2/2/14

Cherrybox Ιανουαρίου 2014!

Κορίτσια μου γλυκά εύχομαι να είστε όλες καλά!!! Σήμερα θα σας δείξω τι είχε το Cherrybox Ιανουαρίου που παρέλαβα!!! 
Τον προηγούμενο μήνα δεν το είχα πάρει αλλά είχα δει ότι έχασα το macademia για αυτό του έδωσα μια ευκαιρία ακόμη. 

Πάμε να δούμε αν με ικανοποίησε :
Βερνίκι νυχιών Gabrini σε καφέ απόχρωση. Λέει ότι δίνει 3D effect. Εγώ δεν το είδα αυτό. Και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε κάθε κουτί υπάρχει ένα βερνίκι νυχιών...

GG Line αδιάβροχο μολύβι ματιών Silky Eye. Εμένα ήρθε σε μοβ χρώμα. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη, θα το δοκιμάσω και θα σας πω.

Ένα pad για απολέπιση. Χρησιμοποιείται μαζί με ένα προϊόν peeling . Δεν έχω δοκιμάσει κάτι ανάλογο, αλλά ήθελα πολύ να δοκιμάσω. 

Σαπούνι Σοκολάτα- Γιασεμί από την Fisika Soaps. 

Το σαπούνι με σοκολάτα και γιασεμί προσφέρει ένα συνδυασμό από μεθυστικά αρώματα που διεγείρουν τις αισθήσεις. Η σοκολάτα απαλύνει και θρέφει το δέρμα, το γαρύφαλλο έχει αντιμικροβιακές και αντισηπτικές ιδιότητες, ενώ το γιασεμί ηρεμεί και χαλαρώνει τις αισθήσεις με το καταπραυντικό άρωμά του. Κατάλληλο για ξηρές και κανονικές επιδερμίδες, πρόσωπο ή σώμα. 

Σιλικόνη ΚΥΑΝΑ 

Η σιλικόνη προστατεύει την τρίχα , εμποδίζοντας τις άκρες να διαχωριστούν. Η αλήθεια είναι ότι θέλω πολύ να δοκιμάσω τη σιλικόνη.

Σε γενικές γραμμές δεν έμεινα πλήρως ικανοποιημένη αλλά όχι ότι απογοητεύτηκα. Είχε μέσα τη σιλικόνη που θέλω να δοκιμάσω και το pad για την απολέπιση. Δεν είχα μοβ μολύβι οπότε να η ευκαιρία. Αν θα το πάρω τον άλλο μήνα;;; Δεν ξέρω, ίσως!!! 

Εσείς το πήρατε;;; Ποια η γνώμη σας;;; Αυτά από μένα φιλιά πολλά!!! Δέσποινα!!!

4 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο το ποστ σου!
    Η σιλικόνη της ΚΥΑΝΑ με ενθουσίασε! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν την εχω δοκιμασει ακομη αν και εγω νομιζω ότι είναι πολύ καλη γιατι εχω δοκιμασει και αλλα προιοντα ΚΥΑΝΑ φιλια!!!

      Διαγραφή
  2. ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΟ ΗΤΑΝ.ΤΑ ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΤΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΠΙΑ...ΚΑΙ Η ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΕΙΧΕ ΛΙΓΟΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ!ΕΣΑΣ?ΠΑΝΤΩΣ FULL SIZE ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΕΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ.ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΑΚΙ BY THE WAY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλια σας!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © by All Beauty Included. All rights reserved. Designed By El Design