15/2/14

Samples of the week!

Κοριτσάκια μου καλημέρα και καλό σ/κ από την ηλιόλουστη Μύκονο! Όπως καταλάβατε και από τον τίτλο σήμερα θα σας δείξω τα δείγματα που δοκίμασα την εβδομάδα που μας πέρασε. Θεωρώ ότι τα δείγματα μας βοηθούν πολύ στο να δούμε αν ένα προϊόν ταιριάζει με τις δικές μας ανάγκες και κατ΄ επέκταση να το αγοράσουμε. Πάμε να τα δούμε :
  • Δοκίμασα 2 σαμπουάν. Το ένα από την εταιρεία Kiehls , το οποίο ήταν σε κάποιο συνδρομητικό κουτί. Εγώ δοκίμασα το Amino Acid Shampoo. Περιέχει  λάδι καρύδας και είναι silicone και parabens Free. Ότι δεν περιέχει σιλικόνη  και parabens για μένα είναι ένα (+). Δεν είχε κάποια ιδιαίτερη μυρωδιά. Σε γενικές γραμμές ήταν αρκετά καλό απλά δεν έκανε αρκετό αφρό για τα δικά μου τα γούστα, αν και από ότι διάβασα κάπου τα προϊόντα που κάνουν πολύ αφρό  δεν είναι και πολύ καλά για τα μαλλιά  μας. Το δεύτερο σαμπουάν που δοκίμασα είναι από την   Frezyderm  το anti age Shampoo.  Απαλό σαμπουάν για τον καθαρισμό και την περιποίηση των ώριμων μαλλιών με τάση κιτρινίσματος. Πλούσιο σε ceramides και συστατικά με αντιοξειδωτική δράση, ενδυνάμωση και αναδόμηση της τρίχας ενώ δρουν κατά του κιτρινίσματος και του σπασίματος. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Το αφήνουμε να δράσει 2 με 3 λεπτά . Καταρχήν δεν ήταν για τα δικά μου μαλλιά αλλά είπα να το δοκιμάσω. Καλό ήταν απλά αυτό που δεν μου άρεσε και για μένα είναι αιτία να μην το αγοράσω είναι ότι είχε μωβ χρώμα. Δεν ξέρω φοβόμουν μην γίνω μωβ όταν το έβαλα .
  • Το επόμενο είναι από   Biotherm  από την σειρά Blue therapy το serum νύχτας. Άφηνε το δέρμα μου πολύ απαλό. Αλλά είναι πολύ ακριβό για το budget μου οπότε δεν θα το αγόραζα.  
  • Συνεχίζουμε με το gel από Gynofit . Απλά το λατρεύω.
  • Το επόμενο είναι το γαλάκτωμα καθαρισμού  από Mastiha shop. Μυρίζει μαστίχα και καθαρίζει πολύ καλά το πρόσωπο.
Τέλος δοκίμασα 1 συμπλήρωμα διατροφής με κερατίνη. Δεν μπορώ να σας πω αν έκανε δουλεία γιατί ήταν μόνο 1 δόση. Και δοκίμασα και από την Vichy το lipometric. Ένα προϊόν που υπόσχεται σύσφιξη αλλά με μια φορά που το δοκίμασα δεν είδα κάτι.
Αυτά ήταν τα δείγματά που δοκίμασα την εβδομάδα αυτή. Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά ;;; Ποια είναι η γνώμη σας;;; Μέχρι το επόμενο ποστ φιλάκια πολλά!!! Δέσποινα!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλια σας!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © by All Beauty Included. All rights reserved. Designed By El Design