3/4/13

Αloe vera gelly-Forever Living Products!

Καλήμερα και καλό μήνα σε όλες!!! Ελπίζω να είστε καλά!!! Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα προϊόν που είχα κερδίσει σε ένα giceaway αρκετό καιρό πριν & είχα την ευκαιρία να το δοκιμάσω... Πρόκειται για το Αloe vera gelly απο την Forever Living Products!!! Τι είναι αυτό;;; Ουσιαστικά είναι το εσωτερικό ζελέ του φύλλου της Αλόης Βέρα...Το πλούσιο και διάφανο σταθεροποιημένο ζελέ ενυδατώνει και τρέφει με ασφάλεια τους ευαίσθητους ιστούς! Τα συμπυκνωμένα στοιχεία που περιέχει, απορροφούνται γρήγορα και σας χαρίζουν μια υπέροχη μοναδική ανακούφιση... Η χρήση του: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε "προβληματικές περιοχές όπως: αγκώνες, φτέρνες καθώς και σε όποιο άλλο σημείο του σώματος χρειάζεται... 
Η προσωπική μου γνώμη είναι πως έχει απαλή υφή, χωρίς άρωμα, δεν κολλάει, θρέφει και περιποιείται το δέρμα χωρίς να το βαραίνει!
Αν θα το αγόραζα;;; Ναι και μάλιστα θα το χαρακτήριζα προϊόν έκτακτης ανάγκης... 

Και τώρα λίγα λογία για την Ελένη μας από τις Σέρρες : είναι μαμά 2 φοιτητών, λάτρης της υγιεινής διατροφής και εδώ κι αρκετό καιρό γνώρισε τις ευεργετικές ιδιότητες του θαυματουργού φυτού της αλόης... Αποφάσισε λοιπόν εκτός από καταναλώτρια να γίνει και συνεργάτιδα στην εταιρία Forever Living η οποία προωθεί αγνά προϊόντα αλόης και μια σειρά από φυτικά συμπληρώματα διατροφής. Ότι απορίες έχετε σχετικά με τις ιδιότητες της αλόης μπορείτε να την ρωτήσετε να σας πληροφορήσει για τα πάντα!!! Και μια συμβουλή της βάλτε μια γλάστρα αλόης στο μπαλκόνι σας... κάνει θαύματα!!! Μπορείτε να βρείτε αυτό το προϊόν ή και άλλα προϊόντα αλόης και στο e-shop και την σελίδα της γλυκιάς μου Ελένης!!! 
Σας έχουμε & μια έκπληξη στο αμέσως επόμενο post!!!
Φιλιά, Δέσποινα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλια σας!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © by All Beauty Included. All rights reserved. Designed By El Design