28/2/14

Review Lip Balm Νηρηίδες "φυτικά καλλυντικά"

Κοριτσάκια μου καλημέρα!!! Τι μου κάνετε;;; Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα βάλσαμο χειλιών το κοινό σε όλες μας lip balm και συγκεκριμενα για ένα φυτικό βάλσαμο από τις Νηρηίδες .
Λίγα λόγια για τις Νηρηίδες :

Οι "Νηρηίδες" είναι μία νέα άφιξη στον χώρο της ομορφιάς που όμως βασίζεται στην παράδοση. Μετά απο χρόνια έρευνας και μελέτης δημιουργήσαμε το εργαστήριό , το οποίο βρίσκετε στον Νέο οικισμό Μπαμπαλιού στο Δήμο Νεαπόλεως Αιτωλοακαρνανίας, λίγα λεπτά μακριά απο την πόλη του Αγρινίου. Εκεί παρασκευάζονται όλα  τα προϊόντα, πατροπαράδοτα και χωρίς καθόλου χρήση χημικών και συντηρητικών, με πολύ φροντίδα και χρησιμοποιώντας εξαιρετικής ποιότητως πρώτες ύλες. Αξίζει να τονίσουμε ότι πολλές απο τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται  προέρχονται απο μικροπαραγωγούς της περιοχής αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας.

Λίγα λόγια για το προϊόν:
  • τα βούτυρα και το κερί μέλισσας ενυδατώνουν ενώ χαρίζουν ελαστικότητα και προστατεύουν
  • αντιοξειδωτική δράση χάρη στο ελαιόλαδο 
  • το αιθέριο έλαιο κανέλας τονώνει τη μικροκυκλοφορία και τα χείλη φαίνονται πιο σαρκώδη 
Συστατικά: Κερί μέλισσας, βούτυρο κακάο, αιθέριο έλαιο κανέλλας, βούτυρο καριτέ, ελαιόλαδο, αμυγδαλέλαιο και μέλι.
Η τιμή του 4,00 ευρώ και το βρίσκεις εδώ.
Η γνώμη μου :
Πρώτα από όλα μυρίζει υπέροχα!!! Είναι πολύ ενυδατικό και κάνει πολύ καλή δουλεία στα σκασμένα και ταλαιπωρημένα χείλη. Αφήνει την αίσθησή σαν να υπάρχει ένα προστατευτικό φιλμ πάνω από τα χείλη χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα βαραίνει. Πολύ καλό προϊόν που σίγουρα θα το αγόραζα.
Το συγκεκριμένο μου το έστειλε η εταιρεία για δοκιμή και τους ευχαριστώ πολύ. Αυτό και άλλα προϊόντα τους θα βρεις στην επίσημη σελίδα τους εδώ καθώς και στην σελίδα τους στο Fb εδώ.
Πως σου φάνηκε;;; Έσυ χρησιμοποιείς φυτικά καλλυντικά;;; Αυτά από εμένα. Μέχρι το επόμενο ποστ να είστε όλες καλά!!! Φιλία πολλά!!! Δέσποινα.

 

4 σχόλια:

Ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλια σας!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © by All Beauty Included. All rights reserved. Designed By El Design