9/10/14

Φυσικά καλλυντικά "Δήμητρα Γουλά"

Κοριτσάκια μου γειά σας!
Πριν λίγο καιρό δοκίμασα κάποια προϊόντα από την γνώστη αισθητικό Δήμητρα Γουλά .
 Πάμε να δούμε τι δοκίμασα και την γνώμη μου :
  • Ενυδατική κρέμα προσώπου και ματιών.
Ενυδατική κρέμα προσώπου και ματιών (2 σε 1) με αλόη βέρα, λαδι καλέντουλας, Βιτ. Ε και αιθέριο έλαιο άγριας τριανταφυλλιάς. Για όλους τους τύπους δέρματος. Ιδανική για πολύ ευαίσθητες και αλλεργικές επιδερμίδες. Η βιολογική αλόη βέρα ανακουφίζει και ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος, η βιταμίνη Ε προστάτευει απο τις ελεύθερες ρίζες και την πρόωρη γήρανση, ενώ το πολύτιμο αιθέριο έλαιο από άγριο τριαντάφυλλο χαρίζει βελούδινη υφή και υπέροχο άρωμα ρόδου στην επιδερμίδα. Τιμή:30 ευρώ/60ml και την βρίσκετε εδώ.
Η γνώμη μου:
Υπέροχη μυρωδιά. Χρειάζεσαι ελάχιστη ποσότητα. Δεν αφήνει λιπαρότητα και ενυδατώνει πολύ καλά.

  • Crystal Peeling.
Εξαιρετικό προϊόν απολέπισης και απόξεσης 2 σε 1.
Συστατικά : Φυσικοί κρύσταλλοι σε σκόνη, φρέσκια αλόη , αιθέρια έλαια από εσπεριδοειδή.
Εφαρμογή : Ανάλογα με τον τρόπο χρήσης αυτό το προϊόν μπορεί να κάνει μια απλή απολέπιση (αφαίρεση νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα) ή να κάνει μια ελαφριά δερμοαπόξεση η οποία ενεργοποιεί το κολλαγόνο, λευκαίνει, δίνει λάμψη και λειαίνει την επιδερμίδα. Αν χρησιμοποιηθεί με απαλές ανατρίψεις για 1-2 λεπτά λειτουργεί σαν ένα απλό απολεπιστικό προϊόν αν όμως εφαρμοστεί με πιο βαθιές ανατρίψεις για 3 λεπτά γίνεται ένα ισχυρό αντιγηραντικό όπλο που ενεργοποιεί το κολλαγόνο, δίνει λάμψη, ενέργεια στην επιδερμίδα. Tο προϊόν πρέπει να εφαρμόζεται μόνο βράδυ λόγω της φωτοευαισθησίας των αιθέριων ελαίων από εσπεριδοειδή. Καλό είναι μετά την εφαρμογή να εφαρμόζεται μια πλούσια θρεπτική , αναπλαστική κρέμα. Τιμή: 21 ευρώ/60ml και την βρίσκετε εδώ.
Η γνώμη μου:
Έχει πολύ λεπτούς κόκκους αλλά πραγματικά "θαυματουργούς". Κάνουν πολύ καλή απολέπιση χωρίς να γδέρνουν το ευαίσθητο πρόσωπό μου. Αρκετά λεπτόρρευστο. Έχω το χρησιμοποίησα μόνο σαν απολεπιστικό όποτε δεν μπορώ να σας πω για την χρήση του ως αποξεσιτικό.
  • Κρέμα νύχτας.
Πλούσια αναπλαστική κρέμα προσώπου.
Συστατικά: Προβιταμίνη Α , κερί μέλισσας, βιολογική λεβάντα, λάδι αργκάν.
Αναδομεί σε βάθος την επιδερμίδα. Αναπλάθει και επουλώνει, εγκαύματα, ουλές, κόκκινες ραγάδες, επιδερμικούς τραυματισμούς. Τιμή:30 ευρώ/60ml. και το βρίσκεται εδώ.
Η γνώμη μου:
Έχει πολύ όμορφή μυρωδιά λεβάντας. Ενυδατώνει πολύ καλά. Επειδή είναι λιπαρή σαν σύνθεση λόγω του κεριού μέλισσας δεν θα την σύστηνα σε λιπαρές επιδερμίδες.
Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά;;; Ποια η γνώμη σας;;;

*pr. samples.




 

1 σχόλιο:

Ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλια σας!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © by All Beauty Included. All rights reserved. Designed By El Design