30/12/13

Glowbox Νοεμβρίου!!!

Αγαπουλίτσες μου πολλές χειμωνιάτικες καλημέρες σε όλες σας!!! Τι μου κάνετε;;; Σήμερα αν και λίγο καθυστερημένα θα σας δείξω το Glowbox που παρέλαβα το Νοέμβριο και τι είχε μέσα!!! 
Είχε μέσα 5 προϊόντα : 4 σε travel size και ένα δείγμα από άρωμα. Πάμε όμως να τα δούμε αναλυτικά ένα - ένα :

Ultrasmooth Coco de Mer Body Lotion- Molton Brown 

Καρύδα με μέλι και καρπούς τόνκα. Κάποιες φορές η απαλότητα τα καταφέρνει! Αυτό το διακριτικά αρωματικό body lotion καθαρίζει το δέρμα με έναν βελούδινο αφρό, αναμιγνύοντας αρωματικά αιθέρια έλαια από τροπικά κλίματα. 
Απαλό. Ανακουφιστικό. 

Έχει ευχάριστη μυρωδιά. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη θα σας πω σύντομα τη γνώμη μου. Κοστίζει 23 ευρώ τα 200 ml. 

Heavenly Gingerlily Bath & Shower Gel - Molton Brown 

Έλαιο Tamanu με άγριο τριαντάφυλλο, κάρδαμο και τζίντζερ. Ένα bath & shower gel με υπέροχη, θηλυκή μυρωδιά, έτοιμη να σας ταξιδέψει
Τα συστατικά
-Ενυδατικό έλαιο σπόρου tamanu 
-Τουμπερόσα 
-Αρωματικά έλαια κάρδαμου και τζίντζερ 
-Ενυδατικά γλυκερίδια macadamia nut 

Κοστιζει 23 ευρω τα 300 ml

Το συγκεκριμένο το είχα ξαναλάβει και σε παλαιότερο κουτί του Glowbox. Ευχάριστο άρωμα, κάνει αρκετό αφρό αλλά δε θα το αγόραζα σίγουρα λόγο τιμής!!! Είναι πάρα πολύ ακριβό για το δικό μου budget.

Moroccanoil® Treatment 

Το Moroccanoil® Treatment είναι το βραβευμένο προϊόν της Moroccanoil® και σήμα κατατεθέν της πολυτελούς σειράς περιποίησης μαλλιών! Ένα εργαλείο ενυδάτωσης και styling για εξαιρετικό τελείωμα, το Moroccanoil® Treatment απορροφάται άμεσα από τα μαλλιά και τους προσφέρει φωτεινή λάμψη, μεταξένια υφή και ένα θεαματικό και πλούσιο αποτέλεσμα. 

Το Moroccanoil® Treatment περιέχει το ισχυρό και ευεργετικό έλαιο argan, σήμα κατατεθέν της Moroccanoil® και ενδυναμώνει τα μαλλιά, βελτιώνει την ελαστικότητα τους και τα προστατεύει από τις επιβλαβείς περιβαλλοντικές συνθήκες. Το Moroccanoil® Treatment επανορθώνει και ανακουφίζει τα μαλλιά και τα αφήνει λαμπερά και υγιή από τις ρίζες ως τις άκρες. 

Κοστίζει 42 ευρώ τα 100 ml.

Είναι ένα προϊόν που χάρηκα πάρα πολύ όταν το είδα στο κουτάκι. Δεν το έχω δοκιμάσει και δεν θα το αγόραζα γιατί είναι ακριβό . Μόλις το δοκιμάσω θα σας πω την γνώμη μου. 

Rehydrating Rose Facial Wash 

Gel Καθαρισμού με Τριαντάφυλλο. Για κανονική & ευαίσθητη επιδερμίδα.

Καθαρίζει και φρεσκάρει την κανονική ή ευαίσθητη επιδερμίδα. Ένας ήπιος αφρός με αντιοξειδωτική aloe vera, πολύτιμο τριαντάφυλλο rose otto και καταπραϋντικά ροζ ροδοπέταλα. Κοστιζει 25,80 ευρω τα 100 ml.

Δεν το έχω δοκιμάσει ούτε αυτό αλλά αγαπώ ότι περιέχει τριαντάφυλλο, οπότε νομίζω ότι θα το λατρέψω!!!

Annick Goutal- Petite Cherie 
Δείγμα από άρωμα. 

Κοστίζει 95 ευρώ τα 100 ml .

Το δοκίμασα και μου άρεσε σαν άρωμα, αλλά και πάλι λόγο της τιμής του δεν θα το αγόραζα.

Αυτά ήταν τα προϊόντα που περιείχε το κουτί του Νοεμβρίου . Χάρηκα πάρα πολύ που είχε το Moroccanoil μέσα. Βέβαια στεναχωρήθηκα που δεν είχε κανένα προϊόν σε full size. Εσείς το είχατε πάρει;;; Ποια η γνώμη σας;;; Περιμένω τα σχόλια σας. Φιλάκια πολλά!!! Δέσποινα!!!

2 σχόλια:

  1. Δεν έχω πάρει κανένα συνδρομητικό κουτί ακόμα!Αλλά θέλω πολύ!Πολύ ωραία αυτά που σου έστειλαν πάντως!φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να παρεις εγω εχω παρει και τα 3 που υπαρχουν Beauty testbox, glowbox και cherrybox αλλα θεωρω ότι το καλυτερο είναι το Beautytestbox μακραν!!!

      Διαγραφή

Ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλια σας!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © by All Beauty Included. All rights reserved. Designed By El Design