Terranova life drink sackets.
Μοναδική σύνθεση 8 κατηγοριών υπερτροφών σε 1 προϊόν, 100% φυσική, με ενισχυμένη διατροφική αξία για όσους αναζητούν υψηλής θρεπτικής αξίας τροφές χωρίς συντηρητικά και χημικά πρόσθετα. Συσκευασία με 15 φακελάκια 38,10€.
-We love pharmacies  σφουγγάρι λούφα 3€.
 Αυτά είχε μέσα το κουτάκι μου μαζί με κάποια εκπτωτικα κουπόνια. Ή τιμή του στα 15€ και μου βγήκε γύρω στα 18€ με έξοδα. Συμπαθητικό το περιεχόμενο του αλλά όχι ότι ξετρελαθηκα. 
Αν σας άρεσε και θέλετε και εσείς να το αποκτήσετε μπορείτε να το βρείτε Εδώ.
Φιλία!!!
Δέσποινα!!!

2 σχόλια:

Ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλια σας!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © by All Beauty Included. All rights reserved. Designed By El Design