15/3/14

Haul#8 Iherb!

Ομορφιές μου καλημέρα και καλό σ/κ. Σήμερα θα σας δείξω τις αγορές που έκανα από το iherb. Είναι λίγο διαφορετικές οι αγορές αυτές, δεν έχουν να κάνουν με καλλυντικά αλλά ελπίζω να το βρείτε ενδιαφέρον. Χρησιμοποιώντας τον κωδικό BSN518 έχετε έκπτωση στην πρώτη σας παραγγελία εως 10$. Πάμε να ξεκινήσουμε :
Happy Yogis yogurt and strawberry snack. Είναι μικρά σνακ με γεύση γιαούρτι και φράουλα. Φανταστική γεύση υγιεινά και φυσικά κατάλληλα και για παιδάκια, κόστιζαν $4,50 και τα βρίσκεις εδώ.
Πήρα επίσης για την μικρή μου Rice Rusks πολύ ωραία γεύση και υγιεινά τα έχει λατρέψει το αστέρι μου η τιμή τους $3,95 και τα βρίσκεις εδώ.
Dark chocolate με βατόμουρα. Απλά υπέροχη, κοστίζει $1,23 και το βρίσκεις εδώ.
Stevia με γεύσεις Glycerite και Dark Chocolate φυσικό γλυκαντικό τα είχε προσφορά $1 το ένα η κανονική τους τιμή είναι $6,87  τα βρίσκεις εδώ και εδώ.
Πολυβιταμίνες για τα μαλλιά, δέρμα και νύχια. Για όσες έχουν ψωνίσει από το iherb μπορείς να επιλέξεις ένα προϊόν με την παραγγελία σου για δώρο από την  επιλογή Freebies εγώ επέλεξα αυτές τις βιταμίνες η κανονική τους τιμή είναι $6,99 και τις βρίσκεις εδώ.Αύτη ήταν η πρώτη μου παραγγελία από το Iherb περιμένω ακόμη 3! Τα μεταφορικά τους είναι γύρω στα 3 εύρω. Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Θα θέλατε να δοκιμάσετε κάποιο ;;; Φιλιά πολλά!!! Δέσποινα!!!


 

10 σχόλια:

  1. πολυ ωραία πράγματα! εχω βάλει στο iherb την γλυκαντικη ουσια και κατι άλλα και θα κανω παραγγελια μολις δω οτι δε θελω κατι αλλο :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να βαλεις και το κωδικο για να παρεις την εκπτωσουλα!!! φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αχ κ εγω περιμενω την παραγγελια μου! ηθελα κ εγω ν παρω τις ταμπλετες για τα μαλλια νυχια κ δερμα αλλα το βαρος δεν μου το επετρεπε!α.ν δεις αποτελεσματα να μας ενημερωσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχω ηδη ξεκινησει να τις χρησιμοποιω 1 την ημερα θα σ πω αν δω αποτελέσματα :) περιμενουμε haul και με τις δικες σ αγορες!!! φιλια!!!

      Διαγραφή
  4. Μεγειάαααααα!
    Παρήγγειλα κι εγώ stevia..για να δούμε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mε γεια σου!
    Αχ αυτό το iHerb τι καταπληκτικές τιμές και πράγματα έχει! Σε έχω taggαρει εδώ: http://luckystar21.blogspot.gr/2014/03/food-lovers-tag.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολυ ωραια ολα..περιμενω εντυπωσεις..εχω καιρο να παραγγειλω απο Iherb..φοβαμαι λιγο με το τελωνειο..χαιρομαι που σε ανακαλυψα..φιλακιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλως ηρθες γλυκια μου!!! :) εγω δεν ειχα θεμα με το τελωνειο ευτυχως (ακομη) κανω όμως μικρες παραγγελιες :) φιλια!!!

      Διαγραφή

Ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλια σας!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © by All Beauty Included. All rights reserved. Designed By El Design