31/12/13

Τι έχω στη τσάντα μου;;;

Ομορφιές μου γεια σας!!! Σήμερα αποφάσισα να σας δείξω τι έχω μέσα στη τσάντα μου!!! Πάμε να δούμε τι γίνεται εκεί μέσα χιχιχι : 


Αυτός ήταν ο θησαυρός που έχει η τσάντα μου!!! Εσείς τι κουβαλάτε μαζί σας στη τσάντα σας;;; Αυτά από μένα !!! Μέχρι το επόμενο ποστ φιλάκια πολλά!!! Δέσποινα...

30/12/13

Glowbox Νοεμβρίου!!!

Αγαπουλίτσες μου πολλές χειμωνιάτικες καλημέρες σε όλες σας!!! Τι μου κάνετε;;; Σήμερα αν και λίγο καθυστερημένα θα σας δείξω το Glowbox που παρέλαβα το Νοέμβριο και τι είχε μέσα!!! 
Είχε μέσα 5 προϊόντα : 4 σε travel size και ένα δείγμα από άρωμα. Πάμε όμως να τα δούμε αναλυτικά ένα - ένα :

Ultrasmooth Coco de Mer Body Lotion- Molton Brown 

Καρύδα με μέλι και καρπούς τόνκα. Κάποιες φορές η απαλότητα τα καταφέρνει! Αυτό το διακριτικά αρωματικό body lotion καθαρίζει το δέρμα με έναν βελούδινο αφρό, αναμιγνύοντας αρωματικά αιθέρια έλαια από τροπικά κλίματα. 
Απαλό. Ανακουφιστικό. 

Έχει ευχάριστη μυρωδιά. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη θα σας πω σύντομα τη γνώμη μου. Κοστίζει 23 ευρώ τα 200 ml. 

Heavenly Gingerlily Bath & Shower Gel - Molton Brown 

Έλαιο Tamanu με άγριο τριαντάφυλλο, κάρδαμο και τζίντζερ. Ένα bath & shower gel με υπέροχη, θηλυκή μυρωδιά, έτοιμη να σας ταξιδέψει
Τα συστατικά
-Ενυδατικό έλαιο σπόρου tamanu 
-Τουμπερόσα 
-Αρωματικά έλαια κάρδαμου και τζίντζερ 
-Ενυδατικά γλυκερίδια macadamia nut 

Κοστιζει 23 ευρω τα 300 ml

Το συγκεκριμένο το είχα ξαναλάβει και σε παλαιότερο κουτί του Glowbox. Ευχάριστο άρωμα, κάνει αρκετό αφρό αλλά δε θα το αγόραζα σίγουρα λόγο τιμής!!! Είναι πάρα πολύ ακριβό για το δικό μου budget.

Moroccanoil® Treatment 

Το Moroccanoil® Treatment είναι το βραβευμένο προϊόν της Moroccanoil® και σήμα κατατεθέν της πολυτελούς σειράς περιποίησης μαλλιών! Ένα εργαλείο ενυδάτωσης και styling για εξαιρετικό τελείωμα, το Moroccanoil® Treatment απορροφάται άμεσα από τα μαλλιά και τους προσφέρει φωτεινή λάμψη, μεταξένια υφή και ένα θεαματικό και πλούσιο αποτέλεσμα. 

Το Moroccanoil® Treatment περιέχει το ισχυρό και ευεργετικό έλαιο argan, σήμα κατατεθέν της Moroccanoil® και ενδυναμώνει τα μαλλιά, βελτιώνει την ελαστικότητα τους και τα προστατεύει από τις επιβλαβείς περιβαλλοντικές συνθήκες. Το Moroccanoil® Treatment επανορθώνει και ανακουφίζει τα μαλλιά και τα αφήνει λαμπερά και υγιή από τις ρίζες ως τις άκρες. 

Κοστίζει 42 ευρώ τα 100 ml.

Είναι ένα προϊόν που χάρηκα πάρα πολύ όταν το είδα στο κουτάκι. Δεν το έχω δοκιμάσει και δεν θα το αγόραζα γιατί είναι ακριβό . Μόλις το δοκιμάσω θα σας πω την γνώμη μου. 

Rehydrating Rose Facial Wash 

Gel Καθαρισμού με Τριαντάφυλλο. Για κανονική & ευαίσθητη επιδερμίδα.

Καθαρίζει και φρεσκάρει την κανονική ή ευαίσθητη επιδερμίδα. Ένας ήπιος αφρός με αντιοξειδωτική aloe vera, πολύτιμο τριαντάφυλλο rose otto και καταπραϋντικά ροζ ροδοπέταλα. Κοστιζει 25,80 ευρω τα 100 ml.

Δεν το έχω δοκιμάσει ούτε αυτό αλλά αγαπώ ότι περιέχει τριαντάφυλλο, οπότε νομίζω ότι θα το λατρέψω!!!

Annick Goutal- Petite Cherie 
Δείγμα από άρωμα. 

Κοστίζει 95 ευρώ τα 100 ml .

Το δοκίμασα και μου άρεσε σαν άρωμα, αλλά και πάλι λόγο της τιμής του δεν θα το αγόραζα.

Αυτά ήταν τα προϊόντα που περιείχε το κουτί του Νοεμβρίου . Χάρηκα πάρα πολύ που είχε το Moroccanoil μέσα. Βέβαια στεναχωρήθηκα που δεν είχε κανένα προϊόν σε full size. Εσείς το είχατε πάρει;;; Ποια η γνώμη σας;;; Περιμένω τα σχόλια σας. Φιλάκια πολλά!!! Δέσποινα!!!

29/12/13

Empties #3!

Ομορφιές μου να μια πάλι εδώ με ένα νέο Empties Post. Όπως ξέρετε λατρεύω αυτά τα ποστ. Πάμε να δούμε τι τελείωσα : 
  • AHAVA μάσκα προσώπου Clear . Ήταν μέσα σε ένα συνδρομητικό κουτί. Αυτή η μάσκα την αφήνεις 2 λεπτά με έτσουζε στο πρόσωπο και δεν μου άρεσε καθόλου. 
  • Nivea Body Souffle. Εκπληκτική κρέμα σώματος με υπέροχο άρωμα. Σίγουρα θα την ξαναπάρω. 
  • Garnier Hydra Much ενυδατική κρέμα προσώπου για ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα. Έχει ένα ευχάριστο άρωμα και είναι αρκετά παχύρρευστη η σύσταση της .Πολύ καλή τιμή , αν δεν κάνω λάθος την είχα πάρει γύρω στα 6 ευρώ . Έμεινα αρκετά ικανοποιημένη σίγουρα στο μέλλον θα την ξανά αναζητήσω. 
  • Οδοντόκρεμα AIM Crystal gel. Εντελώς αδιάφορη για μένα αυτή η οδοντόκρεμα , δεν θα την ξαναπάρω. 
  • Carefree υγρό για την ευαίσθητη περιοχή με αλόη. Τι να πω για αυτό το προϊόν;;; Το χρησιμοποιώ χρόνια και έχω μείνει πάρα πολύ ικανοποιημένη. 
  • Body mist Avon Little Red Dress. Ένα υπέροχο body mist με πάρα πολύ ωραίο άρωμα και αρκετά καλή διάρκεια. Οικονομικό, κόστιζε γύρο στα 3 ευρώ . Θα το ξαναέπαιρνα. 
  • Schwarzkoft Gliss σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά. Εμένα δεν μου άρεσε η μυρωδιά του, μύριζε σαν μπύρα ή κάτι τέτοιο. Δεν είχε το αποτέλεσμα που θα ήθελα στα μαλλιά μου . Ίσως δεν ήταν το κατάλληλο προϊόν για τα μαλλιά μου γιατί έχω και άλλα προϊόντα της ίδιας εταιρείας και κάνουν πολύ καλή δουλειά στο μαλλί μου. 
  • KYANA Herbona MAX σαμπουάν με argan oil. Πραγματικά εκπληκτικό. Υπέροχο άρωμα ,έκανε τα μαλλιά μου να λάμπουν ,να είναι απαλά. Σίγουρα θα το αναζητήσω. 
  • Human + kind κρέμα χεριών . Πολύ καλή κρέμα με ωραίο άρωμα μέντας. Δεν είναι λιπαρή. Μου άρεσε πολύ. Σίγουρα θα την ξαναπάρω. 
  • Mon bebe αφρόλουτρο και σαμπουάν από τα Jumbo για μωράκια. Εγώ το χρησιμοποιηούσα μόνο σαν αφρόλουτρο. Είχε ένα υπέροχο άρωμα μωρού-πούδρας. Έκανε πολύ αφρό .Πάρα πολύ καλό και οικονομικό . Έχω ήδη αγοράσει καινούριο μπουκάλι . 
  • Αποσμητικο roll on Neutro Roberts Extra Delicate με άρωμα Powder Fresh. Τα είχα πάρει σε προσφορά 1+1 και κόστιζαν γύρω στα 4 ευρώ. Πολύ καλό προϊόν. Κρατάει τις ανεπιθύμητες μυρωδιές μακρυά για ώρες και πραγματικά μυρίζει πούδρααα. Τι τέλειο άρωμα. Θα τα ξαναπάρω!!! 
  • Τέλος έχω ένα δείγμα αρώματος . Το Prada Candy . Το συγκεκριμένο άρωμα το είχα πάρει ξανά σε κολόνια χύμα τότε και μου άρεσε πάρα πολύ. Έχει ένα ελαφρύ άρωμα σαν ζαχαρωτό είναι. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου αρώματα. 

Αυτά ήταν τα προϊόντα που τελείωσα το τελευταίο διάστημα. Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά;;; Ποια είναι η γνώμη σας;;; Αν όχι, ποιο θα θέλατε να δοκιμάσετε; Περιμένω τα σχόλια σας. Μέχρι το επόμενο ποστ φιλάκια πολλά. Δέσποινα!!!

28/12/13

It's Christmas time tag!

Κοριτσάκια μου καλημέρα και Χρονιά Πολλά!!! Ελπίζω να περνάτε όμορφα αυτές τις μέρες!!!Σήμερα θα κάνω ένα tag ενόψει των εορτών. Πάμε να ξεκινήσουμε:

1)Ποια είναι η αγαπημένη σου Χριστουγεννιάτικη ταινία; 
Μόνος στο σπίτι!!!

2)Ποια μυρωδιά σου θυμίζει έντονα Χριστούγεννα; 
Κανέλα, μελομακάρονα

3)Ποιο ήταν το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων που πήρες ποτέ; 
Η κορούλα μου που γεννήθηκε πέρυσι τα Χριστούγεννα!!! Το καλύτερο δώρο!!!

4)Αγαπημένο σου γιορτινό τραγούδι;
Λατρεμένο Last Christmas

5)Η καλύτερη ανάμνηση που είχες ποτέ την περίοδο των Χριστουγέννων;
Τα φετινά Χριστούγεννα που τα πέρασα οικογενειακά

6)Ποιο είναι το αγαπημένο σου Χριστουγεννιάτικο γλυκό; 
Χριστόψωμο, μελομακάρονα

7)Αστέρι ή αγγελάκι στην κορυφή του δέντρου;
Αστέρι 

8)Αληθινό ή ψεύτικο δέντρο;
Ψεύτικο :) 

9)Χρωματιστά ή άσπρα λαμπάκια;
Χρωματιστά

10)Τι κάνεις συνήθως την παραμονή των Χριστουγέννων;
Οικογενειακά και πολύ φαΐ ;)

11)Τι σου αρέσει να κάνεις περισσότερο από οτιδήποτε άλλο την περίοδο των γιορτών; 
Να τα περνάω με ανθρώπους που αγαπώ και να ανταλλάζουμε δώρα!!!

12)Τι μακιγιάζ θα επιλέξεις να κάνεις φέτος για τα Χριστούγεννα;
Επέλεξα ένα μακιγιάζ με μαύρο eyeliner, έντονα ροζ χείλη, σκιά με shimmer και πολύ μάσκαρα εννοείται!!!

13)Πότε και πως έμαθες την αλήθεια για τον Άγιο Βασίλη;
Δεν θυμάμαι ποτέ αλλά ήμουν πολύ μικρή!!!

Κάνω tag σε οποίον δεν το έχει κάνει και θέλει να το κάνει!!! Αφήστε μου από κάτω σχόλιο το λινκ για να περάσω να το τσεκάρω!!! Φιλιά πολλά!!! Δέσποινα!!!

27/12/13

Collagen Pro Active!

Αγαπουλίτσες μου τι μου κάνετε;;; Σήμερα θα κάνω ένα Review για το Υγρό Κολλαγόνο το Collagen Pro Active που είχε η εταιρεία την ευγενική καλοσύνη και μου έστειλε για να δοκιμάσω. Το έχουν στείλει πάνω από ένα μήνα πριν αλλά ήθελα πρώτα να το τελειώσω για να έχω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη. 
Λίγα λόγια για το προϊόν :
Υψηλής ποιότητας υδρολυμένο κολλαγόνο, απαραίτητο τόσο στις γυναίκες όσο και στους άντρες.
Το Collagen Pro-Active περιέχει μία μοναδική σύνθεση κορυφαίας ποιότητας υδρολυμένου κολλαγόνου, πλούσιου σε συγκεκριμένα αμινοξέα: γλυκίνη, προλίνη και υδροξυπρολίνη, τα οποία απορροφώνται εύκολα από το ανθρώπινο σώμα.
Τα πεπτίδια κολλαγόνου διαθέτουν 2 βασικές λειτουργίες:
1) Αποτελούν μία φυσική πηγή αμινοξέων 
2) Είναι βιολογικά ενεργά και τονώνουν την παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα.

Η αναπλήρωση αυτών των αμινοξέων είναι βασική για τη διατήρηση της ποσότητας του κολλαγόνου που απαιτείται για,
α) την ομορφιά, δηλαδή για ένα υγιές, νεανικό δέρμα γεμάτο σφριγηλότητα και ελαστικότητα, αλλά και για πιο γερά νύχια και μαλλιά.
β) την υγεία και τη σωστή λειτουργία των ούλων, των οστών, των αιμοφόρων αγγείων και των αρθρώσεων.
Βγαίνει σε 2 γεύσεις : φράουλα και λεμόνι 

Η γνώμη μου :
Εγώ επέλεξα τη γεύση λεμόνι. Αρκετά ευχάριστη η γεύση του. Έκανε πραγματικά καλή δουλειά για τις αρθρώσεις, χαλάρωνε τους μυς και δεν είχα πόνο και στα οστά έκανε πολύ καλή δουλειά. Είναι για μένα ένα από τα καλύτερα συμπληρώματα διατροφής στην αγορά. Τα νύχια μου δεν σπάνε όσο πριν έχουν γίνει πιο δυνατά. Το μπουκάλι 500ml κοστίζει 50 ευρώ και κρατάει περίπου 1 μήνα. Πίνεις ένα καπάκι κατά προτίμηση 30 λεπτά πριν το ύπνο. Έχω ήδη αγοράσει καινούριο μπουκάλι. 

Εσείς το έχετε δοκιμάσει;;; Σας άρεσε;;; Αν όχι θα θέλατε να το δοκιμάσετε;;; Περιμένω τα σχόλια σας!!! Μέχρι το επόμενο ποστ φιλάκια πολλά!!! Δέσποινα!!!

25/12/13

Πάρε Δώσε Αγάπης. . . Αποτελέσματα!!!

Μια ξεχωριστή πράξη αγάπης τελείωσε σήμερα!!! Η ανταλλαγή δώρων μας ολοκληρώθηκε & ήρθε η ώρα να την κάνουμε & πράξη!!! Αρχικά ας δούμε τους δωροθέτες μας!!!
 Κ ας πάμε να δούμε ποιος πήρε τί!!!
Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την όμορφη & πρωτότυπη κίνηση!!! Το εκτιμάμε απεριόριστα!!! Ας χαρούμε λοιπόν τα δώρα μας!!! <3

Μην ξεχνάτε τον διαγωνισμό που τρέχει μέχρι τέλος του χρόνου εδώ!

Καλά Χριστούγεννα & καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο!!!

17/12/13

Πάρε Δώσε Αγάπης. . .

Κ ναι επιστρέφουμε με 1 επαναστατική ιδέα γιατί μας αρέσει να πρωτοτυπούμε!!! Αν λοιπόν σας αρέσουν οι πρωτοτυπίες ελάτε να μας κάνετε παρέα!!! Μερικοί απο εμάς χαιρόμαστε με την χαρά του άλλου αλλά θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους να πάρουν χαρά αυτά τα Χριστούγεννα! 

Αυτό λοιπόν που θα κάνουμε σήμερα είναι ανταλλαγή δώρων! Ναι ναι καλά διαβάσατε! Ανταλλαγή δώρων όπως όταν ήμασταν στο σχολειό! Όσοι προσφέρουν τόσοι θα πάρουν! Ας το αναλύσουμε όμως λίγο περισσότερο! 

Παρακάτω θα βρείτε μια φόρμα! Θα σας ζητάει: Το όνομα σας, το e-mail σας & δώρο που θα προσφέρετε σε αυτή την κλήρωση & εντελώς προαιρετικά ένα like στη σελίδα μας! Μόλις ολοκληρωθεί το μάζεμα των δώρων, όλοι όσοι πρόσφεραν δώρα, θα πάρουν ένα δώρο πίσω! 

Παράδειγμα: Έβαλε η Ρένα μια κρέμα χεριών, η Δέσποινα μια κρέμα προσώπου, η χ ένα γούρι, κτλ & στο τέλος θα μπουν σε κλήρωση μεταξύ τους & θα πάρει η κάθε μία ένα απο τα 3 δώρα! Ελπίζουμε να σας αρέσει σαν ιδέα γιατί εμείς την λατρέψαμε! 

Τα δώρα θα σταλούν απο την κάθε μια στο νικητή της δηλαδή παράδειγμα αν η Ρένα κερδίσει το δώρο την Δέσποινας θα το πάρει απο την Δέσποινα, κτλ. . . Για να δούμε λοιπόν πόσα δώρα θα μοιράσουμε φέτος???


Καλή τύχη σε όλους & όλες!!! Καλά Χριστούγεννα να έχουμε!

Review Bioten Genovate!

Αγαπάκια μου καλή εβδομάδα σε όλες!!! Σήμερα θα ήθελα να σας μιλήσω για την εμπειρία που είχα με το Genovate από την Bioten , την οποία απέκτησα από το Zampple.
Πάμε να πούμε αρχικά λίγα λόγια για το προϊόν :

Η bioten δημιούργησε τη νέα επαναστατική σειρά GENOVATE βασισμένη στο RESISTEM™, ένα φυσικό συστατικό προερχόμενο από καλλιέργειες βλαστοκυττάρων του φυτού Globularia Cordifolia, το οποίο διεγείρει και προστατεύει τους αντιγηραντικούς μηχανισμούς του δέρματος, δρώντας σε 3 επίπεδα:

1. Αποβάλει τις τοξίνες
2. Επιμηκύνει τη ζωή των κυττάρων
3. Αναγεννά τους ιστούς

Πάμε τώρα να σας πω την γνώμη μου :
Εγώ την χρησιμοποιούσα το βράδυ μετά το καθαρισμό του προσώπου μου γιατί ήταν αρκετά λιπαρή για μένα. Είχε ευχάριστο άρωμα όπως όλα τα προϊόντα της Bioten. Ενυδάτωνε αρκετά την επιδερμίδα μου και την έκανε να λάμπει από φρεσκάδα. Τώρα για την αναγέννηση των κυττάρων και την αντιγηραντική τους δράση δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί είμαι μόλις 22!!! Σίγουρα θα την αγοράσω στο μέλλον και έμεινα πολύ ικανοποιημένη. Όσο για την τιμή της είναι αρκετά οικονομική.

Εσείς την έχετε δοκιμάσει;;; Αν ναι ποια η γνώμη σας, αν όχι θα την αγοράζατε;;; Αυτά από μένα . Μέχρι το επόμενο ποστ φιλάκια πολλά!!! Δέσποινα...

12/12/13

Review Bourjois-Mascara Queen Attitude!

Αγαπάκια μου γεια σας και καλή εβδομάδα να έχουμε!!! Σήμερα θα κάνω ένα Review για την μάσκαρα από την Bourjois Queen Attitude απόχρωση : Noir 61. Την είχα αγοράσει από το BeautyTestBox στη τιμή των 13,16 ευρώ και είχε μαζί προσφορά ένα lip gloss, πολύ καλή προσφορά θεωρώ!!!

Πάμε να πούμε λίγα λόγια για τη μάσκαρα αρχικά :

Μάσκαρα για όγκο και μήκος. Έχει πλαστικό βουρτσάκι.
Η σύστασή της, εμπλουτισμένη με κερί μέλισσας, θρέφει τις βλεφαρίδες ενώ το ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι της ανασηκώνει ακόμη και τις εξωτερικές βλεφαρίδες για γατίσιο βλέμμα σαν της Κλεοπάτρας. Αντιαλλεργικό προϊόν. Δεν περιέχει Parabens. 
Πάμε να σας πω τώρα τη γνώμη μου :

Έχει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, χρειάζεται βέβαια χτίσιμο. Έχει διάρκεια, ανασηκώνει όντως τις βλεφαρίδες, τώρα αυτό που λέει ότι θρέφει τις βλεφαρίδες δεν μπορώ να σας πω γιατί εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο. Σε γενικές γραμμές έμεινα πολύ ικανοποιημένη και πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας. Σίγουρα στο μέλλον θα την ξανά αναζητήσω!!! 

Εσείς την έχετε δοκιμάσει;;; Σας άρεσε;;; Αν δεν την έχετε δοκιμάσει θα την αγοράζατε;;; Περιμένω τα σχόλια σας!!! Μέχρι το επόμενο ποστ φιλάκια πολλά!!! Δέσποινα!!!

5/12/13

Empties #2!

Αγαπάκια μου Καλησπέρα. Τι μου κάνετε;;; Εγώ κρυώνω!!! Μπρρρ!!! Σήμερα θα σας κάνω ένα empties post. Μου αρέσουν πολύ τα empties post γιατί μπορώ να σας πω την γνώμη μου ολοκληρωμένα για κάποια προϊόντα!!! Πάμε λοιπόν να ξεκινήσουμε :
  1. Το πρώτο προϊόν είναι μια μάσκα μαλλιών από την εταιρεία Syos από την σειρά Repair!!! Απλά αγαπώ προϊόντα Syos, έχω μείνει πάρα πάρα πάρα πολύ ικανοποιημένη από τα προϊόντα της. Έχω ήδη αγοράσει και άλλα προϊόντα της. Άπλα υπεραγαπώ!!! 
  2. Δείγμα bb creme από την Idealia της Vichy. Θεωρώ ότι ήταν αρκετά λιπαρή για εμένα οπότε δεν θα την προτιμήσω. 
  3. Μαντηλάκια καθαρισμού από Bioten με νέκταρ κυδωνιού. Την λατρεία μου για όλα μα όλα τα προϊόντα Bioten σας την έχω δείξει. Τα συγκεκριμένα μυρίζουν τέλεια και καθαρίζουν και το μακιγιάζ πάρα πολύ καλά!!! Αυτή την στιγμή χρησιμοποιώ μαντηλάκια πάλι της Bioten αυτή τη φόρα με γάλα βαμβακιού. Θα σας μιλήσω για αυτά σε επόμενο ποστ!!! 
  4. Δείγμα άρωμα Avon Far Away. All time classic αυτό το άρωμα, άπλα υπέροχο!!! Ότι και να πω είναι λίγο!!! Αγαπώ!!! 
  5. Nivea λοσιόν ντεμακιγιάζ για τα ματιά. Την είχα πάρει σε προσφορά 1+1. Πολύ καλή λοσιόν, καθαρίζει το μακιγιάζ χωρίς να ερεθίζει τα μάτια. Τώρα χρησιμοποιώ το δεύτερό μπουκάλι. 
  6. Μαντηλάκια καθαρισμού Pom Pon για ευαίσθητη επιδερμίδα. Αρκετά καλά ήταν αλλά δεν μου άρεσε το άρωμα τους!!! Ίσως να τα ξαναδοκίμαζα!!! 
  7. Avon Solutions τονωτική λοσιόν Hydra radiance. Πολύ καλή λοσιόν με υπέροχο άρωμα, θυμίζει κάτι από φρούτα-λουλούδια χωρίς να είναι βαριά. Σίγουρα θα την ξαναπάρω!!! 
  8. Άρωμα από Beauty Town τύπου Be Delicius. Πολύ γλυκό άρωμα. Κατάλληλο για κάθε μέρα!!! 
  9. Δείγμα Gynofit κολπικό gel. Λίγο άκυρο αλλά έχω θέμα με το σωστό καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής!!! 
Πάμε τώρα σε βερνίκια νυχιών : 
  1. Βερνίκι νυχιών glamour σε καφέ-μπεζ απόχρωση ( έχει σβήσει το νούμερο), δεν έμεινα ικανοποιημένη καθόλου, έκανε στο νύχι σαν μια κρούστα πολύ χάλια. 
  2. Βερνίκι για σχέδια Supreme σε κόκκινο χρώμα(και σε αυτό έχει σβηστεί το νούμερο) πολύ καλό προϊόν. 
  3. Seventeen No 236. Ένα κοραλλί υπέροχο!!! 
  4. Seventeen No 48 της σειράς Speed Dry ροζ-μοβ απαλό!!! 
  5. Seventeen No 56 πάλι της σειράς Speed Dry σε κόκκινο. 
  1. Μάσκαρα Yves Saint Laurent Baby doll. Σας έχω μιλήσει για αυτή τη μάσκαρα εδώ. Σίγουρα δεν θα την αγοράσω γιατί είναι αρκετά ακριβή για το δικό μου το πορτοφόλι. 
  2. Μάσκα προσώπου Avon Naturals με τριαντάφυλλο. Κορίτσια λατρεύω τριαντάφυλλο είχε μέσα κομματάκι από πέταλα. Τέλεια, σίγουρα θα την ξαναπάρω!!! 
  1. Δίσκοι ντεμακιγιάζ Carrefour. Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένοι και τους έχω ήδη ξαναπάρει. 
  2. Αυτό το τελευταίο είναι λίγο άσχετο. Μαντηλάκια wet hankies Refreshing. Τα έχω πάντα στην τσάντα μου για μια ώρα ανάγκης!!! 

Αυτά είναι τα empties μου κοριτσάκια μου. Ελπίζω να σας άρεσε το ποστ!!! Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά ή θα θέλατε να δοκιμάσετε;;; Θα περιμένω με χαρά τα σχόλια σας!!! Θα τα πούμε σύντομα . Φιλάκια πολλά!!! Δέσποινα!!!

2/12/13

Giveaway με 12 δώρα!!!

Ο μεγάλος διαγωνισμός για το κλείσιμο του χρόνου ξεκινά!!!!
Τα δώρα θα είναι 12 όσοι & οι μήνες του χρόνου!!!

Για να πάρετε μέρος στο giveaway θα πρέπει να ακολουθήσετε τα βήματα που θα βρείτε στο πίνακα παρακάτω!

Για να είναι έγκυρες οι συμμετοχές οι απαντήσεις πρέπει να γίνουν μέσα στον πίνακα!!! Ο καθένας μπορεί να συμπληρώσει περισσότερες συμμετοχές συλλέγοντας πόντους για κάθε μία συμμετοχή!!! Απλά όσα περισσότερα τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να κερδίσετε!!!
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^


^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ SHARE ΣΤΟ FB ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ!

Σημείωση: Αν κάποιο link δεν ανοίγει όταν το πατάτε, κάντε απλά αντιγραφή & επικόλληση τον κωδικό!

Μπορείτε να μας βρίσκεται: 

Το giveaway κλείνει στις 31 Δεκεμβρίου 2013!
Οι νικητές θα είναι 3!!!
Ευχαριστούμε πολύ!!!
Καλή τύχη σε όλους & όλες!!!
====================================
Ο διαγωνισμός γίνεται για διαφημιστικούς λόγους & για προώθηση του blog!
***Τα δώρα είναι αγορασμένα με δικά μας χρήματα!!! Ευχαριστούμε πολύ!
Το Facebook & οι λοιπές εταιρίες δεν έχουν καμία σχέση με το διαγωνισμό μας!
====================================
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους όσους μας προβάλουν απο την σελίδα τους πως θα έχουν μια θέση στους χορηγούς του εκάστοτε διαγωνισμού που προβάλουν!
Καλή σας μέρα!

1/12/13

Giveaway με δώρο μια κεραλοιφή! Αποτελέσματα!



Άλλο ένα Giveaway μας μόλις τελείωσε! Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας & αν δεν κερδίσατε δεν πειράζει, έρχεται πολύ σύντομα καινούριο!!! Η νικήτρια λοιπόν που θα πάρει δώρο μια κεραλοιφή με Λεμόνι είναι. . .
Συγχαρητήρια & πάντα τυχερή!!!
Η νικήτρια έχει ενημερωθεί & έχει 48 ώρες να απαντήσει αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί! 

Το δώρο θα σταλεί με απλό ταχυδρομείο χωρίς επιβάρυνση του παραλήπτη, απο την στιγμή που θα φύγει απο τα χέρια μας δεν έχουμε καμία ευθύνη για το αν θα φτάσει στα χέρια σας ή όχι!!! Αν ο παραλήπτης θελήσει άλλο τρόπο αποστολής θα επιβαρυνθεί τα έξοδα!!! 

Ευχαριστούμε πολύ!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © by All Beauty Included. All rights reserved. Designed By El Design