3/12/14

Review :Aloe Plus Body Butter Velvet!!!

Κοριτσάκια μου γλυκά να μαι πάλι με νέο Review!!!
Είναι από την Aloe Plus το body butter, που ήταν μέσα σε κουτάκι Glowbox.Λίγα λόγια για το προϊόν :
Πλούσιο βούτυρο σώματος σε 8 αρώματα και σε δύο μεγέθη: Vanilla, White musk, Lime & Mint, Natural, Exotic fruits, Apple & cinnamon, Coconut, Velvet. Ενυδατώνει βαθειά και καταπραΰνει το ξηρό δέρμα. Επαναφέρει την φυσική ελαστικότητα του δέρματος και το προστατεύει από κάθε είδους δερματικό ερεθισμό. Περιέχει βιολογική ALOE VERA, πανθενόλη, αλλαντοίνη, δαμασκηνέλαιο και Avocadin, shea butter και Cocoa butter.
Με βιολογική ALOE VERA σε μεγάλη συγκέντρωση.H σύνθεση του ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος. Η Αλόη, η πανθενόλη και η αλλαντοίνη ενυδατώνουν και προστατεύουν την επιδερμίδα και καταπραΰνουν τους δερματικούς ερεθισμούς. To Avocadin περιέχει έλαιο αβοκάντο και ελαιόλαδο με ενυδατικές και αντιγηραντικές ιδιότητες. Το δαμασκηνέλαιο είναι πλούσιο σε σε βιταμίνες Β και Ε, καθώς και σε ολεικά και λινολεικά οξέα. Το βούτυρο κακάο και το βούτυρο καριτέ φημίζονται για τις εξαιρετικές ενυδατικές τους ιδιότητες. Τα αρώματα του χαρίζουν ευεξία και αναζωογονούν. Δεν περιέχονται χημικά συστατικά που έχουν κατηγορηθεί για αρνητικές επιδράσεις στην υγεία και το περιβάλλον.
Τιμή: 10,50/200 ml και το βρίσκεται εδώ.
Η γνώμη μου:
  • Έχει ένα υπέροχο άρωμα πούδρας.
  • Απορροφάται γρήγορά.
  • Ενυδατώνει σε βάθος.
Σαν βαθμό θα του έβαζα 9/10. Σίγουρα θα το αγοράσω και στα άλλα αρώματα. Εσείς το έχετε δοκιμάσει;;;



 

5 σχόλια:

  1. Η συγκεκριμένη εταιρία έχει πολλά ωραία προϊόντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πήρα πρόσφατα το μήλο-κανέλα μ'ένα περιοδικό και ανυπομονώ να τελειώσει αυτό που χρησιμοποιώ τώρα για να το δοκιμάσω! Φαίνεται πολύ καλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πήρα πρόσφατα σε ένα περιοδικό και δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, αλλά χάρηκα με αυτά που λες, και ανυπομονώ να την ανοίξω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλια σας!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © by All Beauty Included. All rights reserved. Designed By El Design