7/2/14

Maybelline Dream matte mousse!

Κοριτσάκια μου γλυκά!!! Το σημερινό ποστ έχει να κάνει με ένα fountation το οποίο το έχω πάρα πολύ καιρό και το είχα ξεχασμένο σε ένα συρτάρι και είπα να το ξεθάψω.

Δεν είναι άλλο από το Dream matte mousse fountation από την Maybelline NEW York.
Λίγα λόγια για το προϊόν:

Είναι ένα fountation σε μορφή mousse , πολύ απαλή υφή. Δεν βαραίνει το πρόσωπο. Παρέχει πολύ καλή κάλυψη με βελούδινο ματ τελείωμα. Χωρίς άρωμα. Δερματολογικά ελεγμένο. Δεν φράζει τους πόρους. Κατάλληλο και για ευαίσθητο δέρμα. 

Η γνώμη μου :

Εγώ έχω την απόχρωση 010 ivory. Πολύ απαλή υφή και πολύ καλλυπτικό. Εγώ το απλώνω και με πινέλο αλλά και με τα δάχτυλα. Χρειάζεται ελάχιστη ποσότητα και έχει μεγάλη διάρκεια. Από τα καλύτερα fountantion που έχω δοκιμάσει!!! Σίγουρα στο μέλλον θα το ξανά πάρω. 

Εσείς το έχετε δοκιμάσει;;; Συμφωνείτε μαζί μου;;; Αυτά από μένα. Μέχρι το επόμενο ποστ να είστε όλες καλά!!! Φιλάκια πολλά!!! Δέσποινα!!!

5 σχόλια:

  1. Το είχα παλιότερα, στην ίδια απόχρωση! Είχα μείνει πολύ ικανοποιημένη. Δεν είχα δοκιμάσει να το εφαρμόσω με πινέλο, μόνο με τα δάχτυλα. Η κάλυψη που πρόσφερε ήταν πολύ καλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά με ενδιαφέρουν πολύ τα προϊόντα για ευαίσθητο δέρμα- ειδικά τα μάτια μου ανέχονται ελάχιστα προϊόντα, ακόμα και υποαλλεργικά!...

    φιλιά, Αλεξία
    Από το πάρτυ της Δέσποινας και της τρελοτουρίστριας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι ότι έψαχνα να μάθω για τις βάσεις κάτι. Κρατάω την συμβουλή σας κορίτσια! Καλή συνέχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ δεν είμαι και πολύ ειδική αυτου του τύπου τα καλλυντικά... Χρησιμοποιώ περισσότερο ρουζ , σκιά ματιών και μασκαρα, και φυσικά ενα απαλό κραγιόν. Ενα υγρό μεηκαπ που έχω είναι εκεί μόνο για καμιά επίσημη περίσταση... Ακούγεται καλό όμως αυτό που παρουσιάζεις, και σίγουρα πιο ελαφρύ από το υγρό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλια σας!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © by All Beauty Included. All rights reserved. Designed By El Design