10/8/14

Memebox special #11 cacao!



Κοριτσάκια μου γλυκά γεια σας! Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη για το συγκεκριμένο ποστ. Χάρη στη καλή μου φίλη Μαίρη ανακάλυψα ότι το Memebox στέλνεται και στην Έλλαδα –ω ναι!!!- και έτσι όπως καταλάβατε έσπευσα να παραγγείλω όχι ένα αλλά δύο κουτάκια. Για όσες δεν γνωρίζουν τι είναι το Memebox είναι ένα συνδρομητικό κουτάκι του εξωτερικού που περιέχει μέσα προϊόντα γνωστών ασιάτικων εταιριών.  Σήμερα θα σας μιλήσω για το πρώτο κουτάκι που παρέλαβα, το δεύτερο δεν το έχω παραλάβει ακόμη. 
Το κουτάκι που παράγγειλα είναι το Memebox Special #11 Cacao. Όπως θα καταλάβατε το κουτάκι μου είναι αφιερωμένο στη ΣΟΚΟΛΑΤΑ!!! Με το που το άνοιξα η μυρωδία της σοκολάτας με συνεπήρε !!! Πάμε να δούμε τι είχε μέσα το κουτάκι μου και τις εντυπώσεις μου :
   
·  Botanicals Choice Nose Pore Strips (full size) 
·  Pure Smile Choosy lip scrub (full size) 
· Magic Cream Soap vitamin cleansing dessert (full size) 
· Pure Smile face mask (full size) 
·Cacao Brightening Mask (full size) 
· Etude House Milk talk (full size)

Οι εντυπώσεις μου :
Είχε μέσα 6 προϊόντα όλα σε full size. Ήρθαν σε 11 μέρες άριστα συσκευασμένα και συστημένα!!! Η αξία των προϊόντων ξεπερνούσε κατά πολύ την αξία της συνδρομής (είχε μέσα προϊόντα αξίας 81$ και εγώ πλήρωσα 25$ μαζί με τα μεταφόρικα, είχα και ένα κουπόνι έκπτωση 5$). Ήταν όλα πολύ προσεγμένα επιλεγμένα. Έμεινα πάρα πολύ και σίγουρα θα ξανά παραγγείλω. Εσείς το έχετε παραγγείλει; Αν όχι θα το παίρνατε; Φιλιά. Δέσποινα!!!

4 σχόλια:

  1. Πολύ ενδιαφέρον! Το γλυκοκοιτάμε πολύ καιρό το meme box, αλλά ακόμη δεν το έχουεμ πάρει απόφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το είχα ακουστά το memebox αλλά δεν ήξερα ότι στέλνει και στην Ελλάδα..να σου πω εμένα τα χρήματα μου φαίνονται πολλά, αν και παίρνεις 6 full size συσκευασίες...είναι ωραίο όμως να περιμένεις ένα κουτάκι να φτάσει σπίτι σου με προϊόντα που δεν έχεις ιδέα τι θα είναι! Θα χαρώ να σας δω και στο δικό μου blog! φιλιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκέψου αυτή η τιμή είναι με τ μεταφορικά ΕΠΊΣΗΣ για τ πρώτο σ κουτί υπάρχει κωδικοσ με έκπτωση 15$ φιλία

      Διαγραφή

Ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλια σας!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © by All Beauty Included. All rights reserved. Designed By El Design