30/8/14

Nivea aqua effect gel καθαρισμού!!!

Κοριτσάκια μου γλυκά γεια σας!!! Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα gel καθαρισμού που δοκίμασα τον τελευταίο καιρό.  Είναι απο την Nivea απο την σειρά Aqua Effect.
Λίγα λόγια για το προιόν :

Το Αναζωογονητικό Gel Kαθαρισµού , µε Εκχύλισμα Λωτού και Βιταμίνες, προσφέρει στην κανονική και µικτή επιδερµίδα απαλό και βαθύ καθαρισµό, χωρίς να προκαλεί ξηρότητα.
Κανονική / μικτή επιδερμίδα

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ: 

Tο Αναζωογονητικό Gel Kαθαρισµού αφαιρεί επιλεκτικά τη σκόνη και την περιττή λιπαρότητα, ενώ παράλληλα σέβεται τα φυσικά λιπίδια της επιδερµίδας, τα οποία την προφυλάσσουν από την ξηρότητα. Τονώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα.

Η γνώμη μου :
  •  Προσφέρει βαθύ καθαρισμό, πραγματικά ένιωθα το δέρμα μου να "τρίζει" απο καθαριότητα.
  •  Χρειάζεται μικρή ποσοτήτα για να κάνει αφρό. Εγώ το χρησιμοποιούσα με το βουρτσάκι καθαρισμού απο τα Jumbo.
  •  Πολύ οικονομικό.Το είχα πάρει γύρω στα 4,5 ευρώ και ήταν 1+1 δώρο.
  • Σαν βαθμό θα του έβαζα σίγουρα ένα 8/10.
Εσείς το έχετε δοκιμάσει;;; Ποιά η γνώμη σας;;; Φιλιά!!! Δέσποινα!!!


23/8/14

Mini haul: Makeuprevolution!!!

Κοριτσάκια μου γλυκά να μαι πάλι με ένα νέο haul αυτή την φορά απο την MakeUpRevolution.
Πάμε να δούμε τι πήρα :

  • I love Makeup Blushing Hearts στην απόχρωση Candy Queen (μοιάζουν με τα ρουζ απο την TooFaced) τιμή :5,98 και το βρίσκεις εδώ.
  • Wow Gloss απόχρωση Watch Out World τιμή : 2,98 ευρώ και το βρίσκεις εδώ.
Αυτά τα λίγα πήρα!!!Τα μεταφορικά ήταν γύρω στα 5 ευρώ και ήρθαν μέσα σε 8 μέρες μόνο!!! Εσείς έχετε παραγγείλει απο αυτό το site;;; Φιλιά!!! Δέσποινα!!!

20/8/14

Review Bioderma Sebium!!!

Κοριτσάκια μου γλυκά γεια σας!!! Σήμερα θα σας μιλήσω για το νεράκι micellaire απο την Bioderma Sebium που μου είχαν στείλει για δοκιμή το Farmakaki.
Λίγα λόγια για το προιόν :
Ήπιο διάλυμα καθαρισμού & ντεμακιγιάζ για λιπαρά με τάση ακμής δέρματα
Κολλοειδές διάλυμα καθαρισμού για δέρματα μεικτά, λιπαρά, με τάση ακμής, ακμή υπό θεραπεία.
Διορθώνει την ποιότητα του σμήγματος, Καθαρίζει απαλά και αφαιρεί το μακιγιάζ, Pυθμίζει τη σμηγματόρροια, Καταπολεμά τα βακτήρια της επιδερμίδας.
Διορθώνει την ποιότητα του σμήγματος: Καινοτομία Fluidactiv®. Καθαρίζει απαλά και αφαιρεί το μακιγιάζ: Kολλοειδή σωματίδια από εστέρες λιπαρών οξέων.
Ρυθμίζει τη σμηγματόρροια: Γλυκονικός ψευδάργυρος. Καταπολεμά τα βακτήρια της επιδερμίδας: Θειικός χαλκός, Γλυκονικός ψευδάργυρος.
Πρωί και/ή βράδυ με βαμβάκι για τον καθαρισμό του δέρματος και/ή για ντεμακιγιάζ. Για το πρόσωπο και την περιοχή γύρω από τα μάτια. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.
Τιμή :11 ευρώ τα 250 ml και το βρίσκεις εδώ.
Η γνώμη μου :
  • Καθαρίζει πολύ καλά το μακιγιάζ μου χωρίς να τσούζει τα μάτια.
  •  Με βόλεψε καλύτερα απο το απλό μπουκάλι το ροζ παρότι δεν έχω ακνειάκο δέρμα.
  •  Πόλυ οικονομικό , το μπουκάλι μου κράτησε πάνω απο 2 μήνες.
Σίγουρα θα το ξανά προτιμήσω. Σαν βαθμολογία θα του έβαζα σίγουρα ένα 8/10. Εσείς το έχετε δοκιμάσει;;; Φιλιά!!! Δέσποινα!!!



12/8/14

Αγαπημένα Ιουνίου- Ιουλίου 2014!!!



Μελένιες μου καλημέρα,
Σήμερα θα σας δείξω τα αγαπημένα μου προϊόντα για τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Σκέφτηκα να κάνω ένα ποστ και για τους δύο μήνες γιατί χρησιμοποίησα τα ίδια προϊόντα. Πάμε να τα δούμε :


·         Για τα μαλλιά χρησιμοποίησα πολύ το σαμπουάν σε στερεή μορφή από την Fresh Line. Είναι το πρώτο σαμπουάν που δοκιμάσω σε τέτοια μορφή και έχω ξετρελαθεί, σας το έχω δείξει και εδώ. Δεν σας λέω περισσότερα, σύντομα review.
·         Για την ενυδάτωση του προσώπου μου χρησιμοποιήσα την ενυδατική κρέμα από τα Mastic Spa
·         Για το μακιγιάζ μου χρησιμοποιήσα την tinted cream από την Essence που μου την έστειλε η φίλη Κάτια,την  παλέτα σκιών από την Vivo που σας έχω μιλήσει εδώ και την μασκαρά από την Essence την Get Big Lashes.
Αύτα τα λίγα ήταν τα αγαπημένα μου για τους δύο μήνες που μας πέρασαν. Έχουμε κοινά;;; Φιλιά!!! Δέσποινα!!!

10/8/14

Memebox special #11 cacao!



Κοριτσάκια μου γλυκά γεια σας! Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη για το συγκεκριμένο ποστ. Χάρη στη καλή μου φίλη Μαίρη ανακάλυψα ότι το Memebox στέλνεται και στην Έλλαδα –ω ναι!!!- και έτσι όπως καταλάβατε έσπευσα να παραγγείλω όχι ένα αλλά δύο κουτάκια. Για όσες δεν γνωρίζουν τι είναι το Memebox είναι ένα συνδρομητικό κουτάκι του εξωτερικού που περιέχει μέσα προϊόντα γνωστών ασιάτικων εταιριών.  Σήμερα θα σας μιλήσω για το πρώτο κουτάκι που παρέλαβα, το δεύτερο δεν το έχω παραλάβει ακόμη. 
Το κουτάκι που παράγγειλα είναι το Memebox Special #11 Cacao. Όπως θα καταλάβατε το κουτάκι μου είναι αφιερωμένο στη ΣΟΚΟΛΑΤΑ!!! Με το που το άνοιξα η μυρωδία της σοκολάτας με συνεπήρε !!! Πάμε να δούμε τι είχε μέσα το κουτάκι μου και τις εντυπώσεις μου :
   
·  Botanicals Choice Nose Pore Strips (full size) 
·  Pure Smile Choosy lip scrub (full size) 
· Magic Cream Soap vitamin cleansing dessert (full size) 
· Pure Smile face mask (full size) 
·Cacao Brightening Mask (full size) 
· Etude House Milk talk (full size)

Οι εντυπώσεις μου :
Είχε μέσα 6 προϊόντα όλα σε full size. Ήρθαν σε 11 μέρες άριστα συσκευασμένα και συστημένα!!! Η αξία των προϊόντων ξεπερνούσε κατά πολύ την αξία της συνδρομής (είχε μέσα προϊόντα αξίας 81$ και εγώ πλήρωσα 25$ μαζί με τα μεταφόρικα, είχα και ένα κουπόνι έκπτωση 5$). Ήταν όλα πολύ προσεγμένα επιλεγμένα. Έμεινα πάρα πολύ και σίγουρα θα ξανά παραγγείλω. Εσείς το έχετε παραγγείλει; Αν όχι θα το παίρνατε; Φιλιά. Δέσποινα!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © by All Beauty Included. All rights reserved. Designed By El Design