15/4/13

Πώς να διατηρήσεις λαμπερό το χρώμα των μαλλιών σου!!!


Δεν είναι μυστικό ότι το καλοκαίρι ο ήλιος & το αλάτι απειλούν το λαμπερό χρωματάκι των μαλλιών σου! Επειδή όμως ειδικά το καλοκαίρι στις διακοπές θέλεις να εξασφαλίσεις λαμπερό χρώμα στα μαλλάκια σου για να εντυπωσιάσεις τον αγαπημένο αλλά & τις φίλες δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω πώς θα το καταφέρεις αυτό!

  • Πώς θα διατηρήσεις το ξανθό: το ξανθό είναι ένα χρώμα που πολλές πόθησαν , λίγες όμως κατάφεραν να διατηρήσουν! Γιατί; Γιατί απλά μπορεί πολύ εύκολα να γίνει κίτρινο ή να αποκτήσει μια απόχρωση που δεν έχει καμία σχέση με την αρχική αν δεν τους δώσεις την απαραίτητη σημασία!


Τι θα κάνεις: χρησιμοποίησε ένα σαμπουάν από αυτά που κυκλοφορούν στο εμπόριο που είναι ειδικά σχεδιασμένα για ξανθά μαλλιά! Το ειδικό αυτό σαμπουάν θα βοηθήσει στο να διατηρήσεις την απόχρωση του ξανθού σου για πολύ περισσότερο. Η βαθιά ενυδάτωση είναι πολύ σοβαρή υπόθεση ειδικά στην περίπτωση που είσαι ξανθιά αφού με τη βοήθεια της μάσκας & του μαλακτικού- που είναι όσο απαραίτητα είναι & το αντηλιακό σου όταν βγαίνεις στον ήλιο- βοηθάς τα μαλλάκια σου να δείχνουν & να είναι πιο λαμπερά και υγιή! Φυσικά, προσπάθησε να αποφεύγεις όσο γίνεται την έκθεση στον ήλιο, αλλά φόρεσε και το καπελάκι σου για να το καταφέρει αυτό όσο καλύτερα γίνεται! Το βασικό είναι να μην αφήνεις τα μαλλάκια σου - μετά τη βουτιά στη θάλασσα ή ακόμη πιο σημαντικά την πισίνα- να  στεγνώσουν! Φρόντισε να τα κρατάς πάντα ενυδατωμένα με αντηλιακό μαλλιών έτσι ώστε τα υπέροχα ξανθά μαλλιά σου να μη χάσουν τη ζωντάνια τους!

Τιπ: πρόσεξε την πισίνα και ιδανικά κάλυψε τα μαλλάκια σου πριν τη βουτιά γιατί οι πιθανότητες να αλλάξουν ακαριαία απόχρωση δεν είναι & λίγες, αφού το χλώριο μπορεί να κάνει μέχρι & πράσινα τα ξανθά σου μαλλάκια!

  • Πώς θα διατηρήσεις το κόκκινο: επειδή κόκκινο από κόκκινο διαφέρει όσο να ‘ναι αλλά & επειδή όπως έχουμε ξαναπεί το κόκκινο είναι ένα χρώμα πολύ "δύσκολο" γιατί ξεθωριάζει πολύ εύκολα -ειδικά τώρα που το θαλασσινό αλάτι γίνεται ο μόνιμος φίλος σου- μια είναι η λύση: το μαλακτικό που "φυλακίζει" το χρώμα σου! Είτε πρόκειται για ένα κοντίσιονερ που δε θέλει ξέβγαλμα- που είναι και τα καλύτερο- είτε για ένα σπρέι που κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά, αυτά τα προϊόντα είναι απαραίτητα για εσένα που είσαι κοκκινομάλλα & θέλεις να διατηρήσεις τέλειο & κυρίως ενιαίο το χρωματάκι σου!


Τιπ: μην ξεχνάς ότι το σαμπουάν, η μάσκα και το μαλακτικό πρέπει να είναι & αυτό ειδικά σχεδιασμένο για τα κόκκινα μαλλάκια σου, για να σου προσφέρει περιποίηση & βαθιά ενυδάτωση ειδικά σχεδιασμένη για εσένα!

  • Πώς θα διατηρήσεις το καστανό: όπως είναι άλλωστε λογικό τα πιο σκούρα χρώματα όπως οι αποχρώσεις του καστανού -από πολύ ανοιχτό μέχρι σκούρο καστανό σχεδόν μαύρο-είναι πιο εύκολο να διατηρηθούν.
  • Και οι ανταύγειες; Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα! Οι ανταύγειες είναι ακόμη πιο "ευαίσθητες" από την απλή βαφή αφού το οξυζενέ και ο ήλιος είναι συνδυασμός που σκοτώνει! Το αλάτι της θάλασσας & ο ήλιος είναι δυνατόν να "ανοίξουν" τις ανταύγειες σου μέχρι και δυο τόνους! Για να "φυλακίσεις" το χρώμα σου φόρεσε καπελάκι στον ήλιο & με τη βοήθεια της μάσκας βαθιάς ενυδάτωσης διατήρησε το χρωματάκι σου τέλειο!


Περιμένω τα δικά σας αποτελέσματα!!! Ρένα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλια σας!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © by All Beauty Included. All rights reserved. Designed By El Design