22/1/14

Phyto προϊόντα μαλλιών!

Κοριτσάκια μου γλυκά καλημέρα!!! Ελπίζω να είστε όλες καλά!!! Εγώ είμαι λίγο συναχωμένη :( και έλεγα πως θα γλίτωνα φέτος αλλά μπα!!! Σήμερα θα σας κάνω ένα ποστ για τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών από την εταιρεία Phyto paris. Μου τα έστειλε η εταιρεία για δοκιμή και την ευχαριστώ πολύ!!!
Λίγα λόγια για την εταιρεία :

Πρωτοπόρος στη φυτική κοσμετολογία, η ΡΗΥΤΟ δημιουργεί προϊόντα αποκλειστικά από φυτά, χωρίς χημικά πρόσθετα. Οι καλύτερες θεραπείες κατά της τριχόπτωσης, εξειδικευμένα Σαμπουάν, έλαια και οροί μαλλιών, φυτικές βαφές μαλλιών και μια μεγάλη γκάμα ποιοτικών προϊόντων.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προϊόντα που μου έστειλαν και να σας πω την γνώμη μου : 
Phytorhum Δυναμωτικό Σαμπουάν για Αδύναμα Μαλλιά 

Σαμπουάν για συχνό λούσιμο, με αυθεντική συνταγή από κρόκο αυγού και ρούμι, που αναζωογονεί και ζωντανεύει τα άτονα και κουρασμένα μαλλιά. Εμπνευσμένο από παραδοσιακές ιεροτελεστίες ομορφιάς και από παλιές πατροπαράδοτες συνταγές, το PHYTORHUM είναι ένα αυθεντικό μπάνιο ενέργειας για τα μαλλιά που έχουν χάσει τη ζωντάνια τους! 

Το PHYTORHUM περιέχει κρόκο αυγού που, εκτός από τις αναγνωρισμένες αναζωογονητικές και μαλακτικές του ιδιότητες, είναι πολύ πλούσιος σε φυσικά θρεπτικά συστατικά (πρωτεΐνες, λεκιθίνη, βιταμίνες) και μεταλλικά στοιχεία όπως ο φώσφορος.

Σε συνδυασμό με το ρούμι, που παράγεται από ζαχαροκάλαμο, δυναμώνει και αναζωογονεί το τριχωτό της κεφαλής. Οι ενυδατικές ιδιότητες της προβιταμίνης Β5 και οι καταπραϋντικές ιδιότητες του άνθους βατομουριάς προσφέρουν απαλότητα και λάμψη στα μαλλιά. Η τιμή του είναι 11,33 τα 200 ml 

Η γνώμη μου :

Ένα σαμπουάν που πραγματικά κάνει αυτό που λέει δυναμώνει τα αδύναμα μαλλιά, τα αφήνει λίγα και απαλά σαν να βγήκες μόλις από το κομμωτήριο ,με ελάχιστη ποσότητα. 
Phytobaume Hydratasion Μαλακτική κρέμα 

Μαλακτική κρέμα για ενυδάτωση για κανονικά-ξηρά μαλλιά. Βάλσαμο για μετά το λούσιμο που προσφέρει στην τρίχα 100% φυσική ενυδάτωση, απαλότητα και ελαστικότητα. Τα μαλλιά ξεμπλέκονται εύκολα με ένα μόνο βούρτσισμα! 

Μετά από κάθε λούσιμο, το PHYTOBAUME HYDRATATION ξεμπλέκει τέλεια τα κανονικά-ξηρά μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει. Λεία και ευκολοχτένιστα, τα μαλλιά είναι γεμάτα λάμψη, απαλότητα και ελαστικότητα. 

Χωρίς σιλικόνη.

Το λάδι jojoba, που έχει εξαιρετικές μαλακτικές και αναδομητικές ιδιότητες, σε συνδυασμό με ένα παράγωγο καστορέλαιου, προσφέρουν μέγιστη προστασία και ενυδάτωση. Το εκχύλισμα σπόρων αγγελικής αναζωογονεί και καθαρίζει σε βάθος τα μαλλιά, χαρίζοντας τους φυσική λάμψη και μοναδική ζωντάνια. Κοστίζει 11,25 

Η γνώμη μου :

Ξεμπλέκει πολύ εύκολα τα μαλλιά μου χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να σπάσουν!!! Θα το αναζητήσω σίγουρα!!!

Subtil Elixir 

Τέσσερα πολύτιμα έλαια σμίγουν για να ξυπνήσουν τις αισθήσεις σας και την ομορφιά των μαλλιών σας!

Ένα μαγικό λάδι για έντονη απόλαυση στα μαλλιά σας, μοναδική λάμψη και βαθιά θρέψη!

Μυστικό ελιξίριο 4 πολύτιμων ελαίων. Μια ισορροπημένη αλχημεία των ελαίων της καμέλιας, του karanja, του κρόκου αυγού και του φύτρου καλαμποκιού που συνδυάζονται για να σας δίνουν μέγιστη αποτελεσματικότητα τροφής, εξαιρετικής λάμψης και αμίμητης απαλότητας χωρίς να βαραίνουν τα μαλλιά σας.

• Έλαιο κρόκου αβγού - Πολύ θρεπτικό

Διακρίνεται για την περιεκτικότητά του σε ακόρεστα λι

παρά οξέα, βιταμίνες (A, C, B12), ιχνοστοιχεία (ασβέστιο, φώσφορο, σίδηρο, μαγνήσιο, κάλιο), που ενισχύουν και δυναμώνουν την τρίχα, χαρίζοντας της ενέργεια. Η ιδιότητά του να μετατρέπεται σε γαλάκτωμα, διευκολύνει το ξέμπλεγμα των μαλλιών αποτελεσματικά. Σε περιεκτικότητα 9% στο SUBTIL ELIXIR, το θρεπτικό αυτό έλαιο προσδίδει απαλότητα ακόμα και στα πιο ξηρά μαλλιά.

• Έλαιο καμέλιας - Ενυδατικό και ελαφρύ

Διακρίνεται για τη σύνθεσή του σε βασικά λιπαρά οξέα (ωμέγα 6, ωμέγα 9, παλμιτικό οξύ). Εξαιρετικά απαλό, μη λιπαρό, προσδίδει στο SUBTIL ELIXIR, το μαγικό άγγιγμα του και την αισθησιακή υφή του. Διεισδύει εύκολα, ενυδατώνει, προσφέροντας μεταξένια απαλότητα στα μαλλιά.

• Έλαιο karanja - Προστατευτικό

Έχει επιλεγεί για τη σημαντική περιεκτικότητά του σε αντιοξειδωτικά συστατικά, που επιτρέπει την προστασία της τρίχας από τις ελεύθερες ρίζες, αναγεννά τα μαλλιά, ενώ ταυτόχρονα τα ενυδατώνει σε βάθος.

• Έλαιο φύτρου καλαμποκιού - Αναδομητικό

Έχει πολλαπλές ευεργετικές ιδιότητες, με σύνθεση ιδιαίτερα πλούσια σε βασικά λιπαρά οξέα (ωμέγα 6, ωμέγα 9), φωσφολιπίδια, βιταμίνη Ε και φλαβονοειδή. Είναι ικανό να προσφέρει έντονη τροφή, λάμψη, απαλότητα στα μαλλιά, ενώ αναγεννά την τρίχα.

Μια πολύτιμη αρμονία που ξυπνά τις αισθήσεις.

Λεπτή, απαλή και μεταξένια υφή, απλώνεται ευχάριστα πριν το λούσιμο και ξεβγάζεται εύκολα. Απαλά θεϊκό άρωμα με νότες φύλλων μπανανιάς, λουλουδιού του πάθους, γαρδένια και εξωτικά musc. Κοστίζει περίπου 20 ευρώ. 

Η γνώμη μου :

Είναι πραγματικά ένα μαγικό λαδάκι μαλλιών που κάνει εξαιρετική δουλειά χωρίς να βαραίνει το μαλλί. Εγώ το έβαλα στα μαλλιά μου το άφησα για 30 λεπτά και μετά λούστηκα όπως συνήθως. Πολύ καλό!!! Σίγουρα θα το αναζητήσω. 

Αυτά ήταν τα προϊόντα που δοκίμασα. Έμεινα αρκετά ικανοποιημένη μπορώ να πω. Αν θέλετε να δείτε και αλλά προϊόντα της εταιρείας μπορείτε να δείτε την επίσημη ιστοσελίδα τους εδώ , καθώς και την σελίδα τους στο Fb εδώ.

Αυτά από μένα!!! Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν από την εταιρεία;;; Ποια η γνώμη σας;;; Αν δεν έχετε δοκιμάσει θα δοκιμάζατε;;; Μέχρι το επόμενο ποστ φιλάκια πολλά!!! Δέσποινα!!!

8 σχόλια:

  1. Axxxx θέλω να δοκιμάσω πάρα πολύ προιόντα phyto..ελπίζω σύντομα!
    τέλειο review!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγω ψάχνω το ποιο ενυδατικό προϊόν που υπάρχει, για τα ξηρα ταλαιπωρημένα μου μαλλιά...θα πρότεινες καποιο απ' αυτα ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι νομιζω ότι θα σου εκανε δουλεια!!! φιλια!!!

      Διαγραφή
    2. σου εστειλα μηνυμα στο you tube είμαι ξανθια και δεν μπορουσα να βρω το email σου ;)

      Διαγραφή
  3. εχω δοκιμασει το σαμπουαν και μου αρεσε πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλια σας!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © by All Beauty Included. All rights reserved. Designed By El Design