30/4/13

Giveaway Forever Bright® Toothgel με Aloe-vera Αποτελέσματα!

Το δεύτερο Giveaway μας μόλις τελείωσε! Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας & αν δεν κερδίσατε δεν πειράζει, έρχεται σύντομα καινούριο!!! Η νικήτρια λοιπόν που θα πάρει την οδοντόκρεμα Forever Bright® Toothgel με αλόη είναι. . .
Συγχαρητήρια & πάντα τυχερή!!!
Η νικήτρια θα ενημερωθεί άμεσα & θα έχει 48 ώρες να απαντήσει αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί! 

Το δώρο θα σταλεί με απλό ταχυδρομείο χωρίς επιβάρυνση του παραλήπτη, απο την στιγμή που θα φύγει απο τα χέρια μας δεν έχουμε καμία ευθύνη για το αν θα φτάσει στα χέρια σας ή όχι!!! Αν ο παραλήπτης θελήσει άλλο τρόπο αποστολής θα επιβαρυνθεί τα έξοδα!!! 

Ευχαριστούμε πολύ!!!

16/4/13

Τι έχω μέσα στο νεσεσέρ μου;;;

Αγαπουλίτσες μου γεια σας!!! Τι κάνετε;;; Σήμερα θα σας δείξω ποια είναι τα απαραίτητα προϊόντα που έχω πάντα μέσα στο νεσεσέρ μου!!! Μπορείτε να το δείτε εδώ:


Σας αρέσει;;; Έχετε δοκιμάσει κάποιο απο τα προϊόντα αυτά;;; Ποια είναι τα δικά σας αγαπημένα που δεν αποχωρίζεστε;;; Φιλιά πολλά!!! Δέσποινα...

15/4/13

Πώς να διατηρήσεις λαμπερό το χρώμα των μαλλιών σου!!!


Δεν είναι μυστικό ότι το καλοκαίρι ο ήλιος & το αλάτι απειλούν το λαμπερό χρωματάκι των μαλλιών σου! Επειδή όμως ειδικά το καλοκαίρι στις διακοπές θέλεις να εξασφαλίσεις λαμπερό χρώμα στα μαλλάκια σου για να εντυπωσιάσεις τον αγαπημένο αλλά & τις φίλες δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω πώς θα το καταφέρεις αυτό!

  • Πώς θα διατηρήσεις το ξανθό: το ξανθό είναι ένα χρώμα που πολλές πόθησαν , λίγες όμως κατάφεραν να διατηρήσουν! Γιατί; Γιατί απλά μπορεί πολύ εύκολα να γίνει κίτρινο ή να αποκτήσει μια απόχρωση που δεν έχει καμία σχέση με την αρχική αν δεν τους δώσεις την απαραίτητη σημασία!


Τι θα κάνεις: χρησιμοποίησε ένα σαμπουάν από αυτά που κυκλοφορούν στο εμπόριο που είναι ειδικά σχεδιασμένα για ξανθά μαλλιά! Το ειδικό αυτό σαμπουάν θα βοηθήσει στο να διατηρήσεις την απόχρωση του ξανθού σου για πολύ περισσότερο. Η βαθιά ενυδάτωση είναι πολύ σοβαρή υπόθεση ειδικά στην περίπτωση που είσαι ξανθιά αφού με τη βοήθεια της μάσκας & του μαλακτικού- που είναι όσο απαραίτητα είναι & το αντηλιακό σου όταν βγαίνεις στον ήλιο- βοηθάς τα μαλλάκια σου να δείχνουν & να είναι πιο λαμπερά και υγιή! Φυσικά, προσπάθησε να αποφεύγεις όσο γίνεται την έκθεση στον ήλιο, αλλά φόρεσε και το καπελάκι σου για να το καταφέρει αυτό όσο καλύτερα γίνεται! Το βασικό είναι να μην αφήνεις τα μαλλάκια σου - μετά τη βουτιά στη θάλασσα ή ακόμη πιο σημαντικά την πισίνα- να  στεγνώσουν! Φρόντισε να τα κρατάς πάντα ενυδατωμένα με αντηλιακό μαλλιών έτσι ώστε τα υπέροχα ξανθά μαλλιά σου να μη χάσουν τη ζωντάνια τους!

Τιπ: πρόσεξε την πισίνα και ιδανικά κάλυψε τα μαλλάκια σου πριν τη βουτιά γιατί οι πιθανότητες να αλλάξουν ακαριαία απόχρωση δεν είναι & λίγες, αφού το χλώριο μπορεί να κάνει μέχρι & πράσινα τα ξανθά σου μαλλάκια!

  • Πώς θα διατηρήσεις το κόκκινο: επειδή κόκκινο από κόκκινο διαφέρει όσο να ‘ναι αλλά & επειδή όπως έχουμε ξαναπεί το κόκκινο είναι ένα χρώμα πολύ "δύσκολο" γιατί ξεθωριάζει πολύ εύκολα -ειδικά τώρα που το θαλασσινό αλάτι γίνεται ο μόνιμος φίλος σου- μια είναι η λύση: το μαλακτικό που "φυλακίζει" το χρώμα σου! Είτε πρόκειται για ένα κοντίσιονερ που δε θέλει ξέβγαλμα- που είναι και τα καλύτερο- είτε για ένα σπρέι που κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά, αυτά τα προϊόντα είναι απαραίτητα για εσένα που είσαι κοκκινομάλλα & θέλεις να διατηρήσεις τέλειο & κυρίως ενιαίο το χρωματάκι σου!


Τιπ: μην ξεχνάς ότι το σαμπουάν, η μάσκα και το μαλακτικό πρέπει να είναι & αυτό ειδικά σχεδιασμένο για τα κόκκινα μαλλάκια σου, για να σου προσφέρει περιποίηση & βαθιά ενυδάτωση ειδικά σχεδιασμένη για εσένα!

  • Πώς θα διατηρήσεις το καστανό: όπως είναι άλλωστε λογικό τα πιο σκούρα χρώματα όπως οι αποχρώσεις του καστανού -από πολύ ανοιχτό μέχρι σκούρο καστανό σχεδόν μαύρο-είναι πιο εύκολο να διατηρηθούν.
  • Και οι ανταύγειες; Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα! Οι ανταύγειες είναι ακόμη πιο "ευαίσθητες" από την απλή βαφή αφού το οξυζενέ και ο ήλιος είναι συνδυασμός που σκοτώνει! Το αλάτι της θάλασσας & ο ήλιος είναι δυνατόν να "ανοίξουν" τις ανταύγειες σου μέχρι και δυο τόνους! Για να "φυλακίσεις" το χρώμα σου φόρεσε καπελάκι στον ήλιο & με τη βοήθεια της μάσκας βαθιάς ενυδάτωσης διατήρησε το χρωματάκι σου τέλειο!


Περιμένω τα δικά σας αποτελέσματα!!! Ρένα!

13/4/13

Κραγιόν με ζελέ από Avon Cosmetics!

Ομορφιές μου γεια σας τι κάνετε??? Εγώ είμαι καλά και μιας και η άνοιξη έχει έρθει και η διάθεση μας είναι ανεβασμένη θα σας δείξω ένα κραγιονάκι σε ανοιξιάτικη απόχρωση απο την Avon cosmetics στην απόχρωση P2! Ένα πολύ γλυκό ροζουλένιο χρωματάκι με εμπλουτισμένο ζελέ στο εξωτερικό περίβλημα και shimmer! Ήθελα πολύ καιρό να το αποκτήσω γιατί το έβλεπα σε πολλούς καταλόγους και μου είχε κάνει κλικ και όταν το βρήκα σε προσφορά στα 4€ δεν την άφησα να φύγει... Η αλήθεια είναι ότι δεν με τρέλανε και πάρα πολύ σαν χρώμα, ναι είναι ωραίο αλλά δεν κατάλαβα το ζελέ τι ρόλο παίζει!!! Αν θα το αγόραζα ξανά ??? Νομίζω πως όχι εσείς έχετε δοκιμάσει αυτό το προϊόν θα το αγοράζατε??? Μέχρι το επόμενο post... Φιλιά πολλά! Δέσποινα!

11/4/13

Essentials by Oriflame !!!

Αγάπες μου καλησπέρα σας!!! Να μαι πάλι για να σας μιλήσω αυτή τη φορά για 2 προϊόντα της Oriflame απο την σειρά Essentials, τα οποία μου έκαναν δώρο και τα χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό!!! Είναι για κανονικές επιδερμίδες... Πρόκειται για το 3 σε 1 γαλάκτωμα καθαρισμού και την κρεμούλα νύχτας!!! Είναι 2 προϊόντα με πολύ ωραίο άρωμα και οφείλω να ομολογήσω ότι είναι απο τα προϊόντα που κάνουν πραγματικά την δουλειά τους και μάλιστα αρκετά καλά. Εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε το γαλάκτωμα καθαρισμού αφήνει το δέρμα πραγματικά απαλό χωρίς να το βαραίνει και αφαιρεί και το μακιγιάζ και την κρεμούλα την ενυδατική αρκετά καλά!!! Κοστίζει γύρω στα 8€ το γαλάκτωμα και 11,50€ η κρεμούλα, αλλά η εταιρία βάζει συχνά προσφορές ή επίσης μπορείτε να γίνετε μέλος και να τα αγοράζεται πιο οικονομικά! Έχετε δοκιμάσει κάποιο απο τα 2 προϊόντα;;; Θα τα δοκιμάζατε;;; Φιλιά πολλά... Δέσποινα!!!
Αν σας ενδιαφέρει μπορείτε να βρείτε την αντιπρόσωπο μου εδώ & εδώ! Η να κάνετε την εγγραφή σας με Κωδικό Χορηγού Consultant τον 845977 !

9/4/13

Κρέμα Προσώπου Vichy με SPF50!

Κοριτσάκια μου γεια σας!!! Τι κάνετε;;; Εγώ είμαι καλά. Το post αυτό θα ασχοληθεί με την νέα κρέμα προσώπου της Vichy με δείκτη προστασίας 50 την οποία μου την έδωσαν πρόσφατα στα Hondos δώρο!!! Η κρέμα αυτή είναι μια λεπτόρρευστη κρέμα προσώπου για ματ αποτέλεσμα(το οποίο δεν το είδα μια υπερβολική γυαλάδα είδα) και υψηλή προστασία

Τα υπέρ : 
  • έχει υψηλό δείκτη προστασίας(κάτι που για μένα που είμαι ανοιχτόχρωμη είναι το ιδανικό) 
  • έχει πολύ ωραίο άρωμα 

τα κατά : 
  • αφήνει λιπαρό το δέρμα 
  • κολλάει το δέρμα 
  • είναι σαν αντηλιακό αφήνει αυτό το ανεπαίσθητο λευκό θέλει πολύ καλό άπλωμα 

Αν θα την αγόραζα;;; Νομίζω πως όχι, δεν με ικανοποίησε!!! Θα ήθελα να τονίσω σε αυτό το σημείο ότι η γνώμη είναι καθαρά προσωπική, στο δικό μου δέρμα, μπορεί σε κάποια άλλη κοπέλα να είναι εντάξει απλά εμένα δεν μου ταίριαξε!!!

Εσείς την έχετε δοκιμάσει;;;Τι γνώμη έχετε;;; Μέχρι το επόμενο ποστ... 
Φιλιά πολλά, Δέσποινα!!!

8/4/13

Beauty test box Απριλιου !!!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα ομορφιές μου!!! Σήμερα θα ήθελα να σας δείξω τι είχε μέσα το Βeauty Τest Βox Απριλίου που παρέλαβα πριν λίγες μέρες!!! Για όσες δεν γνωρίζουν το beauty test box είναι ένα πακετάκι με 4-7 προϊόντα δείγματα απο επώνυμα beauty brands. Σας στέλνουν προϊόντα ανάλογα με το τύπο σας, συμπληρώνετε ένα ερωτηματολόγιο για να βρουν τον τύπο σας. Γιατί καλύτερα πριν αγοράσεις κάτι είναι να το δοκιμάσεις... Η μηνιαία συνδρομή του είναι στα 10€(υπάρχουν και προσφορές σε περίπτωση που θέλετε για πάνω απο 1 μήνα) και έρχεται στο σπίτι σας με Acs courier. Λοιπόν ας δούμε τι προϊόντα έτυχαν σε εμένα: 
  1. Ένα σαπουνάκι με ελαιόλαδο Olivia 
  2. Ένα lip gloss Lee Hatton απόχρωση sweet79 
  3. Μια υδρολιπιδική κρέμα Gehwol 
  4. Ένα βερνίκι νυχιών Jessica σε μπορντό/καφέ απόχρωση tester colour 
  5. Ένα γρήγορο στεγνωτικό top coat Seche 
  6. Ένα μίνι σαμπουάν και 
  7. Ένα μίνι conditioner απο τα Mastic Spa 

Σε γενικές γραμμές έμεινα αρκετά ευχαριστημένη. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμη κανένα προϊόν. Μόλις το κάνω να είστε σίγουρες ότι θα το μάθετε  Έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν απο αυτά ;; Έχετε πάρει ποτέ το Beauty Test Box; Θα το περνάτε; Μέχρι το επόμενο post φιλιά πολλά!!! Δέσποινα!!!

7/4/13

Φυτικά προϊόντα & Κοσμήματα!!!

Γεια σας κορίτσια!!! Τι κάνετε;;; Ελπίζω να είστε καλά!!! Σήμερα θα σας μιλήσω για την εμπειρία που είχα με την γλυκιά Μαρία και τα Φυτικα προιοντα! Εγώ λατρεύω ότι είναι φυτικό και καλό για το δέρμα μας οπότε ανακάλυψα πρόσφατα το Μαράκι και τα υπέροχα προϊόντα της. Να τονίσω ότι σε σχέση με άλλα φυτικά προϊόντα που έχω κοιτάξει κατά καιρούς ήταν τα πιο οικονομικά!!! Αποφάσισα λοιπόν να πάρω κάποιο προϊόν να δοκιμάσω! Έτσι πήρα 2 lip balm με άρωμα big bubble (είναι για φάγωμα, 1 lip scrub μπανάνα νοστιμότατο(σε περίπτωση που σας έρθει να το φάτε είναι τελείως ακίνδυνο), μια φυτική οδοντόκρεμα μέντα, ένα lip gloss φραουλένιο και το λατρεμένο σε όλους αμυγδαλέλαιο!!! Επίσης μου έκανε και μερικά δωράκια!!! Ένα δειγματάκι απο την κρέμα σώματος με άρωμα big bubble, το αγαπημένο μου θα έλεγα απο όλα τα προϊόντα, ένα χειροποίητο σαπουνάκι και μια κηραλοιφή με λεμόνι(ήταν σε προσφορά με κάθε παραγγελία εκείνη την ημέρα)... Το Μαράκι κάνει συχνά προσφορές οπότε να είστε σε επιφυλακή!!! Τα λάτρεψα όλα τα προϊόντα της!!! Δέσποινα!


Η δική μας γνωριμία πάλι ήταν εντελώς διαφορετική!!! Γνώρισα την Μαρία σχεδόν πριν 3 χρόνια από το προφίλ Marmade Artcrafts!!! Χρειαζόμουν κάποια ιδιαίτερα κοσμήματα να κάνουν μπαμ για 2 διαφορετικούς γάμους σε λατρεμένα μου πρόσωπα με 1 χρόνο διαφορά!!! Στα χέρια της Μαρίας βρήκα το θαύμα που έψαχνα!!! Την πρώτη φορά μου έφτιαξε ένα πράσινο-χρυσό το οποίο έχουν περάσει 3 χρόνια κ ακόμα όλοι το θυμούνται!!! Την δεύτερη φορά 2 χρόνια πριν της ζήτησα να ξανακάνει το θαύμα της!!! Κ τα κατάφερε τέλεια!!! Φυσικά έχουμε συνεργαστεί ξανά αλλά νομίζω πως για αρχή αυτά αρκούν!!! Αγαπώ την Μαρία!!! Εκτός απο χρυσοχέρα είναι κ χρυσός άνθρωπος!!! Ρένα!
Σύντομα λοιπόν σας έρχεται μια γλυκιά έκπληξη!!!

6/4/13

Διαδικασία καθαρισμού του προσώπου!

Σήμερα θα δούμε την σωστή διαδικασία καθαρισμού του προσώπου όπως την παρακολούθησα  στο σεμινάριο της Seventeen που θα βρείτε εδώ & εδώ! Να σημειωθεί πως η επιδερμίδα μου είναι μεικτή η διαδικασία λοιπόν έχει ως εξής:

  1. Ντεμακιγιάζ ματιών & χειλιών
  2. Γαλάκτωμα καθαρισμού για το υπόλοιπο πρόσωπο
  3. Πίλινγκ (1 ή 2 φορές την εβδομάδα)
  4. Μάσκα (κάθε 10 με 15 μέρες)
  5. Καθαρισμός με νερό & σαπούνι
  6. Τονωτική λοσιόν
  7. Κρέμα ματιών
  8. Κρέμα προσώπου

Ας τα δούμε όμως αναλυτικά:

  • Ντεμακιγιάζ ματιών & χειλιών!
Για τον καθαρισμό ματιών & των χειλιών χρησιμοποιούμε μια λοσιόν όπως το Non-Oily Eye Make up Remover  το οποίο είναι λοσιόν ντεμακιγιάζ ματιών χωρίς λάδι ή το 2 Phase Eye & Lip Make-up Remover το οποίο είναι απαλό ντεμακιγιάζ ματιών και χειλιών 2- φάσεων ειδικό για αδιάβροχο και μεγάλης διάρκειας μακιγιάζ! Εφαρμόζουμε τη λοσιόν σε ένα βαμβάκι, το ακουμπάμε στα μάτια για λίγα δευτερόλεπτα για να μαλακώσει το μακιγιάζ & να αφαιρείται πιο εύκολα, Αφαιρούμε το μακιγιάζ απο τα μάτια με απαλές κινήσεις προς τα πάνω & προς τα κάτω για να μην τραυματίσουμε τις βλεφαρίδες μας! Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία & για τα χείλη!

  • Γαλάκτωμα καθαρισμού για το υπόλοιπο πρόσωπο!
Προτεινόμενο γαλάκτωμα για τον καθαρισμό μας είναι το Soothing Cleansing Milk απαλό γαλάκτωμα καθαρισμού για μικτό - λιπαρό δέρμα! Εφαρμόζουμε απευθείας στο υπόλοιπο πρόσωπο & στο λαιμό κάνοντας απαλό μασάζ σε όλη την επιφάνεια για να αφαιρεθεί όσο περισσότερο προϊόν γίνεται! Προσέχουμε το γαλάκτωμα μας να παραμένει πάντα υγρό & να μην απορροφάτε από το πρόσωπο! Έτσι αφαιρούμε περισσότερα υπολείμματα!

  • Πίλινγκ (1 ή 2 φορές την εβδομάδα)!
Αγαπώ αυτό το Scrub!!! Purifying Cream Scrub κρέμα απολέπισης για όλους τους τύπους δέρματος!!! Κάνει πραγματικά τέλεια δουλειά!!! Το χρησιμοποιούμε ανάλογα τις ανάγκες μας 1 ή 2 φορές την εβδομάδα! Βρέχουμε ελαφρός το πρόσωπο μας, εφαρμόζουμε μία ποσότητα με το χέρι μας & κάνουμε απαλό μασάζ  σε μύτη, κούτελο, σαγόνι κ όπου αλλού θεωρούμε ότι υπάρχει πρόβλημα με το δέρμα μας!!! Αποφεύγουμε σπυράκια ή τυχών πληγές που έχουμε στο πρόσωπο μας & οπωσδήποτε μακρυά απο τα μάτια!!!


  • Μάσκα (κάθε 10 με 15 μέρες)!
Προτεινόμενη μάσκα Deep Cleansing Masque μάσκα για βαθύ καθαρισμό - Για Μικτό - Λιπαρό δέρμα! Χρησιμοποιούμε κάθε 10 με 15 μέρες ανάλογα τις ανάγκες μας! απλώνουμε σε όλο το πρόσωπο & αποφεύγουμε την περιοχή των ματιών & των χειλιών, αφαιρούμε με νερό μετά απο 10-15 λεπτά! 


  • Καθαρισμός με νερό & σαπούνι!
Καλό είναι ότι & αν έχουμε βάλει στο πρόσωπό μας να χρησιμοποιήσουμε ένα σαπούνι για τον καθαρισμό του προσώπου ώστε να φύγουν τυχών υπολείμματα!

  • Τονωτική λοσιόν!
Προτεινόμενη λοσιόν Purifying Tonic Lotion δροσερή τονωτική λοσιόν για μικτό - λιπαρό δέρμα! Έχουμε πλέον τελειώσει με τον καθαρισμό του προσώπου μας & ήρθε η ώρα για τόνωση μετά από τόσα προϊόντα ή όπως το λέω εγώ για αποστείρωση!!! Εφαρμόζουμε σε ένα βαμβάκι & με ταμποναριστές κινήσεις το απλώνουμε στο πρόσωπο μας αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών!
  • Κρέμα ματιών!
Για κρέμα ματιών προτεινόμενη ήταν η Super Hydrating 24 Hour Cream 24ωρη υπέρ-υδατική κρέμα χωρίς άρωμα, για κανονικές - ξηρές επιδερμίδες! Η κρέμα εφαρμόζεται ως εξής! Παίρνουμε μία πολύ μικρή ποσότητα & την τοποθετούμε στο κόκκαλο που βρίσκεται κάτω απο τα μάτια μας & όχι πιο πάνω, στη συνέχεια κάνουμε κύκλους γύρο απο το μάτι, απο το κάτω απο το κόκκαλο έως το φρύδι & όχι πιο μέσα! Οι βλεφαρίδες μας θα μεταφέρουν τη ποσότητα που χρειάζονται τα μάτια μας! μπορούμε να κάνουμε επίσης κ ανοδικό μασάζ ανάμεσα στα 2 φρύδια μας! 

  • Κρέμα προσώπου!
Το τελευταίο μας βήμα!!! Η κρέμα που χρησιμοποιήσαμε ήταν η H2O Hydra Care (Oily/Mixed skin) Υπέρ - Ενυδατική Κρέμα σε μορφή Ζελ για Μικτό - Λιπαρό δέρμα! Εφαρμόζουμε ποσότητα σε μέτωπο, μάγουλα, σαγόνι, λαιμό & απλώνουμε με απαλές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο & στο λαιμό!!!

Ο καθαρισμός μας έχει ολοκληρωθεί & ήμαστε έτοιμες να ξεκινήσουμε το μακιγιάζ μας!!! 
Η αναφορά στα προϊόντα είναι σύμφωνα με το σεμινάριο της Seventeen που παρακολούθησα & ήταν κατάλληλα για το δέρμα μου! Δεν σημαίνει ότι είναι ανάγκη να έχετε τα ίδια ή απο την ίδια εταιρία!!! Πώς σας φαίνεται? Η δική μου διαδικασία δεν διαφέρει & πολύ! 
Θα έλεγα πως μέχρι τώρα έκανα τα βήματα 2-3-4-6-7-8! Για το 1 & το 5 χρησιμοποιούσα μαντιλάκια! Ποιά είναι η δική σας διαδικασία καθαρισμού? 

Ευχαριστούμε για την στήριξή σας! Ρένα! ♥

3/4/13

Giveaway Forever Bright® Toothgel με Aloe-vera!


Όπως υποσχεθήκαμε ένα νέο giveaway μόλις έφτασε!!! Η αγαπημένη μας Ελένη απο το Aloe-vera(eleni-ginie)  μας προσφέρει μία οδοντόκρεμα Forever Bright® Toothgel με αλόη δώρο για εσάς!!! Κ πάμε να δούμε τι προσφέρει αυτό το προϊόν:


  • Ουλίτιδα και κακοσμία: Τα συμπτώματα της ουλίτιδας περιλαμβάνουν: πόνο, πρήξιμο, πληγές, αίμα στα ούλη, πύο μεταξύ δοντιών και ούλων και κακοσμία στόματος.
  • Η χρόνια ουλίτιδα συμβάλλει στη στένωση και απόφραξη αρτηριών και αυξάνει τον κίνδυνο για έμφραγμα και εγκεφαλικά επεισόδια. Γι αυτό φροντίζουμε το στόμα μας, φροντίζουμε τη γενικότερη υγεία μας.
  • Οι πιο συχνές αιτίες κακοσμίας του στόματος είναι: χαλασμένα δόντια, ουλίτιδα, μικρόβια στόματος, ξηρό στόμα και υπολείμματα φαγητών, για αυτό απαιτείτε συχνό βούρτσισμα και καθαρισμός.
  • Το παραδοσιακό γιαούρτι μειώνει την κακοσμία του στόματος, την τερηδόνα, την ουλίτιδα και τα επιβλαβή μικρόβια στα ούλη, στο σάλιο και στη γλώσσα.
  • Το τσάι έχει την ιδιότητα να διώχνει την κακοσμία στόματος. Περιέχει ουσίες που σκοτώνουν μικρόβια, τα οποία προκαλούν δυσοσμία αναπνοής.
  • Χρησιμοποιείστε την οδοντόκρεμα της forever...Τα δόντια σας θα ακτινοβολούν με την Οδοντόκρεμα της Forever, ένα προϊόν που δεν περιέχει υλικά τριψίματος και φθόριο και συνδυάζει το 100% σταθεροποιημένο ζελέ της Αλόης Βέρα με την πρόπολη των μελισσών.
Το αποτέλεσμα είναι ένα προϊόν που

  • Διατηρεί δροσερή την αναπνοή και
  • Λευκαίνει τα δόντια με φυσικό τρόπο...

Για να πάρετε μέρος στο giveaway θα πρέπει να ακολουθήσετε τα βήματα που θα βρείτε στο πίνακα παρακάτω τα οποία είναι:

  1. Εγγραφείτε στο blog μέσο E-mail!!!
  2. Εγγραφείτε στο blog  μέσο Bloglovin!!!
  3. Εγγραφείτε στο blog  μέσο GFC(Google Friend Connect)!!!
  4. Κάντε Like- Μου αρέσει στη σελίδα All Beauty Included στο Facebook!!!
  5. Κάντε Like- Μου αρέσει στη σελίδα Aloe-vera(eleni-ginie) στο Facebook!!!
  6. Κάντε Share- Κοινοποίηση  του Giveaway στο Facebook!!!
  7. Αφήστε ένα σχόλιο στο blog κάτω απο αυτή την δημοσίευση!!!

Για να είναι έγκυρες οι συμμετοχές οι απαντήσεις 1-6 πρέπει να γίνουν μέσα στον πίνακα!!! Ο καθένας μπορεί να συμπληρώσει απο 1 έως 6 συμμετοχές συλλέγοντας πόντους για κάθε μία συμμετοχή !! Απλά όσα περισσότερα τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να κερδίσετε!!!
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
a Rafflecopter giveaway
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ SHARE ΣΤΟ FB ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ!

Το giveaway κλείνει στις 30 Απριλίου 2013!
Ο νικητής θα είναι ένας!!!
Το δώρο θα σταλεί με απλό ταχυδρομείο χωρίς επιβάρυνση του παραλήπτη, απο την στιγμή που θα φύγει απο τα χέρια μας δεν έχουμε καμία ευθύνη για το αν θα φτάσει στα χέρια σας ή όχι!!! Αν ο παραλήπτης θελήσει άλλο τρόπο αποστολής θα επιβαρυνθεί τα έξοδα!!! Ευχαριστούμε πολύ!!!
Καλή τύχη σε όλους & όλες!!!
====================================
Ο διαγωνισμός γίνεται για διαφημιστικούς λόγους & για προώθηση του blog!
***Τα δώρα είναι μια προσφορά της σελίδας 'Aloe-vera(eleni-ginie)!!! Ευχαριστούμε πολύ!
Το Facebook & οι εταιρίες δεν έχουν καμία σχέση με το διαγωνισμό μας!
====================================
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους όσους μας προβάλουν απο την σελίδα τους πως θα έχουν μια θέση στους χορηγούς του εκάστοτε διαγωνισμού που προβάλουν!
Καλή σας μέρα!

Αloe vera gelly-Forever Living Products!

Καλήμερα και καλό μήνα σε όλες!!! Ελπίζω να είστε καλά!!! Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα προϊόν που είχα κερδίσει σε ένα giceaway αρκετό καιρό πριν & είχα την ευκαιρία να το δοκιμάσω... Πρόκειται για το Αloe vera gelly απο την Forever Living Products!!! Τι είναι αυτό;;; Ουσιαστικά είναι το εσωτερικό ζελέ του φύλλου της Αλόης Βέρα...Το πλούσιο και διάφανο σταθεροποιημένο ζελέ ενυδατώνει και τρέφει με ασφάλεια τους ευαίσθητους ιστούς! Τα συμπυκνωμένα στοιχεία που περιέχει, απορροφούνται γρήγορα και σας χαρίζουν μια υπέροχη μοναδική ανακούφιση... Η χρήση του: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε "προβληματικές περιοχές όπως: αγκώνες, φτέρνες καθώς και σε όποιο άλλο σημείο του σώματος χρειάζεται... 
Η προσωπική μου γνώμη είναι πως έχει απαλή υφή, χωρίς άρωμα, δεν κολλάει, θρέφει και περιποιείται το δέρμα χωρίς να το βαραίνει!
Αν θα το αγόραζα;;; Ναι και μάλιστα θα το χαρακτήριζα προϊόν έκτακτης ανάγκης... 

Και τώρα λίγα λογία για την Ελένη μας από τις Σέρρες : είναι μαμά 2 φοιτητών, λάτρης της υγιεινής διατροφής και εδώ κι αρκετό καιρό γνώρισε τις ευεργετικές ιδιότητες του θαυματουργού φυτού της αλόης... Αποφάσισε λοιπόν εκτός από καταναλώτρια να γίνει και συνεργάτιδα στην εταιρία Forever Living η οποία προωθεί αγνά προϊόντα αλόης και μια σειρά από φυτικά συμπληρώματα διατροφής. Ότι απορίες έχετε σχετικά με τις ιδιότητες της αλόης μπορείτε να την ρωτήσετε να σας πληροφορήσει για τα πάντα!!! Και μια συμβουλή της βάλτε μια γλάστρα αλόης στο μπαλκόνι σας... κάνει θαύματα!!! Μπορείτε να βρείτε αυτό το προϊόν ή και άλλα προϊόντα αλόης και στο e-shop και την σελίδα της γλυκιάς μου Ελένης!!! 
Σας έχουμε & μια έκπληξη στο αμέσως επόμενο post!!!
Φιλιά, Δέσποινα!

2/4/13

Giveaway Καλωσορίσματος Αποτελέσματα!

 Το πρώτο μας Giveaway τελείωσε! Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας & αν δεν κερδίσατε εδώ είμαστε!!! Έρχεται δεύτερο άμεσα. . . Η νικήτρια λοιπόν που παίρνει το βραχιόλι για να μην την πιάνει το "μάτι" είναι. . .
Η νικήτρια θα ενημερωθεί άμεσα & θα έχει 48 ώρες να απαντήσει αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί! 

Το δώρο θα σταλεί με απλό ταχυδρομείο χωρίς επιβάρυνση του παραλήπτη, απο την στιγμή που θα φύγει απο τα χέρια μας δεν έχουμε καμία ευθύνη για το αν θα φτάσει στα χέρια σας ή όχι!!! Αν ο παραλήπτης θελήσει άλλο τρόπο αποστολής θα επιβαρυνθεί τα έξοδα!!! 
Ευχαριστούμε πολύ!!!

1/4/13

Τι να προσέχετε στο λούσιμο των μαλλιών!!!




Τι πρέπει να κάνετε:


  • Χρησιμοποιείστε τα σωστά προϊόντα!

Το κατάλληλο σαμπουάν & κοντίσιονερ για τον τύπο μαλλιών σας παίζει σημαντικό ρόλο στην υγεία τους, ενώ αν χρησιμοποιείτε πράγματα όπως σαπούνι ή αφρόλουτρο θα κάνετε μεγάλη ζημιά! Τέτοιου είδους υλικά είναι πολύ σκληρά με την τρίχα & θα στεγνώσουν τα μαλλιά τελείως...


  • Βεβαιώστε ότι τα μαλλιά είναι υγρά προτού αρχίσετε το λούσιμο!

Με αυτό τον τρόπο θα έχετε καλύτερο αποτέλεσμα όσων αφορά τον καθαρισμό των μαλλιών, αλλά & θα βοηθήσετε το σαμπουάν & το κοντίσιονερ να εισχωρήσουν καλύτερα στους πόρους του κεφαλιού & της τρίχας!

  • Κάντε απαλό μασάζ στο δέρμα του κεφαλιού!

Χρησιμοποιείστε τις άκρες των δακτύλων σας & όχι τα νύχια σας! Με μασάζ στο δέρμα της κεφαλής & καλό άπλωμα σε όλο το μήκος των μαλλιών, με απαλό & όχι βιαστικό & σκληρό τρόπο, αποφεύγετε την ταλαιπωρία της τρίχας, κατά το λούσιμο, που είναι ιδιαίτερα ευάλωτη!

  • Χρησιμοποιείστε μια απορροφητική πετσέτα!

Το σκληρό τρίψιμο θα προκαλέσει φριζάρισμα στα μαλλιά, ειδικά αν η τρίχα έχει την τάση να κάνει κάτι τέτοιο!


Τι να μην κάνετε:


  • Μη λούζεστε με καυτό νερό!

Δοκιμάστε χλιαρό ή κρύο νερό αν το αντέχετε! Είναι πολύ πιο ήπιο περιβάλλον για τα μαλλιά & το κρύο νερό θα προσθέσει & λάμψη!

  • Μην ξεπλύνετε μέχρι τα μαλλιά να τρίζουν!

Αυτό το τρίξιμο στην τρίχα σημαίνει ότι έχετε “ξεφορτωθεί” όλα τα καλά έλαια των μαλλιών, πράγμα που δεν είναι καθόλου καλό! Αφήστε αυτό το μικρό περιθώριο στα μαλλιά με το σαμπουάν & το κοντίσιονερ, που έχει πλυθεί φυσικά, αλλά μην το παρακάνετε!

  • Μην μαζεύετε τα μαλλιά μετά το λούσιμο.

Το να μαζεύετε τα μαλλιά ψηλά μετά το λούσιμο προκαλεί μεγάλο μπέρδεμα από τη ρίζα ακόμα της τρίχας, καθώς την καταστρέφει κιόλας! Αφήστε τα μαλλιά κάτω να στεγνώσουν, πράγμα που θα κάνει τα μαλλιά απαλά, αλλά & θα βοηθήσει στην πιο βαθιά απορρόφηση οποιουδήποτε προϊόντος έχετε χρησιμοποιήσει!

Με το να εντάξετε αυτά τα απλά βήματα στην ρουτίνα των μαλλιών σας, είτε αποβάλλοντας τα άσχημα είτε εφαρμόζοντας τα σωστά, θα δείτε αισθητή βελτίωση στο πως δείχνουν & είναι τα μαλλιά σας, αλλά & θα καταπολεμήσετε την καταστροφή της τρίχας!

Ποιά είναι η γνώμη σας??? Το έχετε δοκιμάσει ή θα το δοκιμάζατε???
Σμουάτσ, Ρένα!!!

Τα νυχακια μου!!!

Μιας και έχουμε μπει στην άνοιξη αποφάσισα να βάψω τα νυχάκια μου ένα ανοιξιάτικο χρώμα και ήθελα να σας το δείξω !!Τι  χρειαστήκαμε: 1 βάση ,1 ραπιτογράφο golden rose απόχρωση 111 και ένα βερνίκι νυχιών seventeen no 249!
Δείτε το βίντεο!!! Περιμένω εντυπώσεις!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © by All Beauty Included. All rights reserved. Designed By El Design