23/2/14

Mini review Loreal Skin Perfection ενυδατικη

Κοριτσάκια μου καλημέρα. Τι μου κάνετε;;; Σήμερα θα σας πω την γνώμη μου για την ενυδατική κρέμα της Loreal από την νέα σειρά Skin Perfection. Είναι ένα δειγματάκι που μου είχαν δώσει. Πάμε να δούμε αν με ικανοποίησε και αν με έκανε να θέλω να πάρω την κανονική συσκευασία.
Λίγα λόγια για το προϊόν :
Η ενυδατική κρέμα προσώπου που λειαίνει τους πόρους και την υφή της επιδερμίδας για να δώσει στην επιδερμίδα μεταξένια αίσθηση.
Συστατικα :
Perline - P:
Ο συνδυασμός ενός παράγοντα μείωσης των πόρων και αύξησης της ομοιομορφίας της επιδερμίδας και ενός καταπραϋντικού ενεργού συστατικού για τον έλεγχο της ερυθρότητας με στόχο την ορατή βελτίωση των πόρων και της υφής της επιδερμίδας σε κάθε χιλιοστό της.
Η γνωμη μου :
Εχει μια πολύ απαλή υφή, μη λιπαρή και πολύ ωραίο άρωμα. Επίσης έχει ένα πολύ ωραίο απαλό ροζ χρωματάκι. Απλώνει πολύ ωραία στο πρόσωπο μου και απορροφήθηκε αμέσως. Ήταν επίσης μια πολύ καλή βάση για να βάλω το make up μου μετά. Σίγουρα με άφησε ευχαριστημένη και θα αγοράσω και την κανονική συσκευασία της. Επίσης είναι και οικονομική κοστίζει 11,99 ευρώ. Ποια είναι η δική σας γνώμη;;; Φιλιά πολλά Δέσποινα!!!

5 σχόλια:

  1. Δέσποινα συμφωνώ απόλυτα!!!!!!Εγώ όπου να'ναι τελειώνω το πρώτο βαζάκι και θα την αγοράσω ξανά!Μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η κρέμα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κ εγω που την δοκιμασα σε δειγμα εχω να πω πως δεν μου εκατσε καθολου καλα.εισαι τυχερη που σου ταιριαζει γιατι ειναι οντως οικονομικη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κι εγώ την έχω, έχω κάνει και αντίστοιχο review και μπορώ να πω ότι για τα χρήματά της είναι πολύ καλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλια σας!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © by All Beauty Included. All rights reserved. Designed By El Design