3/3/14

Review Elvive Color Vive στιγμιαίο θαύμα!

Κοριτσάκια μου καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλή Σαρακοστή. Τι μου κάνετε;;; Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα conditioner από την Elvive τη σειρά για βαμμένα μαλλιά  Color Vive που ήταν και στα Αγαπημένα Ιανουαρίου.
Λίγα λόγια για το προϊόν :
Ειδικά σχεδιασμένο για βαμμένα μαλλιά ή μαλλιά με ανταύγειες το Στιγμιαίο Θαύμα Color Vive θρέφει και προστατεύει τα μαλλιά σας σε βάθος, μεταμορφώνει άμεσα την υφή τους, χωρίς να τα βαραίνει, χαρίζει απίστευτή απαλότητα και έντονη λάμψη! Δρα άμεσα και δε χρειάζεται να περιμένετε, ξεβγάλτε αμέσως μετά τη χρήση.
Συστατικά :
Συμπύκνωμα θρέψης
Θρέφει την τρίχα σε βάθος και της χαρίζει μεταξένια υφή.
ΔΥΟ φίλτρα UVA/UVB
Προστασία του χρώματος ενάντια στις εξωτερικές επιθέσεις και λαμπερό χρώμα.
Το χρώμα σας είναι ορατά πιο φωτεινό και λαμπερό.
Αποδεδειγμένα αποτελέσματα
Έως και 70 % μεγαλύτερη προστασία του χρώματος*
* αξιολόγηση σε εργαστήριο σε καστανά μαλλιά με βαφή ανοιχτού καστανού έπειτα από εφαρμογή σαμπουάν + μάσκας έναντι συμβατικού σαμπουάν
Η γνώμη μου :
Εγώ την χρησιμοποιούσα σαν μάσκα για τα μαλλιά μου, βάζοντας ελάχιστη ποσότητα και απλώνοντας την στις άκρες μέχρι το ύψος των αυτιών. Όντως χαρίζει απαλότητα και λάμψη, κάνει τα μαλλιά μου ευκολοχτένιστα. Τώρα όσον αφορά την προστασία του χρώματος δεν μπορώ να σας πω ότι είδα διαφορά, βέβαια δεν μπορώ να πω ότι φταίει το condiotioner γιατί έχω ξανθά μαλλιά και θεωρώ ότι χρειάζονται το κατιτίς παραπάνω όσον αφορά τη προστασία του χρώματος. Το συγκεκριμένο μου κράτησε περίπου 2 μήνες και η τιμή του γύρω στα 3 ευρώ με προσφορά. Σίγουρα θα το ξαναπάρω γιατί με ικανοποίησε  σχεδόν πλήρως.
Εσείς το έχετε δοκιμάσει;;; Ποια η γνώμη  σας; Αυτά από μένα. Φιλάκια πολλά. Δέσποινα.

 

4 σχόλια:

  1. πρόκειται αλήθεια για στιγμιαίο θαύμα!
    εγώ το απλώνω σε όλα τα μαλλιά, και μέχρι να συμμαζέψω τον χαμό που έχω κάνει με τα ανοιχτά μπουκαλάκια και καπάκια, ξεβγάζω και τα μαλλιά έχουν γίνει μεταξένια!
    όντας κι εγώ ξανθιά, διαφορά στο χρώμα δεν είδα, αλλά στην αδερφή μου που είναι κοκκινομάλλα, μετά από συγκρίσεις δίμηνης χρήσης, φαίνεται πως η χρήση όλης της σειράς δουλεύει για την διατήρηση του χρώματος!
    φιλάκιααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν την εχω δοκιμάσει!! Αλλα τωρα μετα απο το post! Definitely!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλια σας!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © by All Beauty Included. All rights reserved. Designed By El Design