28/5/13

Vichy IDEALIA!!!

Κοριτσάκια μου γεια σας!!! Χαθήκαμε όλο αυτό το καιρό, είχα πρόβλημα με το ίντερνετ... Αλλά τώρα είμαστε εδώ!!! Λοιπόν σήμερα θα σας πω λίγα λόγια για την IDEALIA smoothing and illumination cream. Πρόκειται για μια ενυδατική κρεμούλα η οποία απευθύνεται σε κανονικά και μεικτά δέρματα(εγώ πάντως πιστεύω ότι σε μεικτά δεν κάνει)... Αρχικά να σας πω ότι έχει υπέροχο άρωμα!!! Είναι αρκετά λεπτόρρευστη και δεν αφήνει λιπαρότητα(τουλάχιστον στο δικό μου δέρμα που είναι κανονικό), ενυδατώνει αρκετά την επιδερμίδα χωρίς να την βαραίνει και χωρίς να κολλάει!!! Η τιμούλα του είναι γύρω στα 27 ευρώ αλλά αυτή την περίοδο έχει έκπτωση και μπορείτε να τη βρείτε ακόμη και 17 ευρώ. Αν θα την αγόραζα;;; Να σας πω την αλήθεια αν και έμεινα ικανοποιημένη μου φαίνεται αρκετά τσιμπημένη η τιμούλα για το δικό μου πορτοφόλι και πιστεύω ότι υπάρχουν εξίσου καλές κρεμούλες σε πολύ χαμηλότερες τιμές!!! Για πείτε μου την έχετε δοκιμάσει;;;Θα την αγοράζατε;;; Φιλιά, Δέσποινα!

24/5/13

Giveaway με Φυτικά Σαπουνάκια Πίλινγκ!!!

Ξέρουμε ότι λείψαμε καιρό & θέλουμε να σας αποζημιώσουμε με ένα καινούριο giveaway για να σας δείξουμε πόσο μας λείψατε!!! Η γλυκιά μας Μαρία λοιπόν για την οποία σας είχαμε μιλήσει εδώ μας προσφέρει 2 σαπουνάκια για πίλινγκ με άρωμα βερίκοκο-βανίλια & σοκολάτα!!! Ευχαριστούμε Μαρία & φυτικα προιοντα (καλλυντικα και αλλα) για την προσφορά!!! 

Για να πάρετε μέρος στο giveaway θα πρέπει να ακολουθήσετε τα βήματα που θα βρείτε στο πίνακα παρακάτω τα οποία είναι:

  1. Εγγραφείτε στο blog μέσο E-mail!!!
  2. Εγγραφείτε στο blog  μέσο Bloglovin!!!
  3. Εγγραφείτε στο blog  μέσο GFC(Google Friend Connect)!!!
  4. Κάντε Like- Μου αρέσει στη σελίδα All Beauty Included στο Facebook!!!
  5. Κάντε Like- Μου αρέσει στη σελίδα Φυτικά Προιόντα στο Facebook!!!
  6. Κάντε Share- Κοινοποίηση  του Giveaway στο Facebook!!!
  7. Add All Beauty Included on Youtube!!!
  8. Αφήστε ένα σχόλιο στο blog κάτω απο αυτή την δημοσίευση!!!

Για να είναι έγκυρες οι συμμετοχές οι απαντήσεις 1-7 πρέπει να γίνουν μέσα στον πίνακα!!! Ο καθένας μπορεί να συμπληρώσει απο 1 έως 8 συμμετοχές συλλέγοντας 10 πόντους για κάθε μία συμμετοχή!!! Απλά όσα περισσότερα τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να κερδίσετε!!!
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

a Rafflecopter giveaway

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ SHARE ΣΤΟ FB ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ!

Το giveaway κλείνει στις 15 Ιουνίου 2013!
Οι νικητές θα είναι 2!!!
Το δώρο θα σταλεί με απλό ταχυδρομείο χωρίς επιβάρυνση του παραλήπτη, απο την στιγμή που θα φύγει απο τα χέρια μας δεν έχουμε καμία ευθύνη για το αν θα φτάσει στα χέρια σας ή όχι!!! Αν ο παραλήπτης θελήσει άλλο τρόπο αποστολής θα επιβαρυνθεί τα έξοδα!!! Ευχαριστούμε πολύ!!!
Καλή τύχη σε όλους & όλες!!!
====================================
Ο διαγωνισμός γίνεται για διαφημιστικούς λόγους & για προώθηση του blog!
***Τα δώρα είναι μια προσφορά της σελίδας Φυτικά Προιόντα!!! Ευχαριστούμε πολύ!
Το Facebook & οι εταιρίες δεν έχουν καμία σχέση με το διαγωνισμό μας!
====================================
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους όσους μας προβάλουν απο την σελίδα τους πως θα έχουν μια θέση στους χορηγούς του εκάστοτε διαγωνισμού που προβάλουν!
Καλή σας μέρα!

12/5/13

Είμαστε εδώ!!!

Δεν σας έχουμε ξεχάσει αλλά έχουμε & οι 2 ένα μικρό πρόβλημα με την σύνδεσή μας στο ίντερνετ αυτό το καιρό!!! Θα επιστρέψουμε σύντομα!!! Ευχαριστούμε για την στήριξή σας!!! 
Ρένα - Δέσποινα!!!

2/5/13

Tι θεραπεύει κάθε φρούτο & λαχανικό???

Το φαρμακείο της φύσης υπάρχει δίπλα μας και είναι απλόχερα δοσμένο σε όλους μας...

Δείτε πως μοιάζει το κάθε φρούτο ή φυτό και τι...περιέχει που προσφέρει άμυνες για κάθε σημείο του σώματος μας.

ΚΑΡΟΤΟ
Ένα καρότο κομμένο εγκάρσια μοιάζει με την ίριδα του ματιού μας. . . Έχει αποδειχτεί επιστημονικά ότι τα καρότα κάνουν καλό στην όραση και βοηθούν στην καλύτερη αιμάτωση & κυκλοφορία γύρω από τα μάτια!

ΝΤΟΜΑΤΑ
Εάν κόψουμε μια ντομάτα θα δούμε ότι χωρίζεται σε 4 τεταρτημόρια, σε 4 κοιλιές! Το ίδιο & η καρδιά μας. . . Έχει 4 χώρους & είναι κόκκινη. . . Η ντομάτα περιέχει lycopine, το οποίο βοηθάει στον καθαρισμό του αίματος, άρα στην καλύτερη λειτουργία της καρδιάς!

ΚΑΡΥΔΙ
Όταν σπάτε ένα καρύδι από το σκληρό του τσόφλι, σαν τι σας μοιάζει το εσωτερικό του??? Σαν τον ανθρώπινο εγκέφαλο. . . Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι η κατανάλωση καρυδιών βοηθάει να αναπτυχθούν περισσότερες από 3 δωδεκάδες νευροδιαβιβαστών, κάτι που σημαίνει καλύτερη λειτουργία του εγκεφάλου!

ΦΑΣΟΛΙΑ
Ένα φασολάκι δεν σας φέρνει στο μυαλό το σχήμα του νεφρού??? Έρευνες έδειξαν ότι η κατανάλωση φασολιών βοηθά στην καλύτερη λειτουργία των νεφρών μας, ενώ τα διατηρεί υγιή!

ΣΕΛΙΝΟ
Το σέλινο μοιάζει με τα κόκαλα. . . Και πραγματικά η κατανάλωση του μεταξύ άλλων κάνει πολύ καλό στα οστά! Για παράδειγμα το οστό αποτελείται μεταξύ άλλων από νάτριο κατά 23%, όσο ακριβώς έχει & το σέλινο!

ΑΒΟΚΑΝΤΟ,
ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ,
 ΑΧΛΑΔΙΑ
Και τα 3 αυτά μοιάζουν σαν την μήτρα. . . Και πραγματικά εκεί κάνουν το περισσότερο καλό! Έρευνα έδειξε ότι αν μια γυναίκα τρώει 1 αβοκάντο την εβδομάδα, αυτό δίνει ισορροπία στις ορμόνες & βοηθάει στην κύηση, ενώ είναι αποτρεπτικό για τον καρκίνο του τραχήλου. . . Και μια λεπτομέρεια: Για να αναπτυχθεί ένα αβοκάντο από άνθος σε καρπό, χρειάζεται ακριβώς 9 μήνες. . .

ΣΥΚΑ
Αντίθετα με το αβοκάντο, τα σύκα είναι ιδανικά για τους άνδρες! Εάν κόψουμε ένα σύκο στη μέση, μοιάζει με όρχι και μάλιστα το εσωτερικό του με σπερματοζωάρια! Πραγματικά το σύκο στην αρχαιότητα διδόταν για να θεραπεύσει την ανδρική στειρότητα, ενώ η κατανάλωση του αυξάνει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων!

ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΕΣ
Αν αναρωτιέστε με τι μοιάζουν σας λέμε ότι μοιάζουν με το πάγκρεας! Η κατανάλωση τους μπορεί να ισορροπήσει τον γλυκαιμικό δείκτη των διαβητικών!

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
Είναι ακριβώς σαν μικρογραφία του γυναικείου στήθους. . . Τα πορτοκάλια βοηθούν στην υγεία του στήθους & στην κυκλοφορία της λέμφου!

ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
Με λίγο φαντασία μοιάζουν με τα κύτταρα του σώματος! Η κατανάλωση τους βοηθάει στην απομάκρυνση των ελευθέρων ριζών από το σώμα! Τα κρεμμύδια παράγουν δάκρυα που καθαρίζουν τα επιθηλιακά στρώματα των ματιών!

Καλό & υγιή μήνα να έχουμε! Ρένα!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © by All Beauty Included. All rights reserved. Designed By El Design