29/12/13

Empties #3!

Ομορφιές μου να μια πάλι εδώ με ένα νέο Empties Post. Όπως ξέρετε λατρεύω αυτά τα ποστ. Πάμε να δούμε τι τελείωσα : 
  • AHAVA μάσκα προσώπου Clear . Ήταν μέσα σε ένα συνδρομητικό κουτί. Αυτή η μάσκα την αφήνεις 2 λεπτά με έτσουζε στο πρόσωπο και δεν μου άρεσε καθόλου. 
  • Nivea Body Souffle. Εκπληκτική κρέμα σώματος με υπέροχο άρωμα. Σίγουρα θα την ξαναπάρω. 
  • Garnier Hydra Much ενυδατική κρέμα προσώπου για ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα. Έχει ένα ευχάριστο άρωμα και είναι αρκετά παχύρρευστη η σύσταση της .Πολύ καλή τιμή , αν δεν κάνω λάθος την είχα πάρει γύρω στα 6 ευρώ . Έμεινα αρκετά ικανοποιημένη σίγουρα στο μέλλον θα την ξανά αναζητήσω. 
  • Οδοντόκρεμα AIM Crystal gel. Εντελώς αδιάφορη για μένα αυτή η οδοντόκρεμα , δεν θα την ξαναπάρω. 
  • Carefree υγρό για την ευαίσθητη περιοχή με αλόη. Τι να πω για αυτό το προϊόν;;; Το χρησιμοποιώ χρόνια και έχω μείνει πάρα πολύ ικανοποιημένη. 
  • Body mist Avon Little Red Dress. Ένα υπέροχο body mist με πάρα πολύ ωραίο άρωμα και αρκετά καλή διάρκεια. Οικονομικό, κόστιζε γύρο στα 3 ευρώ . Θα το ξαναέπαιρνα. 
  • Schwarzkoft Gliss σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά. Εμένα δεν μου άρεσε η μυρωδιά του, μύριζε σαν μπύρα ή κάτι τέτοιο. Δεν είχε το αποτέλεσμα που θα ήθελα στα μαλλιά μου . Ίσως δεν ήταν το κατάλληλο προϊόν για τα μαλλιά μου γιατί έχω και άλλα προϊόντα της ίδιας εταιρείας και κάνουν πολύ καλή δουλειά στο μαλλί μου. 
  • KYANA Herbona MAX σαμπουάν με argan oil. Πραγματικά εκπληκτικό. Υπέροχο άρωμα ,έκανε τα μαλλιά μου να λάμπουν ,να είναι απαλά. Σίγουρα θα το αναζητήσω. 
  • Human + kind κρέμα χεριών . Πολύ καλή κρέμα με ωραίο άρωμα μέντας. Δεν είναι λιπαρή. Μου άρεσε πολύ. Σίγουρα θα την ξαναπάρω. 
  • Mon bebe αφρόλουτρο και σαμπουάν από τα Jumbo για μωράκια. Εγώ το χρησιμοποιηούσα μόνο σαν αφρόλουτρο. Είχε ένα υπέροχο άρωμα μωρού-πούδρας. Έκανε πολύ αφρό .Πάρα πολύ καλό και οικονομικό . Έχω ήδη αγοράσει καινούριο μπουκάλι . 
  • Αποσμητικο roll on Neutro Roberts Extra Delicate με άρωμα Powder Fresh. Τα είχα πάρει σε προσφορά 1+1 και κόστιζαν γύρω στα 4 ευρώ. Πολύ καλό προϊόν. Κρατάει τις ανεπιθύμητες μυρωδιές μακρυά για ώρες και πραγματικά μυρίζει πούδρααα. Τι τέλειο άρωμα. Θα τα ξαναπάρω!!! 
  • Τέλος έχω ένα δείγμα αρώματος . Το Prada Candy . Το συγκεκριμένο άρωμα το είχα πάρει ξανά σε κολόνια χύμα τότε και μου άρεσε πάρα πολύ. Έχει ένα ελαφρύ άρωμα σαν ζαχαρωτό είναι. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου αρώματα. 

Αυτά ήταν τα προϊόντα που τελείωσα το τελευταίο διάστημα. Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά;;; Ποια είναι η γνώμη σας;;; Αν όχι, ποιο θα θέλατε να δοκιμάσετε; Περιμένω τα σχόλια σας. Μέχρι το επόμενο ποστ φιλάκια πολλά. Δέσποινα!!!

6 σχόλια:

  1. Τα αποσμητικά τα παίρνω χρόνια και τα λατρεύω!Μυρίζουν τέλεια!Και πάντα είναι σε προσφορά 2 μαζί. Και το άρωμα είναι φοβερό,το έχω δοκιμάσει και μου άρεσε πάρα πολύ!!Καλή χρονιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είναι πραγματικα υπεροχα!!! δεν υπαρχει το αρωμα τους!!! Καλη Χρονια και σε σενα Ιωαννα μου φιλια πολλα!!!

      Διαγραφή
  2. Το αποσμητικό roll on Neutro Roberts είναι από τα πολύ αγαπημένα μου!!!Καλή χρονιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλη Χρονια γλυκια μου!!! Είναι εξαιρετικο πραγματικα!!! Λατρευω το αρωμα του!!!

      Διαγραφή

Ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλια σας!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © by All Beauty Included. All rights reserved. Designed By El Design