17/3/14

Review Vaelia βούτυρο κακάο και βανίλια!

Κοριτσάκια μου γεια σας!!! Ξέρετε την αγάπη μου για τα χειροποίητα σαπούνια. Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα σαπούνι από την Vaelia με βούτυρο κακάο και βανίλια. Σας έχω μιλήσει και για ένα σαπούνι τους με σανδαλοξυλό και χαμομήλι εδώ.
Λίγα λόγια για το προϊόν :
 Με 5 πολύτιμα έλαια για βαθιά ενυδάτωση και θρέψη της επιδερμίδας, με αιθέριο έλαιο βανίλιας.  Για αυτούς που αγαπούν το άρωμα βανίλιας στο μπάνιο τους! Σε συνδυασμό με το βούτυρο κακάο το καθιστούν ένα ιδανικό σαπούνι για βαθιά ενυδάτωση και θρέψη της επιδερμίδας. Ο συνδυασμός των πέντε πολύτιμων ελαίων που περιέχει αυτό το σαπούνι συγκρατεί την υγρασία του δέρματος και συμβάλλει στην διατήρηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας. Το άρωμα βανίλιας προσφέρει ευεξία και χαλάρωση στο μπάνιο σας.
Συστατικά : Ελαιόλαδο, νερό, βούτυρο κακάο, λάδι καρύδας, σόδα, φοινικέλαιο, βούτυρο καριτέ, απόσταγμα βανίλιας. Τιμή : 4,40 ευρώ και το βρίσκεις εδώ.
Η γνώμη μου :
Σας έχω ήδη πει ότι λατρεύω τις συσκευασίες τους. Πολύ προσεγμένες. Υπέροχο άρωμα βανίλιας, μοσχομυρίζει όλο το μπάνιο. Ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα μου, την αφήνει απαλή. Σίγουρα θα το ξανά αποκτήσω.
Αν θέλετε και εσείς να δείτε και άλλα προϊόντα από Vaelia μπορείτε να τα δείτε στο site τους εδώ και στην σελίδα τους στο Fb εδώ. Φιλία πολλά!!! Δέσποινα!!!

 

2 σχόλια:

Ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλια σας!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © by All Beauty Included. All rights reserved. Designed By El Design