24/2/14

Haul # 6 FamousX

Κοριτσάκια μου γλυκά γεια σας!!! Είμαι πολύ ενθουσιασμένη σήμερα με ένα site  που ανακάλυψα πρόσφατα.
 Σας μιλώ για το  FamousX. Είναι ένα αγγλικό site με πολύ οικονομικά καλλυντικά, σούπερ συσκευασίες και δωρεάν μεταφορικά- ναι ναι  καλά ακούσατε-. Αυτή την περίοδο τα έχουν όλα μισή τιμή, οπότε καταλαβαίνετε ότι είναι ακόμη πιο φτηνά. Τα προϊόντα τα παρέλαβα σε 20 μέρες άριστα συσκευασμένα και σε άριστη κατάσταση. Πάμε όμως να σας τα δείξω ένα ένα  :
Πήρα μια κασέτινα με σκίες. Έχει animal print θήκη με φερμουάρ και έχει και έντονα χρώματα και πιο nude. Η τιμή της είναι στα 5,45 ευρώ και μπορείς να την βρεις  εδώ.
Πήρα ένα animal print νεσεσέρ με 4 βερνίκια νυχιών μέσα. Τα βερνίκια είναι με γκλίτερ και η τιμή τους είναι στα 4,84 ευρώ. Μπορείς να την βρεις εδώ.
Πήρα ένα bronzer που έχει 5 διαφορέτικα χρώματα μέσα. Εγώ πήρα την απόχρωση Beyonce Shimmer. Έκανε 3,94 ευρώ και την βρίσκεις εδώ.
Πήρα ένα ρουζ στην απόχρωση Keira. Η τιμή του 3,02 ευρώ και το βρίσκεις εδώ.
Δεν μπορούσα να μην πάρω τουλάχιστον ένα κραγιόν. Σε αυτό μου άρεσε ότι έχει στο πάνω μέρος ξεχωριστό καπάκι που έχει ένα καθρεφτάκι καθώς και το χρώμα του προϊόντος και έχει και προϊόν. Έχω την απόχρωση Goddess κοστίζει  3,02 ευρώ και το βρίσκεις εδώ.Επίσης πήρα  και την  μασκάρα Double your chances volume and length Mascara  στα 4,84  και την βρίσκεις εδώ.
Αύτα ήταν τα πραγματάκια που πήρα. Πείτε μου θα θέλατε να κάνω για κάποιο από αυτά Review και ποιο από αυτά θα θέλατε να το δείτε σε ένα διαγωνισμό ;;; Φιλάκια. Δέσποινα!!!




 

17 σχόλια:

  1. Α ρε Δεσποινα τι μας κάνεις!!!Πολύ ωραία φαίνονται όλα!Γρήγορα review!!χιχι Mε γεια σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με τρελανες τωρα!! και εχω πει να μαζευτω με τα εξοδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή εβδομάδα κορίτσια!
    Φιλιά άπειρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέλεια φαίνονται όλα.....ωραίες συσκευασίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ρουζάκι και το bronzer φαίνονται τέλεια!! Να τα χαρείς όλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάρα πολύ όμορφα όλα!!!!Με τα χίλια ζόρια κρατιέμε να μην ψωνίσω αλλά δεν το βλέπω να αντέχω για πολύ ακόμη!!!Αχχχχ τι μας κάνεις!!!χαχα,πάρα πολύ ωραίο και το κραγιόν,πολύ ωραία απίχρωση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωραια με γεια !!!!!! Θα με βάλεις σε πειρασμό μου φαινεται χαχα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλια σας!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © by All Beauty Included. All rights reserved. Designed By El Design