2/4/15

Το πρωτο μου project pan+budget plan!!!

Κοριτσάκια μου καλημέρα και καλό μήνα!!! Σήμερα έχουμε ενα λίγο διαφορετικό ποστ!!!Τι είναι το project pan; Πρόκειται για ενα πρόγραμμα που βάζεις ενα χρονικό περιθώριο για να χρησιμοποιήσεις κάποια προϊόντα. Επειδή έχω παρα πολλά προϊόντα και ολοοοο αγοράζω κ αλλά κάποια πρέπει να τελειώσουν για να πάνε για ανακύκλωση γιατί σε λίγο δεν θα χωραω!!!


Έτσι αποφάσισα να το κάνω και εγώ!!! Την ιδέα μου την έδωσε η γλυκιά Pelisbeautychat. Αρχικα επελεξα  6 προϊόντα που θέλω να τα τελειώσω ή να τα σχεδόν τελειώσω σε διαστημα 2 μηνών. Κάθε 2 βδομάδες θα ανεβαζω ενα ποστ update με την εξέλιξη μου!!! Σε περιπτωση που τελειώσω κάποιο σε λιγοτερο απο το χρονικό όριο των 2 μηνών θα αντικατάστησε το προϊόν με κάποιο άλλο!!!(είπαμε έχω πολλά!!! :)) 

Πριν σας δείξω τα προϊόντα θέλω να σας πω οτι αποφάσισα επειδή το τελευταιο καιρό με έχει πιασει μια καταναλωτική μανία!, θα το έχετε διαπιστώσει και απο τα haul που έχω κανει - και κάποια που ακόμα δεν έχω κανει- αποφάσισα να μην ξανά αγοράσω κάποιο καλλυντικο αν δεν τελειώσω τουλαχιστον 10 καλλυντικά απο αυτά που έχω ηδη! Εκτός βέβαια αν είναι κάτι που δεν το έχω πχ.αν τελειώσει το ξεβαφτικο ματιών μου και δεν έχω άλλο!!! 
Έτσι και θα χρησιμοποίησω  τα καλλυντικά που έχω και παραμένουν αχρησιμοποιητα στο νεσεσερ μου και θα χαρεί και ο άντρας μου -χιχιχι-.
Πάμε να δουμε τώρα τα προϊόντα που επέλεξα:
-Elf cool bronzer #cool. Μια πολύ ωραία παλέτα με 3 bronzer και ενα highlighter .
-Laura mercier #rose bloom. Ενα ρουζακι που έχει αρχίσει να πιάνει πάτο!!! Πρεπει να τελειώνει κανένα ρουζ γιατί έχω 25- ναι καλά διαβασατε - στο νεσεσερ μου!!!
-Mac paint pot #bare study. Μια βαση σκιάς που την έχω πολύ καιρό!!! Σαν βαση σκιάς μαζεύει τις σκιές και για αυτό ίσως φταίει οτι την έχω παρα πολύ καιρό αλλά εγώ την χρησιμοποιώ σαν /highlighter.
-Golden rose ματ σκιά #210.
-Erre due lipliner #24.
-Jordana twist&shine #01 nude chic.
Το project pan μου ξεκίνησε έχτες 1/04, οποτε θα επιστρέψω με την πρόοδο μου στις 15/04. Το project τελειώνει στις 01/06.
Πως σας φαίνεται σαν ιδέα;;; Εσείς κάνετε κάτι παρόμοιο ώστε να εξοικονομησετε τα προϊόντα σας;;;




4 σχόλια:

Ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλια σας!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © by All Beauty Included. All rights reserved. Designed By El Design