10/6/14

Nuxe Dry Oil Huile Prodigieuse

Κοριτσάκια μου γλυκά να μαι πάλι με ένα νέο ποστ. Σήμερα θα σας μιλήσω για το ξηρό λάδι από την Nyxe. Το συγκεκριμένο ήταν μέσα σε ένα κουτάκι Glowbox και σας το έχω δείξει και στα Αγαπημένα Μαίου   .
Λίγα λόγια για το προϊόν :
Ένα ξηρό λάδι που ενδείκνυται για το σώμα, το πρόσωπο και τα μαλλιά. Με σύνθεση που είναι αγνή και φυσική σε ποσοστό 98,1%, το Huile Prodigieuse αποτελεί τη θαυμάσια συνεργασία πολύτιμων φυτικών ελαίων με τη βιταμίνη Ε. Στόχος του είναι να θρέψει σε βάθος, να προσφέρει άμεση ενυδάτωση, να αποκαταστήσει τις πιθανές βλάβες της επιδερμίδας ή των μαλλιών και να επαναφέρει την λάμψη και την απαλότητα.
Τιμή : 17,49 τα 100ml και το βρίσκεις εδώ. 

Η γνώμη μου :
Καταρχάς έχει σούπερ υπέροχη μυρωδιά!!! Εγώ το χρησιμοποίησα στα μαλλιά και στο πρόσωπο διότι αν το έβαζα στο σώμα θα τελείωνε αμέσως !!! Στα μαλλιά μου το τοποθετούσα στις άκρες των μαλλιών μου μετά το λούσιμο σε νωπά και η αλήθεια είναι ότι μου τα λάδωνε αν τυχόν έπεφτε λίγο παραπάνω. Όταν δεν λάδωνε άφηνε τις άκρες πολύ ενυδατωμένες!!! Τώρα όσον αφορά το πρόσωπο χάρη στην πολύτιμη συμβουλή της φίλης Κωνσταντίνας  το χρησιμοποιούσα αντί για κρέμα νυκτός  και με ελάχιστη ποσότητα άφηνε το δέρμα μου τόσο απαλό που πραγματικά το λάτρεψα!!! Σαν βαθμό σίγουρα θα του έβαζα ένα 7/10.
Τώρα αν θα το ξανά αγόραζα;  Πιθανόν και είμαι επιφυλακτική για το λόγο της τσουχτερής του τιμής του.
Εσείς το έχετε δοκιμάσει;;; Ποια η γνώμη σας;;; Φιλιά!!! Δέσποινα!!!

14 σχόλια:

  1. Και σήμερα σκεφτόμουν το συγκεκριμένο λαδι και αν θα το αγοράσω.Νομίζω και εγώ πως η τιμή του όντως είναι ένα εμποδιο γτ κι εγω οταν τ ειδα στο φαρμακειο πραγματικα το λατρεψα!Ευχαριστουμε γ τ review νομίζω ήταν πολύ κατατοπιστικό!
    www.getalocalife.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα ήθελα να το δοκιμάσω αλλά η τιμή του είναι αυτή που με σταματάει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαίρομαι που σε βοήθησα γλυκιά μου είναι όντως ένα καλό προϊόν και αξίζει αν ήταν κ λίγο πιο οικονομικό θα ήταν σούπερ !!! φιλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι πολύ ωραίο αλλά τσιμπημένη η τιμή του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχω κι εγώ δειγματάκι αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Είναι μικρούλι και σκέφτομαι που να το ξοδέψω! Λες να το βάλω στο πρόσωπο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι ένα υπέροχο λαδάκι! Το αγοράζω ξανά και ξανά παρά το ότι δεν είναι οικονομικό! Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό ειδικά το καλοκαίρι! Κάνει τόσο φυσικά λαμπερό και ενυδατωμένο! Και η μυρωδιά του είναι υπέροχη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. xΕιναι απο τα λαδακια που αγαπώ αλλά μετά το monoi!!
    kisses
    MAry

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εγώ πιο πολύ το χρησιμοποιώ στο σώμα!!!!αμέσως μετά το μπάνιο σε νωπή επιδερμίδα, και είναι τέλειο!στα μαλλιά το χρησιμοποιώ σε στεγνά, σε πολύ μικρή ποσότητα αλλά και σε νωπά το έχω χρησιμοποιήσει και δε με ξετρέλανε!σε ότι αφορά το πρόσωπο το βάζω καποια βράδια και μου αρέσει, όμως όσο το λατρεύω στο σώμα, δεν το έχω βολευτεί αλλού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλια σας!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © by All Beauty Included. All rights reserved. Designed By El Design