11/5/14

Glowbox Μαίου 2014!!!

Κοριτσάκια μου γεια σας! Σήμερα θα σας δείξω τι είχε το Glowbox Απριλίου. Η αλήθεια είναι ότι δεν θα το έπερνα αυτό τον μήνα αλλά είδα τι είχε μέσα το κουτάκι από άλλες φίλες bloggers και έτσι είπα να το πάρω.
Πάμε να τα δούμε :
 
  • ΓΑΛΑΤΕΙΑ Γαλάκτωμα σώματος για Θρέψη & Απόλαυση 60 ml /5.40 ευρώ. Γαλάκτωμα με βιολογικό έλαιο καρύδας, βιολογικό ελληνικό ελαιόλαδο, αμυγδαλέλαιο, βιταμίνες και εκχύλισμα βανίλιας.
  • ΓΑΛΑΤΕΙΑ Body Splash με καρύδα & αμύγδαλο 20 ml. 19.60/100 ml. Αναζωογονητικό body splash με χαλαρωτικό εξωτικό άρωμα για ευεξία, εμπλουτισμένο με βιολογικό λάδι καρύδας , αμυγδαλέλαιο και εκχυλίσματα βανίλιας και Αλθαίας.
  • ΕΡΑΤΩ  σαμπουάν επανόρθωσης & ενυδάτωσης 70 gr/13.90 ευρώ. Χειροποίητο σαμπουάν σε στερεή μορφή που επανορθώνει τα ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά με τριαντάφυλλο, σανδαλόξυλο, ελληνικό βιολογικό ελαιόλαδο, αλόη και προβιταμίνη Β5.
  • ΗΦΑΙΣΤΟΣ ιριδίζον βούτυρο για βαθύ μαύρισμα, με χαμηλή προστασία 100ml. 25,90/200 ml. Πολυτελές βούτυρο με βούτυρο κακάο, καριτέ και φυτικά λάδια όπως βιολογικό λάδι καρύδας, έλαιο αβοκάντο και ελαιόλαδο, για υγιές μαύρισμα, πλούσια ενυδάτωση και προστασία.
  • ΝΕΚΤΑΡ Βασιλική τροφή ορός προσώπου 15ml 36.90/30 ml. Ορός ιδανικός για όλους τους τύπους δέρματος, με βιολογικό μέλι, φρέσκο βασιλικό πολτό και πρόπολη, που παρέχουν τροφή, αναζωογόνηση και αντιοξειδωτική προστασία στην επιδερμίδα.
Οι εντυπώσεις μου :
Αρχικά έχει μέσα προϊόντα που δεν τα έχω ξανά δοκιμάσει. Όλα είναι προϊόντα Fresh Line. Κανένα από αυτά δεν θα τα δοκίμαζα λόγω τιμής οπότε μου δίνεται τώρα η ευκαιρία να δω αν αξίζουν ή αν θα με βολέψουν. Επίσης τα 2 προϊόντα από την σειρά Γαλάτεια δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη και είμαι από τις πρώτες που τα δοκιμάζουν ( μυρίζουν Α-Π-Ι-Θ-Α-Ν-Α) . Σε γενικές γραμμές πολύ καλό.
Εσείς το πήρατε;;;Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Έχετε κάποιο προϊόν Fresh Line να μου προτείνεται;;; Φιλία!!! Δέσποινα!!!


 
 

8 σχόλια:

  1. Δεν εχω δοκιμασει κατι απο Fresh Line αλλα καθε φορα που περνω απεξω απο το καταστημα η μυρωδια που βγαινει απο εκει μεσα δεν υπαρχει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίο το κουτάκι!Με γεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτή την φορά ήταν παρα πολύ καλό το κουτάκι! με γεια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραία πραγματάκια είχε μέσα! Να μας πεις εντυπώσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλια σας!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © by All Beauty Included. All rights reserved. Designed By El Design