7/4/13

Φυτικά προϊόντα & Κοσμήματα!!!

Γεια σας κορίτσια!!! Τι κάνετε;;; Ελπίζω να είστε καλά!!! Σήμερα θα σας μιλήσω για την εμπειρία που είχα με την γλυκιά Μαρία και τα Φυτικα προιοντα! Εγώ λατρεύω ότι είναι φυτικό και καλό για το δέρμα μας οπότε ανακάλυψα πρόσφατα το Μαράκι και τα υπέροχα προϊόντα της. Να τονίσω ότι σε σχέση με άλλα φυτικά προϊόντα που έχω κοιτάξει κατά καιρούς ήταν τα πιο οικονομικά!!! Αποφάσισα λοιπόν να πάρω κάποιο προϊόν να δοκιμάσω! Έτσι πήρα 2 lip balm με άρωμα big bubble (είναι για φάγωμα, 1 lip scrub μπανάνα νοστιμότατο(σε περίπτωση που σας έρθει να το φάτε είναι τελείως ακίνδυνο), μια φυτική οδοντόκρεμα μέντα, ένα lip gloss φραουλένιο και το λατρεμένο σε όλους αμυγδαλέλαιο!!! Επίσης μου έκανε και μερικά δωράκια!!! Ένα δειγματάκι απο την κρέμα σώματος με άρωμα big bubble, το αγαπημένο μου θα έλεγα απο όλα τα προϊόντα, ένα χειροποίητο σαπουνάκι και μια κηραλοιφή με λεμόνι(ήταν σε προσφορά με κάθε παραγγελία εκείνη την ημέρα)... Το Μαράκι κάνει συχνά προσφορές οπότε να είστε σε επιφυλακή!!! Τα λάτρεψα όλα τα προϊόντα της!!! Δέσποινα!


Η δική μας γνωριμία πάλι ήταν εντελώς διαφορετική!!! Γνώρισα την Μαρία σχεδόν πριν 3 χρόνια από το προφίλ Marmade Artcrafts!!! Χρειαζόμουν κάποια ιδιαίτερα κοσμήματα να κάνουν μπαμ για 2 διαφορετικούς γάμους σε λατρεμένα μου πρόσωπα με 1 χρόνο διαφορά!!! Στα χέρια της Μαρίας βρήκα το θαύμα που έψαχνα!!! Την πρώτη φορά μου έφτιαξε ένα πράσινο-χρυσό το οποίο έχουν περάσει 3 χρόνια κ ακόμα όλοι το θυμούνται!!! Την δεύτερη φορά 2 χρόνια πριν της ζήτησα να ξανακάνει το θαύμα της!!! Κ τα κατάφερε τέλεια!!! Φυσικά έχουμε συνεργαστεί ξανά αλλά νομίζω πως για αρχή αυτά αρκούν!!! Αγαπώ την Μαρία!!! Εκτός απο χρυσοχέρα είναι κ χρυσός άνθρωπος!!! Ρένα!
Σύντομα λοιπόν σας έρχεται μια γλυκιά έκπληξη!!!

7 σχόλια:

  1. Σας ευχαριστω πολυυυ κοριτσια! Οι αναγνωστριες σας να μεινουν συντονισμενες γιατι ερχετε δωρακι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραία φαίνονται τα προιόντα Despoina!!! Η οδοντόκρεμα είναι καλή, δηλαδή προστατεύει και κάνει και..λιγάκι λευκό το δοντάκι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφηνει δροσερη αναπνοη κκαι με συχνη χρηση κανει και το δοντακι λευκο χωρις χημικα βεβαιως!!!

      Διαγραφή
  3. exw kollhsei twra me thn big babol!!teleia! koukla stis photo!filakia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λυδια δεν υπαρχει αυτη η κρεμουλα σωματος πιστεψε με εχει και μεγαλη διαρκεια ειναι σουπερ!!!

      Διαγραφή

Ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλια σας!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © by All Beauty Included. All rights reserved. Designed By El Design