17/1/14

Biomaris Hellas!

Αγαπάκια μου πολλές γλυκές καλημέρες!!! Σήμερα θα σας μιλήσω για την εταιρεία Biomaris Hellas και τα προϊόντα της που μου έστειλε για δοκιμή.
Λίγα λόγια για την εταιρεία : 

Με πάνω από 7 δεκαετίες στο διεθνή χώρο, η BIOMARIS έχει δώσει λύσεις σε χιλιάδες προβλήματα. Συνεργασίες με πάνω από 22.000 ινστιτούτα αισθητικής και medi day spa παγκοσμίως, 189 κέντρα θαλασσοθεραπείας και κέντρα υγείας, απέδειξαν ότι η γρήγορη και μόνιμη αντιμετώπιση προβλημάτων αισθητικής στο πρόσωπο και στο σώμα, είναι γεγονός. Τα προϊόντα της δρουν με φυσικό τρόπο, ενεργοποιώντας τις αυτοάμυνες του οργανισμού, και αφυπνίζοντας τις αισθήσεις του. Τα προγράμματα της Biomaris περιλαμβάνουν ειδικές τεχνικές.
Η Biomaris ιδρύθηκε πριν από 75 χρόνια στη Βρέμη της Γερμανίας. Σκοπός της ήταν και είναι, να εκμεταλλευτεί όλη την ευεργετική δράση της θάλασσας και τις θεραπευτικές της δυνατότητες, προς όφελος του ανθρώπου. Μέσα στην πορεία των 75 της χρόνων, η BIOMARIS έχει εξελιχθεί σε μία υπερσύγχρονη επιστημονική μονάδα, προσπαθώντας να είναι κοντά σας σε καθημερινές ανάγκες του δέρματος και του οργανισμού ειδικότερα, σεβόμενη πάντα τη φύση και την ομορφιά.


Πάμε να δούμε τα προϊόντα που μου στείλανε ένα ένα :
silky touch make-up 

Είναι ένα make up για ξηρό και ευαίσθητο δέρμα, αδιάβροχο, αφήνει το δέρμα απαλό. Πολύ καλή κάλυψη χωρίς να βαραίνει το πρόσωπο, το συνιστώ ανεπιφύλαχτα.

deep moisture cream

Μία εξαιρετική κρέμα ημέρας. Χαρίζει στην επιδερμίδα σας την υγρασία που χρειάζεται, λειαίνει και προστατεύει από τις επιδράσεις του περιβάλλοντος αφήνοντας όλη την ημέρα μια μεταξένια αίσθηση. Χρησιμοποιήστε την πριν το make up σε καθαρή επιδερμίδα. 

augencreme- eye cream 

Ιδανική κρέμα ματιών που περιποιείται και προστατεύει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών διατηρώντας την απαιτούμενη υγρασία και χαρίζοντας ελαστικότητα. Απορροφάται αμέσως και δεν περιέχει αλκοόλ. Μυρίζει υπέροχα.

waschlotion - washing lotion 

Αφρίζον καθαριστικό προσώπου για όλους τους τύπους δέρματος χωρίς αλκαλικά στοιχεία, γι’ αυτό και δεν αφυδατώνει. Κατάλληλο για δερματοπάθειες σώματος, υπερευαίσθητα, ακόμα και για βρέφη. Ιδανικό και για ντεμακιγιάζ σε ευαίσθητα μάτια.

collagen algen maske

Μάσκα με θαλάσσιο κολλαγόνο, θαλασσινό νερό και σύμπλεγμα φυκιών. Προσφέρει ενυδάτωση και τόνωση ενώ αναζωογονεί την κουρασμένη επιδερμίδα και δίνει ιδιαίτερη λάμψη ως προϊόν flash. Ιδανική πριν το μακιγιάζ.

dusch shampoo -shower shampoo

Ένα πρακτικό προϊόν με άρωμα φρεσκάδας που είναι κατάλληλο για το ντους σας αλλά και την φροντίδα των μαλλιών σας.

dusch peeling- shower peeling

Peeling σώματος με συστατικά από φύκια για ένα απαλό δέρμα.

meersalz peeling- sea salt peeling

Peeling με μικρόκοκκους από θαλάσσια άλατα και βότανα που καθαρίζει σε βάθος, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα.

Super rich body lotion

Έχει ως βάση της το θαλασσινό νερό, συστατικά από φύκια καθώς και τον ενυδατικό παράγοντα maritime, τα οποία διατηρούν στα σωστά επίπεδα την υγρασία της απαιτητικής επιδερμίδας.

hydro intense cream SPF10

Κατάλληλη θεραπεία για αφυδατωμένες επιδερμίδες. Υπερυδατική κρέμα, για όλους τους τύπους δέρματος. Παρέχει άμεση ενυδάτωση μακράς διάρκειας και προστασία UVA-UVB. Προστατεύει το δέρμα ενάντια στη γήρανση και τους ερεθισμούς που προκαλούνται από την έκθεση στον ήλιο και αφήνει την αίσθηση μεταξιού και απαλότητας. Περιέχει θαλασσινό νερό, εκχυλίσματα κόκκινου σταφυλιού και θαλάσσιους ενυδατικούς παράγοντες.

AromaThalasso body milk fresh

ειδική σύνθεση με πρώτες ύλες απο θαλάσσια στοιχεία και αιθέρια έλαια απο γλυκά πορτοκάλια. Ιδανικό για την ανάπλαση και την τόνωση του δέρματος στο σώμα !

Αυτά ήταν τα προϊόντα κατά την γνώμη μου είναι εξαιρετικά, κάνουν πολύ καλή δουλειά και αξίζουν πραγματικά. Αν θέλετε να δείτε και άλλα προϊόντα της Βiomaris μπορείτε να επισκευθείτε την επίσημη σελίδα τους στο facebook εδώ καθώς και το επίσημο site τους εδώ .

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν από τη συγκεκριμένη εταιρεία;;; Αν ναι ποιο;;; Αν δεν έχετε δοκιμάσει θα θέλατε;;; Αυτά από μένα. Μέχρι το επόμενο ποστ φιλάκια πολλά!!! Δέσποινα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλια σας!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © by All Beauty Included. All rights reserved. Designed By El Design